3 yıllık bi ilişkim vardı hatta burayada cok kez yazmıstım onu herşeyim olarak görüyodum çok şeyimi kaybetmiştim,çok sevmiştim herşeyim ona endeksliydi sanki.geçen haziran ayında aldatıldıgımı öğrendim başta yalanladı sonra fotograflarını gördügümü söyledim kabul etti.ona aşık oldugunu söyledi.herşey bi rüya gibi geldi inanamıyodum ya da inanmak istemiyodum ama rüyadan uyanma vaktinin geldiğini hissettim.yine yanında oldum yanlış kişi oldugunu söyledim çocugu tanıyodum benim sevdiğim aşık oldugum kızı her yönüyle hak etmiyodu.o andan itibaren sevgili modundan çıkıp arkadas moduna soktum kendimi onu vazgeçirmeye çalışıyodum,kendi hislerimi duygularımı içime atmıştım çok zordu ama yapmak zorunda hissediyodum kendimi 2 hafta hep yanında oldum,ailesi beni kendi oğulları gibi görüyodu onlara gidiyodum,bazen kalıyodum.onlarda istemiyodu o çocugu,benim kızlarının yanında olmalarını istiyolardı.ki bende kendime engel olamıyodum istemeselerde giderdim.2 hafta öyle arkadas-sevgili modunda devam ettik ama hala aklında o cocugun oldugunu biliyodum uğraştım didindim.sonra memleketime dönmek zorunda kaldım(izmirde okuyodum,bilecikliyim).sonra eylül başı gibi bana dönmek istedi,kendimi salsam giderdim yine ona,ama tuttum ne azından beni gercekten isteyip istemediğini görmek istiyodum.okullar açıldı yine ona gitti.artık yenilgiyi kabul etmiştim.çok sevdim hep mutlu olsun diye hiçbişeyini eksik bırakmadım.sınıfta kaldım,borçlarım dag gibi oldu ama o var diye bunları bile göremiyodum.onu,yani herşeyimi kaybettiğimi sandım.ama asıl çok daha fazla seyi kaybetmişim ben.çevremi,benliği,ailemi...bunu yeni yeni anlıyorum..siz siz olun çok sevseniz bile çok belli etmeyin..aşık oldugu cocuk öyle davranıyodu,zor olan tatlı geldi ona.ben mutlu etmek için elimden geleni yaparken ben kaybettim..
hocam sizin bir yazınızdı sanırım çok küçüklükten beri sevgiliymişsiniz o mu? Ya da bahsettiğim kişi siz misiniz?
Bizim burada bi amele vardı, sordum neden tıp ı bırakıp geldin diye. O da dediki, bir sevdiğim vardı, başka adamla konuştu,güldü, bende okulu bıraktım. Daha ilginç i, kız adamı bile tanımıyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: |PortaL|
Bizim burada bi amele vardı, sordum neden tıp ı bırakıp geldin diye. O da dediki, bir sevdiğim vardı, başka adamla konuştu,güldü, bende okulu bıraktım. Daha ilginç i, kız adamı bile tanımıyormuş.
Bu zekayla tıpı nasıl kazanmış?
