Şimdi Ara

Sevgiliniz doğumgününüzü hatırlamazsa ne yaparsınız? ( 23:42 Dayanamayıp konuştum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler, fazla uzatmadan anlatmaya çalışacağım durumu. Yaklaşık 5 aylık bir ilişkim var ve bugün benim doğumgünüm. Daha 2 saat olmasına rağmen sevgilimin hatırlamayacağını hissediyorum. Sizce bir şekilde hatırlatmak için birşeyler yapılmalı mı? Yoksa hiçbirşey yapmayıp beklenmeli mi? Diyelimki ertesi gün oldu ve hatırlamadı nasıl davranırdınız, ne yapardınız? Yaşlar 20 bu arada yaz tatili nedeniyle farklı şehirlerdeyiz normalde aynı şehirde üniversite okuyoruz. Normalde pek takan biri değilim bu özel günlere ama kendisi çok önemser ve önemsememi ister o yüzden ne yapmalıyım bilmiyorum

Edit : saat 14:09 a kadar bekledim belki arar yada mesaj atar diye ama olmayınca ben aradım ama birşey söylemedim o da söylemedi. Öyle napıyosun vb kısa bir konuşma oldu. Hatırlamayacağını düşünüyorum hala.

edit2: saat 17:09 ve hala tık yok. Bir az önce facetime da görüştük bir kız arkadaşyla oturuyorlar şuan nolucak bilmiyorum.

Edit 3: arkadaşla ehaka kutlamadı bu saatten sonra kutlamaz bence . Çok moralim bozuldu. En fazla 1 saar daya dayanırım ararım. Ne yapmalıyım?

Edit4 : Evet arkadaşlar aradım söylemeyecektim ama dayanamadım biraz farklı bir konu için tartışınca söyledim. İlk birkaç saniye şokun etkisiyle hiçbir şey söyleyemedi. Özür dilerim haklısın beni affet gibi şeylerden başka birşey demedi. Bir mazareti yoktu unuttum dedi. Bende baya kızdım tartıştık. Özür dilemeye devam ediyor ama içim rahat değil. Ya doğru şeyi yapmadım yada beklediğim şeyi alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverbealone -- 27 Haziran 2016; 23:42:56 >

• Yol yakınken bırak, sevgili falan boş iş
  • Sevgilim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş gecenin bi vakti kutlayacak değil herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende onunkini kutlama ödeşmiş olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Kardeş gecenin bi vakti kutlayacak değil herhalde

hocam orası öyle tabi ama hani ufak bi hissedersin oda yok. Laf arasında yarın ne yapıcaksın falan dedim mesela bir ton şey saydı öyle hemde sorar sormaz yani düşünmedi söylemek için planlı aklında yok gibi geldi.
  • benimkide hatırlamıyor oysa önemseyen taraf o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onu yapmak için 7 ay beklemem lazım dostum
  • Hocam belki supriz yapacaktir

• Ben senin yerinde olsam farklı davranırım ama malesef takma insanlık hali demek zorundayım ki doğrusu bu yarın öbür gün sende unutabilirsin ailevi sorunların veya bir maddiyat problemiyle uğraşıyor olabilirsin. Empati yaparak hareket etmelisin. O sana ağır bi tepki verse o kötü zamanında ne yapardın onu düşün. Doğum gününü biliyor mu bide o var 5 ay diyorsun. Ezberlemesi veya senin ona soylememen olağan bir durum

• Çok takan biriyse kendince büyük bi sürpriz yapıcaktır

• BeerLikeMan kullanıcısına yanıt
    hocam defalarca konuşmuştuk bu günleri önemseyen biri oldupu için. Telefonundaki notlarda kayıtlı onu biliyorum. Ama işte hiç renk vermiyor
  • Notlarda kayıtlı diyorsun unutmasinin imkanı yok sabırsızlık yapıp berbat etme Doğum gününü, ki bu sene ben öyle yaptım. bekle:D

• Paranoyak olma ve yarını bekle.
  • umrumda olmaz, onun doğum gününü de kutlamam. belki tebrikler falan derim laf yaparsa, boş yapmıştır.

• Valla ben kendim 20 yıldır kutlamıyorum yaklaşık 1 ay sonra doğum günüm hatırlamazsa hiç de kafama takmam yok doğum günü yok bilmem ne, boş beleş işler.

• Hatırlamazsa hatırlayan birini bul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverbealone

quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Kardeş gecenin bi vakti kutlayacak değil herhalde

hocam orası öyle tabi ama hani ufak bi hissedersin oda yok. Laf arasında yarın ne yapıcaksın falan dedim mesela bir ton şey saydı öyle hemde sorar sormaz yani düşünmedi söylemek için planlı aklında yok gibi geldi.

Büyük bir sürpriz geliyor o zaman.

• öyle büyük şeylerde gözüm yok hocam :) Zaten dediğim gibi önem vermediğimi düşünüyorum çünkü bende ailemle çocukken olan pasta kesmeleri saymazsak son 4-5 yıldır bir kutlama yada özel birşey yapmıyorum. Ama sevgilimin hatırlayıp kutlamasını isterim tabiki çünkü böyle şeylere önem veren biri olduğu için yakın olmayan arkadaşlarına bile hediye alıp kutlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverbealone -- 27 Haziran 2016; 2:35:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.