Şimdi Ara

Sevgilinizin veya esinizin bakire olup olmamasi... (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
423
Cevap
1
Favori
50.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McCarty

eğer kızın önceki hayatı çok karmaşıksa ve ben ona aşıksam pek önemi yok. namus sadece 2 bacak arasinda degildir.

mutlaka hocam yukardaki yazımda söylemisim kız sex düşkünü 1 sene bekle hiçbir erkekle birlikte olma dedim. yapamam dedi. hocam şimdi özelinizede pek girmek istemiyorum ama şimdi erkeksiniz sanırım. şimdi siz bakirsiniz bir erkek olarak karşınızdaki kız ilişkiye girmiş yinede içinizde bi burukluk olmaz mı. kii cinsel perhiz sözü verirseniz(yani evlenene kadar kimseyle olmuyacagınıza dair) bu ister istemez icinizi gıcıklar birde bilirsiniz beni en çok deli eden bilgide bu ilkler unutulmaz. yani ne kadar olsada ilk zevk gibi olmaz haaa şu durum olur kız gercekten seviyodur askın verdigi zevki hiçbir ilk yasatmaz=) bunada deginmek gerek ama gelde bul öylesi kızı
  • İki bacak arasında namus arayan insanın kafasında bende beyin aramam. bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 21 Temmuz 2010; 17:50:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o0SonTR0o

quote:

Orijinalden alıntı: dogancan_narter

İki bacak arasında namus arayan insanın kafasında bende beyin aramam. bu kadar basit

hocam şimdi çoğumuz çağdaşlaşmışız bizde öyle düşünüyoruz ama 1.si şu sen bakirsin kız ise vermiş. ilk insana dokunan bu.(kıyamet alameti kızlar erkek erkekler kızlar gibi olacak.(sanırım böyleydi bu alamet))
    2.si hocam kız 1 seferle kalmamıştır doyumsuzdur. 1 hafta bi is gezisine gitmek zorunda kalsan avrat senden önce alışmış sende sonrada sen alıştırmışsın bide sen gezideyken haftanın 7 günü sana 7 boynuz takma ihtimali var.(gerçekten var).
    sonra kız gerçek sevgi değilde içinde oldugu için yapmışsa bunuda bilemezsin.(kızın söleyecegi yalan mı yok. herkez melek olsa seytana ne gerek)

söylüyorum usta kız çok masum feln böyle ama yani yanyana yürüsek dersin ki sontr kardesim bu kız kesin temiz kacırma birbirinizi tamamlıyosunuz. ama sex düşkünü üstelik ben bakirim. şuan bile başkasıyla oldugunu düşündügümde yerimde oturamıyorum terlemeye başlıyorum gözlerim doluyor boğazım düğümleniyor unutmaya calısıyorum.

Hocam doğrusu kızlar erkekler gibi olacak erkekler kızlar gibi derken hani bu durumu niye erkeklere özgü olan bi durumun kadınlara geçmesi gibi algıladığını anlamadım erkek kadına nasıl boynuzu takabiliyorsa kadında erkeğe takabilir bu gayet doğal gözüküyo bu durumda ve yukarıda bahsettiğim gibi bu tür konularda karşındakine güven duymazsan paranoyak olursun aklında sürekli acaba lar dolaşır hayatın zehir olur bende sana söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

Alternatif yoldan kastınız ne Allah aşkına palyonçoluk yapmayın gerçekleri konuşun. Yok efendim gidip diktirirse nereden anlıyacaksın.
    Bir - Diktirmek o kadar ucuz değil ayrıyetten aile baskısından tek başına doktora gidemez
    İki - Diktirmeyi doktor önüne gelene yapmaz çünkü yaparsa çok ciddi suç işlemiş olur. Hem doktor hem kız riske girer. Karakolluk olur iş.
    Üç - Kız gidip ne diyecek doktora. Doktor bey/hanım ben evlenmeden ilişkiye girdimde şunu bir zahmet diktirirmisin? ha ha ve ha

