Şimdi Ara

Sevgilinizle boy farkı kaç cm olmalı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
2
Favori
11.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.90 lar bastı yine konuyu gözlerimiz yollarda kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Sevgilinizle boy farkı kaç cm olmalı ?

• Boyum 1.83 bir zamanlar sevdigim kizin boyu da 1.55`di. ve nedense hep kisa boylular ilgimi cekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Sevgilinizle boy farkı kaç cm olmalı ?

• Benim boy 184
    kardeş sana tavsiyem sakın boy farkınız 18 cm yi geçmesin çünkü yatak müsabakasında sorun oluyor. Bilinen 16 pozisyonun sadece 3-5 tanesinden istidafe edebilirsiniz.
  • 1.87 yim keske 1.90 olsam, son kiz arkadasim 1.75 ti, kusura bakmada boyun demek ki tek iyi yanin
  • boyum 1.90 evleneceğim bayan ile en fazla 30 cm fark olmalı aramda

not:evet gerçekten 1.90 boyum var isteyene kanıtlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.respect

Benim boy 184
    kardeş sana tavsiyem sakın boy farkınız 18 cm yi geçmesin çünkü yatak müsabakasında sorun oluyor. Bilinen 16 pozisyonun sadece 3-5 tanesinden istidafe edebilirsiniz.

bacak omuza değilde bacak göbeğe sorunsalı oluyordur tahmini
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

boyum 1.90 evleneceğim bayan ile en fazla 30 cm fark olmalı aramda

not:evet gerçekten 1.90 boyum var isteyene kanıtlayabilirim

Kanitla.

Ayrica 178 im son kız arkadaşım 175 ti.topuklu giymedigi sürece çok iyi duruyorduk.
  • 30 CM OLMALI
  • Ben 1.80, o 1.55 45 kg... Gönül işte ne yaparsın... Daha çok hoşuma gidiyor, dışarıdan pedofili gibi görünüyorum ama çok daha sevimli.
  • benim boy 1.84 benden hoşlandığını söyleyen kızlar hep benden kısaydı. uzun boylu olmak kız konusunda her zaman iyidir. 1.70 boyundaki arkadaşlar hayat bize güzel.
  • 7.34 cm olmalı fark
  • Boyu o kadar kafaya takma sonuçta senin elinde olan bir şey değil
  • Bu konu cidden önemli ben 180'i sem o da +170 olmalıdır yani ayakkabı falan giydiğinde sana ulaşmalı veya 1-2 cm geçmeli onun dışında öyle 20-25 cm ciddi fark.Kötü görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 5 Mart 2012; 20:46:11 >
  • he yav he 1.80 den aşağı yok biz de yedik.Ondan ülkeni boy ortalaması 1.71.Yemeyin beni gözünüzü seveyim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonesaw

he yav he 1.80 den aşağı yok biz de yedik.Ondan ülkeni boy ortalaması 1.71.Yemeyin beni gözünüzü seveyim!

Erkeklerde 165'ti sanırım ortalama.
  • Ben 1.81 falanım kız arkadaşım 1.74 falan
  • zamanında boyumu uzatacağım yere boyunu uzattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

quote:

Orijinalden alıntı: morpheus71

kendi adıma konuşuyorum , 18yaşındayım boyum 194 . Haliyle kız arkadaş bulamıyorum sadece boy yüzünden . Sizce arada ki fark en fazla kaç cm olmalı

Sen şimdi sırf boy yüzünden bulamıyorsun? Sadece boy yüzünden?
    Yani yakışıklısın, çok sosyal birisin, kızlar peşinden koşuyor vs. fakat sen boyu kafaya taktığın için bulamıyorsun?

/>

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.