Şimdi Ara

Sevgilimle ayrildik.Ne yapmaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkada.lar merhaba.Direk konuya geçeyim.Ben sevdiğim kızla bu ilişki 2 ay önce sevgili olduk.Bu işte biraz garip oldu.yani kız bana evet dedi fakat beni şimdilik beni sevmedini fakat zamanla olucağını söyledi.Bu benim için yeterliydi.Çünki sevdiğim benimleydi.Ama düşündüyüm gibi olmadı.Yani konuşmamızda hiçbir zaman hoş söz söylemedi.Yani aşkım falan söylemiyorum .yani anladınız umarım.İlişki bağladığı günden 2 hafta boyunca her gün görüşüyorduk.Yani öylesine el-ele gezmek falan yox.Aklıma gelen her güzel yere götürüyordum.Her dafasında onu şaşırtmaya çalışıyordum.Ne istemişse hayır demiyordum.Yani düşüne bileceğınız her şeyi yapıyordum.çünki çok seviyordum.Fakat bana ara-sıra kavga ettiğinde bana ve sevdiğime inanmadığını söylüyordu.Çünki tanışmağımız biraz garip olmuştur.Sonra bunu anlatırım.Belki bu yüzden böyle oldu
    Sonralar üniversitelerde tatil oldu buda ailesinin yanına gitti.ne olduysa sonralar başladı.Yanı eskisi gibi yazmıyordu.Bana babasi abisi yanında olduğu için yazamadığını söylüyordu.Soğukluk hiss etmiştim.Ama sevdiğimden dolayı naz yapıyor sanıyordum.
    1-ci defa bana ***1***"ben çok sevenler gördüm senin sevgin bunların yanında hiç söyledi".Nedenini sordum.Hiç dedi.Çok üzerine gittim söylemedi. Sinirli olduğunu düşünüp konuyu kapattım
    2-ci kavgamızda bbana ben seni sevmiyorum söyledi.Hiç sevmeyecekmisn söyledim.bana ne zamansa olur dedi kız.Sen hiç bir zaman sevmeyeceksin dediğimde bana İdeal kişiyi bulamadım söyledi.İdeal kişi nasıl olduğunu sorduğumda hiç diye yine konunu saptırı.Çok sevdiğimden üzerine gitmedim ***2***
    3-de.Ben temmuz ayında askere gidiyorum.Kıza sordum ben gelene kadar beklicekmisin.Bana eğer babam beni birine verirse ona karşı çıkamam söyledi.Bunu eskidende söylemişti.Bende kabul etmiştim.Ailesine karşı çıkmamağına.Sordum bunun dışında söylüyorum .Yani yarın askerden döndüğümde bana artık hayatımda başkası var .Öyle bir durum olucakmı.Bana bilmem söyledi.Delirdim inanınki.***3***
    bunlar hepsi son konuşmamızda olmuştur

Şimdi

***1***Arkadaşlar lütfen sevenler ne yapıyor?ne istiyordusa yapıyordum.En güzel yerlere götürüyordum.Ne biliyim her şey yapıyordum
    ***2***İdeal erkek ne yapıyor?İlla kaslarımmı olmalı?altımda son model arabamı olmalı ?ne?ne olmaı?
    ***3***ASkere gittiğim vakit bu yapılırmı.Eğer böyleydise hiç evet söylemezdi.Onsuz yine sevecekdim.Babasında isteyecektim
    Şimdi ne yapıyım ben.Arkadaşlar unut söylüyor.DenemedimmiHer rüyadan uyandığımda o aklıma gelip.onun başkasıyla olması,başkasıyla el-ele gezmesi,onunla evlenmesi.Her gün uyandığımda düşününce deliyiyorum.Sanki nasıl anlatıyım.Yüreğim patlıyıcak gibi oluyor.Kafam beynim dağılacak gibi oluyor..ondan başka hiç bir şey düşünemiyorum.Nereye gitsem onunla gittiğimiz yer aklıma geliyor.Bilmiyorum ne yapıyım.Unutuyummu yoksa Aşkımın arkasıyca gidiyim?