Gerçekçi olun azcık rica ediyorum. Hayal dünyası değil burası gerçek dünya .... Alternatifi filan yok bu işin giden gitmiş gittiği gün bitmiştir Genç kızlar aklınızı başınıza devşirin

usta işte ah o şeytan gerçekten seviyorsan kabul edersen 1 2 ilişki yaşamasını ama altına aldın mı kızı o ilk zevki gelir alklına, altına girdigi herifleri düşünürsün sonucu feci bir ayrılık kız intihara gider sende bakirliğinden olursun üstelik kısa bi süre yüzünden onuda geç eger ciddi bir evlilik olacaksa takı düğün kına bunlarda insanlara çok masraf olacak
  • quote:

@o0SonTR0o
    Bu aralar bu bakirelik konusu benim öz güvenimi çok sarstı. 4 yıllık kız. ark. ayrılmak üzereyim. Hiç bir çevrem , hiç bir arkadaşım yok. (Ne enteresan değil mi?) Konuşacak normali bırak hiç arkadaş yok.
    Oturduğum il kızların biraz açık saçık gezdiği yerlerden biri (Abazanlar burada devreye girecektir oooo ne güzel filan diye ben onlara kızmazlarsa BSG çay koy demek istiyorum) hafta sonları bilg. mağazasında part time çalıştığımdan bir çok sevgili içeri girip çıkıyor. İçimden diyorum ki (Allahım ben galiba aradığım kızı bulamıcam) o kadar rezillik var ki şu oturduğum ilde. İllallah ettirdi artık beni. Kızların giyim tarzlarını söylesem ağzınız uçuklar. Ha var ha yok minnacık şortlar , etekler. Üstüne normal t-shirt giyip altına 2 cm uzunluğunda kumaş parçası geçiren kaynıyor ortalık.
    Ve bende artık anti-pati olmuş nerede öyle kız görsem içimde aha bak O..... diyorum. Çürük elma diyorum bilmem ne diyorum. Bir kızın açık giyinmesi onun bakire olmadığı anlamına gelmez tabi. Ama ne yapacağımı bilmiyorum bir kız ark. olmasını istiyorum ama aradığımı tipi ne yazık ki şu lanet yerde bulamıyorum.
    Ciddi Not : Evlenilecek kız aramak başkadır. Gezmelik kız aramak başkadır. Benim yaşım yavaş yavaş evlilik çağına yaklaştığından kendime evlencek kız arıyorum. Yoksa arabam maddiyatım herşeyim var ... ama huzurum yok işte...

denizlidemisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dünyaninnisi
    denizlidemisin?

Hayır profilimde yazıyor nerede oturduğum.
  • quote:

quote:

denizlidemisin?

anlattığın giyim tarzı o kadar burayı yansıtıyorduki birden denizlide sandım senide
    işin çok zor dostum bu vakte kadar bulmalıydın bir tane hanım hanımcık
    ama yinede Allah gönlüne göre verir inş bitane
    benden de 2 gün büyükmüşsün :)
  • quote:

Alternatif yoldan kastınız ne Allah aşkına palyonçoluk yapmayın gerçekleri konuşun. Yok efendim gidip diktirirse nereden anlıyacaksın.
    Bir - Diktirmek o kadar ucuz değil ayrıyetten aile baskısından tek başına doktora gidemez
    İki - Diktirmeyi doktor önüne gelene yapmaz çünkü yaparsa çok ciddi suç işlemiş olur. Hem doktor hem kız riske girer. Karakolluk olur iş.
    Üç - Kız gidip ne diyecek doktora. Doktor bey/hanım ben evlenmeden ilişkiye girdimde şunu bir zahmet diktirirmisin? ha ha ve ha

Gerçekçi olun azcık rica ediyorum. Hayal dünyası değil burası gerçek dünya .... Alternatifi filan yok bu işin giden gitmiş gittiği gün bitmiştir Genç kızlar aklınızı başınıza devşirin

Ya o bahsettiğin alternatif yol anal yada oral ise? Yani malum zar'ın bulunmadığı yerler ise? Ve buralardan ilişkiye girilmişse? Zara bakarak knouşursan bakiredir kız ama diğer türlü yollardan yaşamıştır bi çok şeyi...

