Şimdi Ara

Sevgilinizin Geçmişi Sizi Ne Kadar İglilendirir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
1
Favori
16.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daha önce erkek arkadaşı olan kızlar belli şeyler yaşamıştır bunu kabullenmek zorunda herkes.sevişmiştir,el ele tutuşmuştur ama daha fazlasını ne kendisi anlatır ne de paylaşır.bazı şeyler gizli kalır onlarda patlamadığı sürece.
  • ben umursamam, sormam da
  • Geleceğini etkilemedikçe kurcalamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CertainCrimes

Sevgilimin ilk'i olmak kadar guzel birsey yok.

Sen ilk oldun peki senden sonrası ?

Kadınlar genelde her erkek arkadaşına "ilk" der.(yada bu şekilde davranır) Eğer yaşamışsa birşeyler 25.cide olsa onada 2.sin der.

Takmamak lazım. Türk kızları zaten yaşamışsada geneli anlatmaz. Anlatsada masumiyete çekip o şekilde anlatır. Ve her zaman dillerinde bir "hata yaptım" lafı vardır. Karakteri sağlam olan biri zaten hata olarak görmez yaşadığı ilişkiyi,beraberliği. İnsan geçmişinin - yaptıklarının arkasında durabilmeli.

Birde sizin sorularınız o kişiyi hatırlatır ona, evlilik gibi ciddi bir düşüncede varsa ilişkide bu pek hoş olmaz. Kadınlar da geçmişi sorgular, neden sorgulamasınlarki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Cinayet işlemediyse, hırsızlık yapmadıysa, kedi kesmediyse, pop dinlemediyse, tecavüze yeltenmediyse sorun yok.

her konuya kuğul mesaj atacam diye kasma kardeşim kendini malesef en kuğul olamayacaksın
  • bir söz vardır erkek kadınının ilki, kadında erkeğinin sonuncusu olmak ister diye bu sözü çok doğru buluyorum
  • Konuyu açan arkadaşa sesleniyorum; Mesela yanaktan öpmek, 5 kere dışarı çıkmak değil. Kız o erkekle çıkmışmı? evet çıkmış. sevgili olmuşlarmı? evet, kalbini kaptırmış aşkım cicim bitanem demiş, mesaj üstüne mesaj, telefon görüşmesi üstüne telefon görüşmesi yapmışlar. Peki o çocuğun bi hata olduğunumu düşünmüş? Hayır 3 ay sevmiş daha ne. 3 ay. 3 ayda kim bilir neler konuştular, cinselliğe girdiler belkide bu uzarda gider. Ama en kötüsü kız arkadaşın kalbine bir erkeği almış senden önce. Hadi şimdi git kafayı ye
  • kendisine güvenemeyen insan, karşısındaki insanada hayatı zindan eder.
    derler ya kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş.
    hiçbir zaman emin olamazsın. herzaman içini bir kurt kemirir.
    hangimizin ruhunda karanlık noktalar yokki.
    insan kendisine güvendiği zaman kendiyle barışık olduğu zaman sorun kalmaz.
  • Geçmişi beni hiç mi hiç ilgilendirmez. Sen nasıl bazı şeyleri yaşadıysan onun da yaşaması en doğal hakkı. Aşın artık böyle şeyleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Soyle de bir sey var ; Bir erkek,sevgilisinin gecmisini bilmek ister. Ama bir kiz,sevgilisinin gecmisini bilmek istemez.

Benim bu konuda belli bir sınırım var. Benden once birisiyle opusmus,elini tutmus,sevismis olabilir ama iliskiye girdiyse asla affetmem ve ayrilirim. Gerci bilemezsiniz ki neler yasadi,en onemlisi guvenmek.

