sevgiliniz veya konuştuğuz kızdan sürekli mesaj atmasını sizi aramasını sormasını bekliyormusunuz |
SEVGİLİNİZDEN VEYA KONUŞTUĞUNUZ KIZDAN İLGİ BEKLİYORMUSUNUZ?

-
-
-
Sevdiğinden aranmayı ve ilgi görmeyi herkes bekler.
Beklemiyorum diyen bu zamana kadar kimseyi sevmemiş betalardır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerSevdiğinden aranmayı ve ilgi görmeyi herkes bekler.
Beklemiyorum diyen bu zamana kadar kimseyi sevmemiş betalardır.
hocam herkes bekler ama kızlar sevgili olsa dahi sürekli mesaj atmayı ilgilenmeyi sevmiyor niye ilgilenmiyosun diyince of pof diyip çekip gidiyolar istedikleri şey sen git 3-5 kızla takıl aradada takılırız modundadalar
-
Yakışıklıysan ve paran varsa ilgi gösterirler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerYakışıklıysan ve paran varsa ilgi gösterirler.
ikiside ok ama sorun şu bunu deneyebilirsin bi kızdan sürekli ilgi beklediğin zaman bu sürekli mesaj atması araması sorması ve görüşmen hiç bi kız bunu kabul etmiyor dünya yakışıklısı ol istersen o alfa dediğin elemanların 3-5 tane sevgilisi var ve normal olarak üstüne düşmüyolar kızların sen ilgi beklediğin bi değerin kalmıyo
-
ben o kadar ilgi beklemem bu bence karşılıklı bi şey yani iki ilgi bekleyen sevgili olursa da sıkıntı olmuyor tam tersi de
-
Evet, normali de o yani. İlgi beklemiyorsan sevmiyorsundur bu kadar basit.
-
E tabiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
E tabiki.sürekli mesaj atmıyosa napıyosun hocam
-
Sürekli ilgi beklemek zaten saçma ve boğar insanı en azından benim için öyle. Ama misal bir rutininiz var geceleri konuşuyorsunuz ve günaydınlaşıyorsunuz diyelim, sen yazmadan kız yazmıyorsa salla gitsin.Ben şuanki flörtüme şey dedim dün, erken kalktığım için sürekli günaydın mesajlarını ben atıyorum artık hayatımın sabahları günaydın mesajı alarak uyanacağım dönemine geçmek istiyorum. Kız alarm kurup günaydın mesajı atmış bugün sabahın köründe. Ben böyle hareketlere bitiyorum işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 26 Mayıs 2021; 12:52:41 >
quote:
Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali
Sürekli ilgi beklemek zaten saçma ve boğar insanı en azından benim için öyle. Ama misal bir rutininiz var geceleri konuşuyorsunuz ve günaydınlaşıyorsunuz diyelim, sen yazmadan kız yazmıyorsa salla gitsin.Ben şuanki flörtüme şey dedim dün, erken kalktığım için sürekli günaydın mesajlarını ben atıyorum artık hayatımın sabahları günaydın mesajı alarak uyanacağım dönemine geçmek istiyorum. Kız alarm kurup günaydın mesajı atmış bugün sabahın köründe. Ben böyle hareketlere bitiyorum işte.kanka ben genelde bunu desem :
-senin içinmi uyanıcam .s .s
-sürekli mesajlaşmayı sevmem .s.s
-sanırım biz senle farklıyız senin aradığın ilgiyi ben veremem bi hayatım var
altı üstü mesaj at diyoruz yazmasak mesaj atmazlar hepsi böyle hocam seçenekleri çok fazla 4-5 flörtü var hepsinin
-
bas tekmeyi. sana kız mı yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeeshbas tekmeyi. sana kız mı yok
bunu hepsi yapıyor yalnız 4 farklı kızdan alınan cümleler
-
Beklemem hatta bunalarim gunde 1-2 kere yazisma veya arama 2-3 dakikalik ana fazla geliyor. Bi sus da oyunumu oynayayim macimi izleyeyim dimi?
Allahtan burada hatunlar anlayisli TR kizlari gibi kezban degil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679kanka ben genelde bunu desem :
-senin içinmi uyanıcam .s .s
-sürekli mesajlaşmayı sevmem .s.s
-sanırım biz senle farklıyız senin aradığın ilgiyi ben veremem bi hayatım var
altı üstü mesaj at diyoruz yazmasak mesaj atmazlar hepsi böyle hocam seçenekleri çok fazla 4-5 flörtü var hepsinin
Alıntıları Göster4-5 flörtü olanla niye uğraşıyon ki? Mideyi ameliyatla aldırdın heralde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeeshbas tekmeyi. sana kız mı yok
yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessyok
Alıntıları Gösterhayatında ilk kez gerçek bi cevap verdin joe
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679sürekli mesaj atmıyosa napıyosun hocam
Alıntıları GösterBen mesaj atıyorum mutlaka ilgisini çekecek birşey buluyorum. Ha ona rağmen bi soğukluk sezersem ben de birşey yazmıyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yakışıklıysan ve paran varsa ilgi gösterirler. |
Benzer içerikler
- e devlet şifresi nasıl olmalı
- telefondan mesajla oynanacak oyunlar
- saraçoğlu boy uzatma kürü
- eve kız atmak
- burun nasıl kanatılır
- telegram indirim
- dc açıldı mı
- çay bardağı emojisi
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X