Ben önceleri çok kızla takıldım.Sevgili oldum.Fakat ayrıldığımda hiç böyle olmamıştım.Hiç ama hiç.delirecek gibi oluyorum.Sigara kullanmayan adam her gün 2 paket sigara içiyorum.Annemle babamla kavga ediyorum..Arkadaşlar başka zaman olursa bekler ünversiteye gelmesini beklerdim.Ama askerlik var.Döndükten sora hayatımda başkası var söylerse.Artık çıldıracağam.Lütfen bana akıl verin ne yapıyım.Son umudum sizsiznniz

• Artık çıldıracağam
    Edit. Hepsini okudumda kiz seni sevmemis bi sans vermis belki severim diye, anlattigina gore kezbanin biri (yanlis anlama hocam) iyi dayanmissin kurtulduguna sukret git temiz temiz askerligini yap gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiz_Khalifa -- 5 Haziran 2015; 19:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve Türkçe forumu terketti

• one lan bi kaç cümle okudum beynim yandı.Nerelisin almanyadanmı

• Söylemesi biraz zor ama kız sizi sanırım sevmiyor. Seven insan bekler, hayatına başkasının girme ihtimalini vermesi de ne demekmiş? Kızdan vazgeçip hayatınıza devam etmeniz gerekiyor, zamanla unutursunuz, ama çabuk ama geç.

Bu arada sigarayı da bırakın, o kız için zehirlenmeniz onun size olan duygularını değiştirmeyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wiz_Khalifa kullanıcısına yanıt
    Ama kardeş cehennem azabı gibi.Her gün onu dünüyorum.Vallahi deli olucam.Her şarkıda şiirde onu buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

Ve Türkçe forumu terketti

quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

one lan bi kaç cümle okudum beynim yandı.Nerelisin almanyadanmı

Azeriyim.Dil konusunda özür arkadaşlar.Ancak bildiğim buraya kadar.Yani translate falan yapmadım.Sonuçta hepimiz turküz.Ama bildiğim Türkçe bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

Söylemesi biraz zor ama kız sizi sanırım sevmiyor. Seven insan bekler, hayatına başkasının girme ihtimalini vermesi de ne demekmiş? Kızdan vazgeçip hayatınıza devam etmeniz gerekiyor, zamanla unutursunuz, ama çabuk ama geç.

Bu arada sigarayı da bırakın, o kız için zehirlenmeniz onun size olan duygularını değiştirmeyecek.

Bende biliyorum haklı olduğunu.Her kes bunu söylüyor.fakat yüreğim sızlıyor.Her yerde onu görüyor düşünüyorum.sigara paket paket gidiyor.ne yapıyım unutmak için.illa içki ve ya narkotikmi.ne yapıyım.bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackery

quote:

Söylemesi biraz zor ama kız sizi sanırım sevmiyor. Seven insan bekler, hayatına başkasının girme ihtimalini vermesi de ne demekmiş? Kızdan vazgeçip hayatınıza devam etmeniz gerekiyor, zamanla unutursunuz, ama çabuk ama geç.

Bende biliyorum haklı olduğunu.Her kes bunu söylüyor.fakat yüreğim sızlıyor.Her yerde onu görüyor düşünüyorum.sigara paket paket gidiyor.ne yapıyım unutmak için.illa içki ve ya narkotikmi.ne yapıyım.bilmiyorum.

İçki ya da narkotin mi? Kesinlikle hayır, böyle bir şeyi aklınıza bile getirmeyin.

Unutmak için kullanabileceğiniz bir ürün yok, bahsetmiş olduğunuz şeyler sadece sizi avutur, bu avunmanın sonucu ise ne yazık ki iyi bitmez.

Kalp sever ama yeri geldiğinde o sevginin üstünü örtmek ve bir daha hiç açmamak gerekir.

Yanlış sonuçlar almamak için yanlış yapmamak gerekir. Sağlıklı düşünmeye çalışın.