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
3 yıllık bi ilişkim vardı hatta burayada cok kez yazmıstım onu herşeyim olarak görüyodum çok şeyimi kaybetmiştim,çok sevmiştim herşeyim ona endeksliydi sanki.geçen haziran ayında aldatıldıgımı öğrendim başta yalanladı sonra fotograflarını gördügümü söyledim kabul etti.ona aşık oldugunu söyledi.herşey bi rüya gibi geldi inanamıyodum ya da inanmak istemiyodum ama rüyadan uyanma vaktinin geldiğini hissettim.yine yanında oldum yanlış kişi oldugunu söyledim çocugu tanıyodum benim sevdiğim aşık oldugum kızı her yönüyle hak etmiyodu.o andan itibaren sevgili modundan çıkıp arkadas moduna soktum kendimi onu vazgeçirmeye çalışıyodum,kendi hislerimi duygularımı içime atmıştım çok zordu ama yapmak zorunda hissediyodum kendimi 2 hafta hep yanında oldum,ailesi beni kendi oğulları gibi görüyodu onlara gidiyodum,bazen kalıyodum.onlarda istemiyodu o çocugu,benim kızlarının yanında olmalarını istiyolardı.ki bende kendime engel olamıyodum istemeselerde giderdim.2 hafta öyle arkadas-sevgili modunda devam ettik ama hala aklında o cocugun oldugunu biliyodum uğraştım didindim.sonra memleketime dönmek zorunda kaldım(izmirde okuyodum,bilecikliyim).sonra eylül başı gibi bana dönmek istedi,kendimi salsam giderdim yine ona,ama tuttum ne azından beni gercekten isteyip istemediğini görmek istiyodum.okullar açıldı yine ona gitti.artık yenilgiyi kabul etmiştim.çok sevdim hep mutlu olsun diye hiçbişeyini eksik bırakmadım.sınıfta kaldım,borçlarım dag gibi oldu ama o var diye bunları bile göremiyodum.onu,yani herşeyimi kaybettiğimi sandım.ama asıl çok daha fazla seyi kaybetmişim ben.çevremi,benliği,ailemi...bunu yeni yeni anlıyorum..siz siz olun çok sevseniz bile çok belli etmeyin..aşık oldugu cocuk öyle davranıyodu,zor olan tatlı geldi ona.ben mutlu etmek için elimden geleni yaparken ben kaybettim..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki , hepsi aynı halt bunların off off aklıma geldi yine neyse...
Şimdi şöyle birşey var..Başka birine aşık olma meselesi şudur:Sen onun sevgilisi isen,artık sana karşı hissettikleri diğer çocuğa hissettiklerinden daha azdır.Sana karşı senden daha az sevgi gösteren veya veren kızdan hayır gelmez bence.Ayrılmak en doğru hareket olur.Ancak ayrılmak derken,öyle normal bir ayrılık değil.Afedersiniz ağzına yüzüne mıçıp öyle ayrılırsınız ki kıza koyar.Evde 1 hafta boyunca aralıksız bu sözleri düşünür ağlar..
Zaten kızların anlayamadığım bir yanı da bu...Kendine hayvan gibi davranan erkeklerden nedense çok hoşlanırlar.Biz bu varlıkların ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmazken,bunlara hakaret eden,yanında birilerine ana avrat düz kayan herifler onlara daha cazip geliyor.Nedense anlamadım gitti:)
ben de kızın aşık olduğu elemanın kız arkadaşına aşık olurdum
(çocuktan al haberi son bölüm)
quote:
Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C
Şimdi şöyle birşey var..Başka birine aşık olma meselesi şudur:Sen onun sevgilisi isen,artık sana karşı hissettikleri diğer çocuğa hissettiklerinden daha azdır.Sana karşı senden daha az sevgi gösteren veya veren kızdan hayır gelmez bence.Ayrılmak en doğru hareket olur.Ancak ayrılmak derken,öyle normal bir ayrılık değil.Afedersiniz ağzına yüzüne mıçıp öyle ayrılırsınız ki kıza koyar.Evde 1 hafta boyunca aralıksız bu sözleri düşünür ağlar..
Zaten kızların anlayamadığım bir yanı da bu...Kendine hayvan gibi davranan erkeklerden nedense çok hoşlanırlar.Biz bu varlıkların ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmazken,bunlara hakaret eden,yanında birilerine ana avrat düz kayan herifler onlara daha cazip geliyor.Nedense anlamadım gitti:)
sert erkeksi, haşin erkek tabirlerini seviyolar bununda amacı sahiplenildiklerini bilmek sevildiklerini hissetmek
gerçekten de öyle harbi erkek olmak lazım hep duygusal yaklaşırsan kız kaçar, "canm niye böle yapıyosun ya" dersen bittin "ne zannediyosn kendini gözüm görmesin ne halin varsa gör" dersen peşinden gelir
elimizde tutmak yada başkasının kollarına itmek bizim elimizde:)
Şu kızların hatalı oldukları halde sanki hatalı bizmişiz gibi davranmaları nasıl bişeydir ya?
