Şimdi Ara

### SEVGİLİMİN YANIMDA YAPTIĞI BÜYÜK AYIP ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün kız arkadaşımla dışarda buluşup gezmeyi planlıyorduk ki nitekim de öyle oldu.Saat 12 civarı buluştuk.İşte öpüştük felan,hoşgeldin zart zurt.(Bi parfüm sıkmıştı çok hoşuma gitmişti)

Neyse işte 5 dakikalık bir sohbetin ardından ben bunu aldım sinemaya götürdüm.Ben,2 yıllık ilişkinin vermiş olduğu rahatlıkla elimi bunun belinin arkasından geçirdim ve onu kendime doğru yanaştırarak kafasını omzuma koymasını istedim.O da yaptı istediğimi.Herşey çok iyi gidiyordu ki "zaurt" diye bi ses duyana kadar.Ben aldırış etmedim heralde birisi bişeyini düşürdü veya ayağı sürtünmüştür dedim ve filmi izlemeye devam ettim.Film bittikten sonra kızı hemen bırakmadım tabi aldım bide bunu cafeye götürdüm.Baya bi sohbet ettik,bişeyler yedik,içtik..Sonra ordan çıktık ve bunun otobüse bineceği durağa doğru ilerlemeye başladık.

Durağa doğru giderken ben çok önceden planlamış olduğum şeyi artık hayata geçirecektim.Durağın olduğu yerde park vardı.Kıza "seninle 15 dk bişey konuşmam lazım sonra gidersin" dedim.Ve o da biraz mıymıy yaptıktan sonra tamam dedi.Parka gittik,banklara oturduk.Bunu iyice yanıma yaklaştırdım ve sürprizim olan yüzüğü çıkartıp bunu şaşırtmaya artık saniyeler kalmıştı.

10 dk bi ciddi konuştuktan sonra yüzüğü çıkarttım ve buna doğru doğrulttum.Bu tabi heyecan yaptı elini agzına attı.Ben heyecan yapmamasını,nişanın sadece kendi aramızda olduğunu söyledim.Sonra kızın elini aldım yüzüğü tam parmağına geçiriyordum ki yine o ses ama bu sefer acayip şiddetli "zaaaururururttt" diye bi yellendi benim kız.

Ne yapacağımı şaşırdım ve yüzüğü çıkartıp bunun kafasına çaldım.Sonrada ordan basıp gittim.

Neden böyle bişeyi yaptım bende bilmiyorum ama şuan çok pişmanım Biranlık sinir işte ne yapıcam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert De Salvo -- 1 Temmuz 2012; 21:04:18 >

• bi tanede sen zorrtttttttttttttt yapsaydın
  • Adamin hayal ettigi seye bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskapada

Adamin hayal ettigi seye bak.

Ne si kötü ?
  • lan kesin osurdun diye geldim gülme krizine girdim

• Cool Story Bro

• 2 senedir birliktesiniz ve yanyanayken osuramıyosunuz ? ilginç..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kızı yaklaşık 4 saattir aramadım.Arasam mı acaba ?
  • kaç kızla yattın lan doğru söyle - ben çok osutturdum mesela artık normal geliyor
  • Yanında osurmayan insanın samimiyetine güvenme.Şimdi git sahiplen onu ve sende samimiyetini göster.
  • boşuna okumayim ossurmuş mu

• quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Yanında osurmayan insanın samimiyetine güvenme.Şimdi git sahiplen onu ve sende samimiyetini göster.

Nasıl yani ?

Kızı çağırıp yanında osurayım mı ? o zaman dönermi tekrar bana
  • Lanet olsun,hayatımdan bir dakika çaldın..

• quote:

Yanında osurmayan insanın samimiyetine güvenme.Şimdi git sahiplen onu ve sende samimiyetini göster.

xDDD sandelyeden düştüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2 yıllık sevgilim'in yanında bırak osurmayı heyt bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

quote:

Nasıl yani ?

Kız üstünde kokusunu bırakmış.Bu huy evrimin kanıtıdır aslında.Hayvanlardan geldiğimizin kanıtıdır.Hayvanlar kendi bölgelerini ve kendine ait şeylerin üzerine kokusunu bırakır.Kız seni nekadar sahiplenmiş sen hala farkında değilsin ....
  • 2 yıllık sevgilin yanında osuramıyosa o birliktelik birliktelik değildirOsurarak yarışmanız gerekirken birbirinizi ayıplıyorsunuz
  • bende ciddi ciddi okudum ya tuh bana emi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

quote:

Nasıl yani ?

Kız üstünde kokusunu bırakmış.Bu huy evrimin kanıtıdır aslında.Hayvanlardan geldiğimizin kanıtıdır.Hayvanlar kendi bölgelerini ve kendine ait şeylerin üzerine kokusunu bırakır.Kız seni nekadar sahiplenmiş sen hala farkında değilsin ....

Ben bunu bilmiyordum

Gece arıcam ve konuşmayı denicem

• bu hikayenin üstüne bi ossurasım geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.