Şimdi Ara

Sevgilimin arkadaşları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sevgilime güveniyorum ama iki tane arkadaşı var popolarında sürekli erkek dolaştırıyorlar, onla bunla içmeye gidiyorlar, fakat sevgilimin en yakın arkadaşları bu iki kız can ciğer arkadaşlar, sevgilimde olanı biteni anlatıyor bana şöyşe şöyle yapmışlar diye, arkadaşlarından vazdageçmiyor ne yapmamı önenirirsiniz.

• Git çocuklara bidaha bu kizin yakininda gormiyim sizi de
    Gorursem de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver, akıllı kızsa zaten onlara uymaz, ha onlara uyacak bir tipse zaten güvenmiyorsan vakit kaybetme ayrıl, ikiniz için de hayırlısı odur.
  • Sende beraber gıt 3v3 takılın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilerde bi gun kavga etseniz bu tip kizlar "bosver kanka sana erkek mi yok" diye tavsiye verecek kizlardir. Madem sevgilin oyle biri degil, kendine uygun arkadaslar bulsun. Ben bile erkek oldugum halde oyle her gece icen eden alem yapan arkadaslarimdan uzaklastim bana uymadigi icin. Zaten kafa yapisi uymuyorsa arkadaslik etmek sacma degil mi?

• sana bir şey diyim mi ? o kız ne kadar akıllı olgun olsada arkdaşları mutlaka yoldan çıkarır onu bir gün dayanır 2 olur 3 olur derken kendini onlara karşı mahçup hisseder ezik hisseder 1 kereden nolacak der ya da farkına varmaz arkadaşlığı mutlaka kessin onlarla ayrıca siz kavga ettiğinizde o arkadaşları kızı senden soğutmak için kıza neler neler diyecektir kim bilir ha birde yenisini ayarlayalım gibi bir muhabbette dönebilir sonuçta çevreleride geniştir onların bulurlar hemen başkasını git kızla açık açık konuş bu durumu anlat

• herkes kızın arkadaşlarına yüklenmiş ama kız muhtemelen "onların onların sevgilisi var benim neden olmasın" düşüncesi ile seni sevgili yapmıştır ve seninle çıkmadan önce onların görüşünü almıştır.
    yani kızla senin çıkıyor olman onun zilli arkadaşları sayesindedir. fırıldak kızları suçlamayı bırak onlara teşekkür bile etmelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar ve anneleri hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yedek kulübesinde olabilirsin check et.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Yedek kulübesinde olabilirsin check et.

ilk aklama gelen şeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

Sende beraber gıt 3v3 takılın.

sesli güldüm +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.