Alternatif yol'dan kasıt bence bunlar. Senin bahsettiğin diktirmek olayı fln değil.
  • quote:

@o0SonTR0o
    Bu aralar bu bakirelik konusu benim öz güvenimi çok sarstı. 4 yıllık kız. ark. ayrılmak üzereyim. Hiç bir çevrem , hiç bir arkadaşım yok. (Ne enteresan değil mi?) Konuşacak normali bırak hiç arkadaş yok.
    Oturduğum il kızların biraz açık saçık gezdiği yerlerden biri (Abazanlar burada devreye girecektir oooo ne güzel filan diye ben onlara kızmazlarsa BSG çay koy demek istiyorum) hafta sonları bilg. mağazasında part time çalıştığımdan bir çok sevgili içeri girip çıkıyor. İçimden diyorum ki (Allahım ben galiba aradığım kızı bulamıcam) o kadar rezillik var ki şu oturduğum ilde. İllallah ettirdi artık beni. Kızların giyim tarzlarını söylesem ağzınız uçuklar. Ha var ha yok minnacık şortlar , etekler. Üstüne normal t-shirt giyip altına 2 cm uzunluğunda kumaş parçası geçiren kaynıyor ortalık.
    Ve bende artık anti-pati olmuş nerede öyle kız görsem içimde aha bak O..... diyorum. Çürük elma diyorum bilmem ne diyorum. Bir kızın açık giyinmesi onun bakire olmadığı anlamına gelmez tabi. Ama ne yapacağımı bilmiyorum bir kız ark. olmasını istiyorum ama aradığımı tipi ne yazık ki şu lanet yerde bulamıyorum.
    Ciddi Not : Evlenilecek kız aramak başkadır. Gezmelik kız aramak başkadır. Benim yaşım yavaş yavaş evlilik çağına yaklaştığından kendime evlencek kız arıyorum. Yoksa arabam maddiyatım herşeyim var ... ama huzurum yok işte...

ben mi sarstım. kızla kavga ettim bekleyemem dedi sex yaparım dedi. afedersiniz bende bu konuda çok kötüyüm en sivri özelligimdir çok sivri ignelerim. kıza dedim ki seni kandırmıslar erkekler gecelik olarak kullanıyor. sonra öyle birsey dedim ki suratından anladıgım kadrıyla bogazı yumruk oldu. dedim ki

sen f....se bi anneye sahip olmak ister miydin. ben söyliyim hayır istemezdin dedim. ve senin çocuklarında istemeyecek senden uzaklaşacak dedim. bilmeyecekler dedi. gecmisini saklayamazsın dedim. değişmişsin dedim artık bir ailende olmayacak aile kuramayacaksın kimse seni istemeyecek dedim ve suratı daha kötü oldu. sonradan bana yalvarmaya başladı.

arkadaşlar kızı seviyorum geçmişini yoksaymak istiyorum ama söle bi durum var. eğer cinsel perhiz yemini edersen(bunun bir dini yok her dinde makuldur bkz sayfanın altı) kız bakire değil ama ilişkide bulunmayacak ben ise bakirim ve ilişkiye girmeden ona varacam. kararsızım.

cinsel perhiz bkz: bazı avrupalı(ama heryerde aynıdır) 14-19(yaş arası) gençlerin evlenene kadar bekaretlerini koruyup cinsel ilişkide bulunmayacaklarına dair ettikleri yemindir. Bir dine ait değildir.(En önemli güven testidir. Bunu Türkiye'de de uygulayabilirsiniz bence.)
  • Ben kaç defa yaptıysam karşı tarafta o kadar yapma hakkına sahip. Tabi asla bana bu konuda açıklama yapmamalı. O kadarını kabul edemem.
  • quote:

quote:

quote:

denizlidemisin?