Buluşma kararı alırsın iyi güzel beraber buluşup tüm gün birlikte olucaksınızdır. Sinemaya fln gideriz diye konuşulur. Uzun bi süredir görüşülmemiştir. Sabah uyanırsın güzel geçecek bi gün için. İşyerine çağırırlar gitmezsin izin istersin. Birlikte vakit geçiricez ya hani.
Yola çıkarsın buluşmak için. Arar seni birden ve okuldan bi arkadaşınında geleceğini söyler. Aslında o kararı zaten vermiştir ama sanada laf olsun diye söyler işte sorarmış gibi. Sinema fln iptal olur. Daha önce birlikte zaman geçirdiğin bi arkadaştır ve aranızda gayet iyidir. Peki dersin. Ama ne olursa olsun akılda vardır neden yanlız olamadık diye bi soru?
Neyse beraber geçer bi kaç saat ayrılırsınız. Yanlız kalınca x'in gelmesine sinirlendin dimi diye sorar. Farkındadır aslında herşeyin. buna rağmen bide istemedin, sessizdin, konuşmadın diye sana trip atan odur. Evine yakın bi yere kadar eli elinde gidersin ama tek kelime edilmez. Seviyoruz ya hani yine konuşmaya çalışırız ama nafile. Birden hatalı sen olmuşundur.
Yetermi? Tabi ki yetmez. Bindirirsin minibüse geri dönersin. Normalde naptın nerdesin fln gibisinden mesajlar atılırken bugün herşey daha bi ters olmuştur artık. Seviyoruz ya hani yine nerdesin diye sormak bize düşer. Atarız bi mesaj yine sevgi kelimeleriyle dolu. Tek kelimelik bi cevap gelir sanki yabancı biriymişsin gibi...
Daha öncede olmuştu bu tür durumlar ama seven taraf olduğundan bi şekilde koşan yine ben olmuştum. Oda seviyor sözde ama hal ve hareketler bu şekilde...
İlişkiden çatlak sesler gelmeye başlamıştır. 10 ay sonra artık bu gibi şeyler yaşanır...
Bakalım ne olup ne biticek. O mesajdan bu dakkaya kadar hala hiçbi hareket yok.
Tamam seviyorum. Gurur yapmadım daha önce yapmamda... Ama bu kadarıda fazla. Artık nasıl olucaksa olsun diye bıraktım akışına... Ses yoksa benden de yok.
Not:Konu içeriğiyle biraz alakasız oldu ama içimi dökmek istedim.
benimde sevgilim aşık olmuş.hemde en yakın kankam dediği insanın sevgilisine..bu kadar karaktersiz insanlar var..bunu tabi bana söylemeye cesaret edemedi..ben bi şekilde öğrendim.. hem de tam zamanında..hayatta kaçmazyazık kankasının da haberi yok..sanırım ikisine idare edio amlum şahış oh oh suyundan da koy boylelerine gülüp geçiceksin aga üzülmeye değmez çünkü.haketmemiş sevgiyi demek..sallaa.
''malum'' yazıcaktım baba parmak kayması olmuş konu yanlış yere gitmesin ..düzelteyim hemen
quote:
Orijinalden alıntı: f_b_
benimde sevgilim aşık olmuş.hemde en yakın kankam dediği insanın sevgilisine..bu kadar karaktersiz insanlar var..bunu tabi bana söylemeye cesaret edemedi..ben bi şekilde öğrendim.. hem de tam zamanında..hayatta kaçmazyazık kankasının da haberi yok..sanırım ikisine idare edio amlum şahış oh oh suyundan da koy boylelerine gülüp geçiceksin aga üzülmeye değmez çünkü.haketmemiş sevgiyi demek..sallaa.
