Şimdi Ara

Sevgilinizin eski sevgilisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tamam siz de yapmışsınızdır ne bileyim elini tutmuşsunuzdur sarılmışsınızdır eski sevgilinize ama gelcek düşündüğünüz birinin geçmişinde sarılması elini tutması onunla gülüp eğlenmesi ona mektuplar yazması falan çok kötü değil mi ?
    Bu kişi sizin karınız olacak ama geçmişinde de birisiyle iyi vakit geçirmiş.
    Ben mi çok şizofrenim anlamadım.

• 2 YIL OLM

geçmişi düşünürse insan işin içinden çıkamaz ve bu seni rahatsız ederse de ayrılırsın olur biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o tutuşma falan onları daha önce hiç yaşamadım ilk defa senden duydum
  • surekli gecmisi dusunerek, ona kafa yorarak iliski mi yurur? Hadi iliskiyi gectim, hic bir zaman kendini mutlu edemezsin. Kendin mutlu olamadigin gibi, esini ve cocuklarina da zindan edersin hayati.

• sen de bi gün onun gecmisi olacaksın hatta o da senin geçmisin olacak, hareket ederken bu şekilde düşünürsen kendine en uygun olan davranışı gösterebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

surekli gecmisi dusunerek, ona kafa yorarak iliski mi yurur? Hadi iliskiyi gectim, hic bir zaman kendini mutlu edemezsin. Kendin mutlu olamadigin gibi, esini ve cocuklarina da zindan edersin hayati.

Malesef bazı insanlar takıntılı hocam bence bu gerçekten psikolojik bir sorun. Ve ben de öyleyim bazen aklıma gelip sinirlenebiliyorum bile .
    Öyle imreniyorum ki keşke ben de takmamayı başarabilsem becerebilsem diyorum çoğu zaman kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nervo

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

surekli gecmisi dusunerek, ona kafa yorarak iliski mi yurur? Hadi iliskiyi gectim, hic bir zaman kendini mutlu edemezsin. Kendin mutlu olamadigin gibi, esini ve cocuklarina da zindan edersin hayati.

Malesef bazı insanlar takıntılı hocam bence bu gerçekten psikolojik bir sorun. Ve ben de öyleyim bazen aklıma gelip sinirlenebiliyorum bile .
    Öyle imreniyorum ki keşke ben de takmamayı başarabilsem becerebilsem diyorum çoğu zaman kendime

İki tarafda yalandan uzak ve samimi ise, geçmişde olan ufak tefek ilişkiler sorun yaratmaz. Ama sen bunu bile kafaya takiyorsan orada sorun vardır işte. Bunu değiştirmen gerek, eşin yada kız arkadaşın için yapamıyorsan en azından kendin için yapman lazım. Hayat kısa olum lan, kendinizi mutlu etmeye çalışın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen dua et sirf onlar olsun neler neler yapmislardir kim bilir herkesi kendin gibi temiz sanma

• Aynı düşünceleri bende yaşıyorum. İnsanlar rezil bir halde. Allah herkeze hal ettiğini nasip etsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.