anlattığın giyim tarzı o kadar burayı yansıtıyorduki birden denizlide sandım senide

Denizli'de mi okuyorsunuz? Kaldığınız il Bursa olarak gözüküyorda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dünyaninnisi]

O kadar berbat yerler ki burası. Aile kavramı yok burada. İnsanlar ailelerine yalan söyleyip her gün zina işliyorlar. Örneğin kızın bana anlattığı bir hikaye'yi anlatıyım. Bir gün ünv. okuyan bir kızı başka bir şehirde oturan annesi arıyor. Kızım nerdesin? Evdeyim anne. diyor. Annesi diyor ki xxx çocuk yanındamı. Hayır anne valla değil diyor. Sonunda annesi 'peki o halde benim ölümüm üzerine yemin et inanıcam diyor' ve kızı 'yemin ederim' diyor. Ama meğersem o xxx kişi kızın evindeymiş ve orada kalıyormuş. Daha bir kaç gün önce yine bir tanıdığımızın kızı erkek ark. evinde kalıyor sonra kavga çıkıyor erkek-kız arasında kavga,gürültü derken komşular polis çağırmış eve. ikisinide alıp karakola götürmüşler. Annesi perişan. babası yok zaten ayrılmışlar küçükken baba kendi hayatında ilgilenmiyor ne kız ne anneyle. Kadın zor toparladı , sıkma yaparak gece 1'lere kadar kızını okutmaya çalışıyordu. Yazık yahu , valla yazık...
    Şu gençlik nereye gidiyor? Nerede bu ailenin çocuğuyla ilgilenmesi? Yapmayın aileler şu çocuklarınızı tek başınıza bilmedikleri etmedikleri şehirde yalnız bırakmayın , kız çocuğuysa hiç göndermeyin tek. Siz yapmaz o dersiniz ama yukardaki gibi örnekler çooook bende ... meraklanmayın

@Rádèøή
    Kardeş öyle yapmış bir kız zaten hanım bir kız olamayacağına göre (giyimi kuşamı,konuşma adabı,bir tomar erkek listesi) olacağından direk kendini belli eder zaten.Ha erkek tarafı bunu anlamazsa o onun sorunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 23 Temmuz 2010; 7:10:33 >
  • quote:

@o0SonTR0o

Dostum maddi durumunun iyi olmasına sevindim çünkü şu lanet dünyada çok yakışıklı bir erkek olsanda paran olmaynca bir süre sonra kızlar seni bırakıyor gerçi para aşkı getirmez ancak seni iyi bir konuma getirir ancak aşkı veremez sakın yanlış anlama seni parasıyla kızları elde etmeye çalışan biri olarak görmüyorum ancak maddiyatın iyiseki bu gerçekten çok iyi sen işin yüzde ellisini atlaşmışsın şimdide düzgün bir bayan bulursan ne mutlu sana
  • quote:

quote:

Dostum maddi durumunun iyi olmasına sevindim çünkü şu lanet dünyada çok yakışıklı bir erkek olsanda paran olmaynca bir süre sonra kızlar seni bırakıyor gerçi para aşkı getirmez ancak seni iyi bir konuma getirir ancak aşkı veremez sakın yanlış anlama seni parasıyla kızları elde etmeye çalışan biri olarak görmüyorum ancak maddiyatın iyiseki bu gerçekten çok iyi sen işin yüzde ellisini atlaşmışsın şimdide düzgün bir bayan bulursan ne mutlu sana

Sorun zaten o kısımda. Düzgün bir bayan bulmak istiyorum. Aile terbiyesi görmüş , yalan söylemeyen , benimle param için değil sevdiği için beraber olacak bir kız istiyorum. Para öyle lanet birşey ki bugün ülkenin en zengini senken yarın en fakiri sen olabilirsin. Her zengin bir fakir adayıdır. Bunu unutma.
    Kaldı ki öyle kızları ben istemem zaten. Bende aşırı kıskançlık var , konuştuğum kızın başka bir erkekle konuşmasını çekemem. Biter o an benim için. Bende böyleyim kabul edene işte ....