Aşık olmakla karakterin ne ilgisi var? Hem kendinizi kızın yerine koyun. Ya siz, başkasına aşık olursanız ve bunu sevgilinize söylerseniz, siz nasıl bir tepkiyle karşılaşmayı bekliyorsunuz? Sadece kızlar değil, erkekler de başkasına aşık olur. Bir de, benim sevgilim benimle birlikteyken başkasına aşık oluyorsa beni hiç sevmemiştir zaten diyenler var. Sevgi azalamaz mı? Aşk azalamaz mı? Birkaç arkadaşın da dediği gibi sevdiğinizi elinizde tutmak sizin elinizde. Sevgidir bu sonuçta, aşktır. Sevmek, aşık olmak insanın istemlerinden bağımsızdır. Siz sevmek istemezseniz bile seversiniz bazen. Bazen sevmek istersiniz, sevemezsiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: sefa3027
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
hocam sizin bir yazınızdı sanırım çok küçüklükten beri sevgiliymişsiniz o mu? Ya da bahsettiğim kişi siz misiniz?
aynen dostum
peki benim de şuan ki sevgilim başka birisiyle birlikte. ama beni seviyor. yani ayrılcak şuan ki birlikte olduğu kişiden. ve bana gelecek.
ama ayrılma nedeni ben olmayacağım. başkası var diye ayrılmayacak o adamdan. başka sebeplerden dolayı ayrılacak. kavgadır geçimsizliktir vs..
bu ayrılmasının asıl nedenin benim olmam olduğu diğer adam tarafından anlaşılır mı ?
ben onlar ayrıldıktan 4-5 ay sonra ortaya çıkacağım. yani eskiden yokmuş gibi. yeni çıkıcam.
intihar edebilrim yada o şehri terkederdim dar gelirdi oralar bana
quote:
Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy
Bana öyle bişey yapacak olsaydı;
- Dudaklarına yapışıp ateşli bir şekilde öperdim.
- Sonra ise tamam artık ayrılabiliriz derdim ve arkama bakmadan çeker giderdim.
Ve sonuuç;
kız o ateşli öpücü alınca aşıkım beni bırakma diye peşimden koşardı. Sonra evlenip 25 tane çocuk yapardık.
quote:
Orijinalden alıntı: hardfeto
quote:
Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy
Bana öyle bişey yapacak olsaydı;
- Dudaklarına yapışıp ateşli bir şekilde öperdim.
- Sonra ise tamam artık ayrılabiliriz derdim ve arkama bakmadan çeker giderdim.
Ve sonuuç;
kız o ateşli öpücü alınca aşıkım beni bırakma diye peşimden koşardı. Sonra evlenip 25 tane çocuk yapardık.
lebron james gibi yok artık dedirtecek çocuklarınız olurdu ne güzel
Doppelganger arkadasım;
sevgi aşk insanın içinden gelir evet ama şunu da unutma.. en yakın arkadasının sevgılısıne bakıo bu şahış.bunda hic mı bı gariplik yok.ee ozaman gidip kendi yengesine yada eniştesine de baksın onada bişeyler hissetsin.bu aşk bu sevgii diil bu resmen aç gözlülük..güzel bişey gördugunde yada baskasından ufak bi ilgi gördugunde ona bişeyler hıssedıyorsa bunda sadece benim olsun piskolojsi var.aşk bu mu sence.yada sevgilisi varken yanında karşıdakki adam ona baktı die ona bişeyler hissetmek..bunlar aşk diil.lütfen karistırmayalım..bunlar sadece aşşalık duygular bence..yanındakıne saygısı olmayan ınsandır bu. tabiki sevgisi azalabilir insanın zmanla..ama bunu karşındakıne hemen solersen o zaman benım gözümde bas tacısın..ama sen bunu kalkıp bıkac ay sonra söylersenn sen dünyanın en aşşalık insanısın. başkasına aşık olabilirsın sevebılırsın onu ama bu senın en yakın arkadasın sevgılısı olmamalı.. o zaman gitsin ablasınında sevgılısıne de baksın..olur mu ..? bunu allh kımseye yasatmasın arkadasım yasamayan bılmez.
sevgilimin gidip en yakın kız arkadasıyla cıkardım :D catlatırdım :D
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
1000 kere görmeme rağmen hala gülüom o öndeki oturan insanların ne suçu var