• İkinci kavgamızda bana ben seni sevmiyorum söyledi.

Meali nerede bunun

• quote:

quote:

quote:

İçki ya da narkotin mi? Kesinlikle hayır, böyle bir şeyi aklınıza bile getirmeyin.

Unutmak için kullanabileceğiniz bir ürün yok, bahsetmiş olduğunuz şeyler sadece sizi avutur, bu avunmanın sonucu ise ne yazık ki iyi bitmez.

Kalp sever ama yeri geldiğinde o sevginin üstünü örtmek ve bir daha hiç açmamak gerekir.

Yanlış sonuçlar almamak için yanlış yapmamak gerekir. Sağlıklı düşünmeye çalışın.

haklisin kardes.unutucam.Cok tesekkur ederim yardim ettigin icin.Allah senden razi olsun

• Zamanın da buna benzer bir durum olmuştu sevmiyorum vb. gibi olaylar olmamıştı fakat sevmediğini biliyordum (:
    Belki çocukluk salaklığı belki heves çok peşinde koştum aynen sizin gibi 2 ay çıktık..
    Ayrılırken bana bir daha mesaj atma dedim. Ara ara attı her attığında tekrar üzüldüm bu gün atsa tekrar üzülürüm (:
    Kızla konuşmaların bir kısmını geçen bilgisayar da gördüm ne kadar salakmışım dedim.. İyi ki bitmiş dedim..
  • Adam Azeri hala Türkçe forumu terk etti falan diyorsunuz ne güzel konuşuyor işte.

Konuya dönersek ailen dışında hiç kimseye bu kadar bağlanmaya değmez kardeşim , kendi işine bak başka şeylerle ilgilen , onlar seni takip eder zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

haklisin kardes.unutucam.Cok tesekkur ederim yardim ettigin icin.Allah senden razi olsun

Allah sizden de razı olsun.

Sizin adınıza sevindim, hakkınızda hayırlısı olur inşaallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

İkinci kavgamızda bana ben seni sevmiyorum söyledi.

Meali nerede bunun

kardeşim tüm yazıyı adamın hatasını bulmak için mi okuyorsunuz? adam azeriyim demiş, ayıp size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

quote:

Meali nerede bunun

kardeşim tüm yazıyı adamın hatasını bulmak için mi okuyorsunuz? adam azeriyim demiş, ayıp size.

Tüm yazıyı okuyup bir şey anlamadığım için sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

Zamanın da buna benzer bir durum olmuştu sevmiyorum vb. gibi olaylar olmamıştı fakat sevmediğini biliyordum (:
    Belki çocukluk salaklığı belki heves çok peşinde koştum aynen sizin gibi 2 ay çıktık..
    Ayrılırken bana bir daha mesaj atma dedim. Ara ara attı her attığında tekrar üzüldüm bu gün atsa tekrar üzülürüm (:
    Kızla konuşmaların bir kısmını geçen bilgisayar da gördüm ne kadar salakmışım dedim.. İyi ki bitmiş dedim..

Haklisin.Cok tesekkurler cevap icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

Adam Azeri hala Türkçe forumu terk etti falan diyorsunuz ne güzel konuşuyor işte.

Konuya dönersek ailen dışında hiç kimseye bu kadar bağlanmaya değmez kardeşim , kendi işine bak başka şeylerle ilgilen , onlar seni takip eder zaten.

Abi ya her gun unutucam diyorum/Ama cok baglandim.Baska zaman olsa kafani dagitmaga bir sey bulurum.fakat simdi askere gidiyorum.Delirecem gibi geliyor bana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allah sizden de razı olsun.

Sizin adınıza sevindim, hakkınızda hayırlısı olur inşaallah.

Cok tesekkurler.Her sey icin

quote:

quote:

Meali nerede bunun

Sorun yok kardes.)))))

quote:

quote:

quote:

Meali nerede bunun

Tüm yazıyı okuyup bir şey anlamadığım için sordum

Yani 2-ci kavgamizda kiz bana seni sevmiyorum dedi))

• Teneke bagla gez .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.