Maddi durumum yüksek olmadığı için ben gayette bunu biliyorum başkası öğretemez bunu bu bir. Konuştuğun kızı başka bir erkekle konuştuğunu bile çekemeyeceksen Bill Gates bile olsan bir süre sonra kız senden ayrılır bu iki. ayrıca kıskançlık ve gurur aşkı öldürün en önemli maddeler buda üç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

benim anlamadığım ilişkiye girdi diye temiz değilim damgası yapıştırmanız size veya kıza... Temizlik zar gidince mi bitiyo anlamadım. Belki yıllarca arkadan bafiletti? yok mu öyle kız çevrenizde. Ya da afedersiniz kötü yazıyorum aama kızın muamelesi çok iyiydi, ya da sahillerde yiyişerek geçti bütün ilişkileri. Napalım her yere zar mı koyulsun yani?
    Öpüşürken 1 zevk alıyosun
    Elleşirken 3 alıyosun
    sürterken 5 alıyosun
    işi pişirirken 10 alıyosun.
    Şimdi size göre elleşip sürtüşüğ öpüşen(toplamda 9 yapar) temiz fakat işi pişirirken(10) kirli oluyo.. Anlamak zor.

Açıkcası ben evleniceğim kadının herşeyi ilk bende yaşamasını istemem. Ama yaşadığı şeylerden sonra beni seçmesi benim için önemli. Kendim için de aynı şey geçerli.
    Sizin deyiminizle "temiz" kız arayanlara da saygım sonsuz yanlış anlaşılmak istemem. Yukarıda gördüğünüz tamamen benim kendi düşüncem. Ben bu şekilde bi hatunla evlenirim. Hem memlekette kızların hepsi sizin deyiminizle "temiz" değil ya, bazılarının da çöpçü olması gerekiyo

Bu nasıl bi mantıkdır yahu ? Adam resmen diyor ki ben hiç sevişmemiş ilişkiye girmemiş kadınla olmak istemem , benim karım olacak kadın gitsin önce milletin kucagında hoplasın yatakta bütün pozisyonların egitimini alsın sonra gelsin benle evlensin diyor.Resmen bakire kabul etmiyor.YUH !
    Benim için bekaret önemli değil diyen arkadaşlara ;
    Cocuklarınıza annelik yapacak ve hayat arkadaşınız olacak kişinin daha önce bir veya daha çok erkekle yatakta girmediği pozisyon kalmadıgını , azgınlıktan 69 , sakso hepsini büyük zevkle yaptıgını gözünüzün önünde canlandırın.Zevk cıglıklarıyla deli gibi inlediğini ve o meşhur sesleri çıkardıgı düşünün.Geçmişte bunu bir erkekle bir defa bile olsa yapmıs oldugunu düşünün.
    Ulan şimdi böyle bi kızla nasıl olur da evlenirsiniz , nasıl olur da cocuklarınıza böyle birinin annelik yapmasına göz yumarsınız ? Hiç mi içiniz cız etmez.Ya da söylediğim bu şeyleri aynı şekilde kız kardeşinizin yapmasından falan da mı rahatsız olmazsınız ? Ne kadar modern(!) ve medeni(!) arkadaşlar var böyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermess -- 23 Temmuz 2010; 17:15:47 >
  • quote:

quote:

Konuştuğun kızı başka bir erkekle konuştuğunu bile çekemeyeceksen Bill Gates bile olsan bir süre sonra kız senden ayrılır bu iki. ayrıca kıskançlık ve gurur aşkı öldürün en önemli maddeler buda üç.

