sırf virüs yüzündenmi görüşmüyolar sence |
Sevgilimle ilk defa buluşacağız sürpriz yapmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Millet o kadar kıskanç ve çatlıyor ki adama şey diyenler bile var “instadaki kızdan yarar gelmez yiğenim” ya nerden biliyosun hahahaha kaç kızla tanıştın instadan???!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilbo Haggins -- 16 Temmuz 2020; 17:1:20 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679sırf virüs yüzündenmi görüşmüyolar sence
Alıntıları GösterHayır.Yazmışım yukarıda zaten
-
"kız"ın da sana bi süprizi varmış
-
Merhaba. Tavsiyem 1 adet gül almak yerine ilk buluşmada gülden daha az iddialı ve daha sempatik olan bir buket papatya alman. Aynı zamanda mutlaka dogum gunu hediyesi alarak git çünkü bekler. Yaşını ve bütçeni bilemiyorum ama zarif bir gümüş kolye almanı tavsiye ederim. Yukarıdaki arkadaşa da katılıyorum ayrılırken kendinden ek bir şey vermen güzel olabilir.
Lakayt davranma el kol hareketi yapma çekingen durma. Şimdilik aklıma bunlar geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 aydır sanaldan görüşüp reelde hiç görüşmeyip birbirlerini çok seviyorlarmış.
-
Senin yerine ben gideyim büyük sürpriz olsun.
-
İlk buluşmada sürpriz yapılmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşın küçük muhtemelen ama benden sana tavsiye daha hiç buluşmadığın bir kıza bu kadar anlam yükleme üzülürsün. Ayrıca sevgilide değilsin. Öpmediğin sarılmadığın birisi sevgilin olmaz. Doğum günü istisna olduğu için sevdiği bir yere götürüp hoşuna giden çikolata vs gibi şeyler alabilirsin gül de abartılı kaçmıyor aslında. Bu gezegenli gece lambalarından da hediye olarak alabilirsin ama bunu bir kere yap. İlk buluşmada sen pek konuşma bırak kız konuşsun sende ara sıra katıl sohbete çok da susma.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X