Kimse kenini kandirmasin nasil ki siz sevisiyorsaniz,opusuyorsaniz sizden oncekilerle de opustu ve sevisti.

kesinlikle katılmıyorum.bu kadar kesin konuşamazsınız bence.
    Tabiki sevgilimizin geçmişini bilmeliyiz.Sorgulamamak diye birşey yok.Çok saçma.Tabiki sorgulayacaksınız.Tabiki o da sizi sorgulayacak.Sevgiliniz geçmişte neler yaşamış merak etmez misiniz ? Belki sizden önce birşeyler yaşadı.Kimisiyle öpüştü,sevişti belki de hiçbir şey yapamadan sadece sevdi birilerini.Ne olursa olsun öğrenmek gerekir.İlerde bir gün ilişkiniz ciddiye binerse ve sevgilinizin geçmişini sonradan öğrenirseniz ne olacak ? Bu kadar bağlandığın bir insanın görüntüsü tamamen değişecek belki gözünüzde.Bu yüzden sevgilinizin geçmişini tamamen sorgulamalısınız.

Ben geçmişimi tamamen açtım sevgilime.Yaşadığım herşeyi anlattım.En ince ayrıntısına kadar.O da bana anlattı.Zaten benden önce tek bir ilişkisi olmuştu 1 haftalık.El ele bile tutuşmamışlardı.Ben birçok şey yaşamıştım.Hepsini anlattım.Aramız da çok iyi.6 aydır sevgilim.Hiçbir şeyimizi saklamıyoruz.Ne olursa olsun anlatıyoruz.Bu böyle olmalı.Karşılıklı güven olmalıdır.

AYRICA ;

"Kimse kenini kandirmasin nasil ki siz sevisiyorsaniz,opusuyorsaniz sizden oncekilerle de opustu ve sevisti." bu cümle çok mantıksız.En azından benim tarafımdan öyle.

Bana gore de senin dusuncen mantiksiz. Bu kadar takintili olmamak gerek. Cunku gecmisi bilirsen acayip kiskanirsin. O kiz sana durustce ''senden once 3 kisiyle yattim'' dese kiskanmaz misin ? Ya da 'ilkim sensin' dese ne derece inanir,guvenirsin.

Benim bahsettiğim takıntı değil.Benim bahsettiğim şey,sevgilinin geçmişini tamamen öğrenmek.geçmişi bilirsen acayip kıskanırsın demişsiniz.peki ben size soruyorum;
    Geçmişi öğrenmemek geçmişi yaşanmamış kılar mı ?
    Bu yüzden sevgilinin geçmişi öğrenilip ilişki ona göre şekillendirilmeli diye düşünüyorum ben.
    Sevgilin olan kızı zaten az çok tanırsın.Sonuçta yoldan geçen tanımadığın bir insana "sevgili olalım mı" demiyoruz.
    "3 kişiyle yatan kız" zaten düzgün değildir.Herkesin kendi tercihi tabiki.ama ben böyle bir kızı tercih etmem.
    İlişkiniz ilerde "sevgililik" durumundan çıkıp "evlilik" durumuna gelirse ve siz birbirinizi tamamen tanımıyor olsanız iyi mi olacak ?
    Bu yüzden ilişkide çiftlerin birbirini tanıması çok önemlidir.

• Beyler nolur akil verin sevdigim kizin evlenmeyi dusundugum kizin eski sevgilisiyle opustugunu ogrendim icim aciyor bana bi yardim edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Kafan mi guzel, taklit mi yapiyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Taklit filan yapmiyorum sacma geliyor ama aklimdan atamiyorum bu durumu.

Arastirmaktaki amacin ne? Kendine garezin mi var.

Seviyorsan ve karsindaki sevilmeyi hakediyorsa 3 gin yasayacagn dunyada bunlari kafana takma

• quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

Arastirmaktaki amacin ne? Kendine garezin mi var.

Seviyorsan ve karsindaki sevilmeyi hakediyorsa 3 gin yasayacagn dunyada bunlari kafana takma

Kesinlikle hakediyor ama aşırı kıskanç ve sahiplenen biriyim aklımdan çıkaramıyorum
    Bilmem gerekiyor nası araştırmim.
    Hocam iyi araştır belkide sadece öpüşmekle kalmamıştır sonradan keşke sadece öpüşseymiş demede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Billionaire

Hocam iyi araştır belkide sadece öpüşmekle kalmamıştır sonradan keşke sadece öpüşseymiş demede

Yok hocam sanmıyorum söyledi her şeyi öyle bir şeyi düşünmek bile delirtiyor beni.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.