Konuştuğum kız o... yapsa bile ağzımı açmayacak kadar şerefsiz haysiyetsiz gurursuz bir insan olamam bu 1.
    Her erkekle konuşan öylemi demek? Tabi ki hayır ama evli bir kadının veya erkeğin karşı cins dostu olması normalmidir? TÜRK ÖRF VE ADETİNDE? Buda 2
    Kıskançlık ve gurur'un aşırısı aşkı öldürür. Dozunda ayarlarsan aşkı öldürmez tam tersine çelik kalkan gibi güçlendirir. Buda 3
    Sen kız arkadaşını serbest bırak ne yap umrumda değil yeterki bana seviyorum de lafta yeter diyorsan o senin karakterini gösterir. Buda 4

Sen kız arkadaşını serbest bırak ne yap umrumda değil yeterki bana seviyorum de lafta yeter diyorsan o senin karakterini gösterir. Zihniyetinizin böyle olduğunu bilseydim size öneride bile bulunmazdım. Sevgi ve güven arkadaşlık ,dostluk olsun her ne ilişki olursa olsun en önemli olan maddedir. Sevdiğin kişiye güven cümlesinden Sen kız arkadaşını serbest bırak ne yap umrumda değil yeterki bana seviyorum de lafta yeter diyorsan o senin karakterini gösterir bunu anlıyosan ben seninle tartışmam bile. Ayrıca bu dünyada tek siz kalsanız bile benim karakterimi siz isimlendiremezsiniz bu zihniyetinizdeki birine izin vermem. Siz daha çok red yersiniz iyisimi siz bildiğiniz gibi devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 23 Temmuz 2010; 17:11:53 >
  • quote:

quote:

Siz daha çok red yersiniz iyisimi siz bildiğiniz gibi devam edin.

Red yediğim için 4 yıl sürdü değilmi ilişkim. Evet ayrılığın eşiğindeyim ama bunlardan değil merak etme. Kültür farklılıkları ailelerin karşı çıkması gibi sorunlar ... Geleceğini güvene alan kafada giden kazansın artık ne diyim
    Herşey güven değildir. Güveniyorum diyip her haltı yapan milyon insan var gel buraya tek tek gösteririm. Çocuğuna güvenip interneti kısıtlamadan bilgisayar başına oturturmusun? Hani güven her şey ya.

Sana göre güvenmek demek tedbirsizlik demek oluyor yani.. ne diyeyim sen bildiğin gibi devam et o zaman
  • quote:

@o0SonTR0o

yanlış düşündüğün için mutsuzsun zaten. benim anlamadığım insanımız üniversitede türbana özgürlük diye viyak viyak demokrasi çığlıkları atarken kısa şortluya çat diye sıfatı yapıştırıyor ya, herkesin inanılmaz bir cinsel açlık çektiği nasıl da belli... zaten adam gibi bir cinsel hayatınız olsa, doğanın verdiği gerekliliği yerine getirebilseniz böyle düşünmezsiniz.

üzülerek söylüyorum ki buralarda takılan insanlar pek bilgisayar başından ayrılan tipler değil, bu şekilde saçma düşünceye de bu ruh hali itiyor zaten. adam köyünden dışarı çıkmamış gelmiş burda ahlak ahkamı kesiyor. kusura bakmayın ama göğüslerinin üstünü kapatmadan gezen afrika kabilelerinin de ahlak felsefesi var. insanımızın en önemli sıkıntısı burda işte, her şeyi kurana göre yorumluyor. gereksiz ve mantıksız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

benim anlamadığım ilişkiye girdi diye temiz değilim damgası yapıştırmanız size veya kıza... Temizlik zar gidince mi bitiyo anlamadım. Belki yıllarca arkadan bafiletti? yok mu öyle kız çevrenizde. Ya da afedersiniz kötü yazıyorum aama kızın muamelesi çok iyiydi, ya da sahillerde yiyişerek geçti bütün ilişkileri. Napalım her yere zar mı koyulsun yani?
    Öpüşürken 1 zevk alıyosun
    Elleşirken 3 alıyosun
    sürterken 5 alıyosun
    işi pişirirken 10 alıyosun.
    Şimdi size göre elleşip sürtüşüğ öpüşen(toplamda 9 yapar) temiz fakat işi pişirirken(10) kirli oluyo.. Anlamak zor.

Açıkcası ben evleniceğim kadının herşeyi ilk bende yaşamasını istemem. Ama yaşadığı şeylerden sonra beni seçmesi benim için önemli. Kendim için de aynı şey geçerli.
    Sizin deyiminizle "temiz" kız arayanlara da saygım sonsuz yanlış anlaşılmak istemem. Yukarıda gördüğünüz tamamen benim kendi düşüncem. Ben bu şekilde bi hatunla evlenirim. Hem memlekette kızların hepsi sizin deyiminizle "temiz" değil ya, bazılarının da çöpçü olması gerekiyo

Bu nasıl bi mantıkdır yahu ? Adam resmen diyor ki ben hiç sevişmemiş ilişkiye girmemiş kadınla olmak istemem , benim karım olacak kadın gitsin önce milletin kucagında hoplasın yatakta bütün pozisyonların egitimini alsın sonra gelsin benle evlensin diyor.Resmen bakire kabul etmiyor.YUH !
    Benim için bekaret önemli değil diyen arkadaşlara ;
    Cocuklarınıza annelik yapacak ve hayat arkadaşınız olacak kişinin daha önce bir veya daha çok erkekle yatakta girmediği pozisyon kalmadıgını , azgınlıktan 69 , sakso hepsini büyük zevkle yaptıgını gözünüzün önünde canlandırın.Zevk cıglıklarıyla deli gibi inlediğini ve o meşhur sesleri çıkardıgı düşünün.Geçmişte bunu bir erkekle bir defa bile olsa yapmıs oldugunu düşünün.
    Ulan şimdi böyle bi kızla nasıl olur da evlenirsiniz , nasıl olur da cocuklarınıza böyle birinin annelik yapmasına göz yumarsınız ? Hiç mi içiniz cız etmez.Ya da söylediğim bu şeyleri aynı şekilde kız kardeşinizin yapmasından falan da mı rahatsız olmazsınız ? Ne kadar modern(!) ve medeni(!) arkadaşlar var böyle..

kimleri düşünerek zevke geldiğini hatırla ve kendinden utan o zaman... kendini kandırma sen masum birisi değilsin.
    evleneceğin kızın hoplama zıplama inlemesini aklına getirebiliyorsan kafandan neler geçmiş aşikar, bence tasvir ettiğin kızın değil senin utanman gerek. utanmadan bütün pozisyonları yazmışsın bir de, erkekliğini geçtim insanlığından utan. bunlar ne iğrenç düşünceler böyle, kız seni seviyorsa, gönülden bağlıysa zaten evlilik de basit bir müessese kalıyor, dünyada sevgiden daha yüce ne olabilir; belediye başkanının verdiği osuruktan yetki mi, yoksa nüfus cüzdanının tek satırında yazan kofti medeni hal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

kimleri düşünerek zevke geldiğini hatırla ve kendinden utan o zaman... kendini kandırma sen masum birisi değilsin.
    evleneceğin kızın hoplama zıplama inlemesini aklına getirebiliyorsan kafandan neler geçmiş aşikar, bence tasvir ettiğin kızın değil senin utanman gerek. utanmadan bütün pozisyonları yazmışsın bir de, erkekliğini geçtim insanlığından utan. bunlar ne iğrenç düşünceler böyle, kız seni seviyorsa, gönülden bağlıysa zaten evlilik de basit bir müessese kalıyor, dünyada sevgiden daha yüce ne olabilir; belediye başkanının verdiği osuruktan yetki mi, yoksa nüfus cüzdanının tek satırında yazan kofti medeni hal mi?

Aynen öyle. Sonra da gelir eşitlikten bahsederler. Yemediği halt kalmamıştır gidip baksan herifin!
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.