Şimdi Ara

Sevgilime Teknik Takip uyguluyorum... Size de öneriler... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
6
Favori
21.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

saçmalık tamamen.sen daha önceden birine ayar vermiştin galiba audi nikon canon falan vardı galiba sende, neyse.

profil muhabbetinden bahsetmişsin.orada da saçmalamışsın.ne yani profili kapalı olan adam değil mi? benim profil açık ama hiçbir bilgi yok.sen sormadan söyleyeyim yaşım 19, üsküdar'da oturuyorum.memnun oldun mu şimdi?

sendeki güven değil, paranoya.zenginsen zaten 500 liralık hesap da kapatırsın, 5000 liralık da.sen bunların lafını yapıyorsun bir de.

asıl sevgi pahalı hediyelerle satın alınamaz.çok kasma kendini, rahat ol azcık.

yanlış hatırlıyorsun benim öyle bir konum olmadı.

o profil muhabbetinde şunu kastetmek istedim herkes birşeyleri gizliyor. Ya da neden gizleme ihtiyacı hissediyor?

Bu arada imzana yazdığınla çok çelişiyorsun çok seninle dertleşen yanmış

psikiyatrik ilaçlar ve muayene hakkında istediğinizi sorabilirsiniz.bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.dertleşmek isteyen de pm atabilir.

Bu arada şu anda Florya'da olduğunu gösteriyor GPS. Zaten konuşuyoruzda şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 26 Şubat 2012; 0:17:05 >

• gossip girl terk
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

saçmalık tamamen.sen daha önceden birine ayar vermiştin galiba audi nikon canon falan vardı galiba sende, neyse.

profil muhabbetinden bahsetmişsin.orada da saçmalamışsın.ne yani profili kapalı olan adam değil mi? benim profil açık ama hiçbir bilgi yok.sen sormadan söyleyeyim yaşım 19, üsküdar'da oturuyorum.memnun oldun mu şimdi?

sendeki güven değil, paranoya.zenginsen zaten 500 liralık hesap da kapatırsın, 5000 liralık da.sen bunların lafını yapıyorsun bir de.

asıl sevgi pahalı hediyelerle satın alınamaz.çok kasma kendini, rahat ol azcık.

yanlış hatırlıyorsun benim öyle bir konum olmadı.

o profil muhabbetinde şunu kastetmek istedim herkes birşeyleri gizliyor. Ya da neden gizleme ihtiyacı hissediyor?

Bu arada imzana yazdığınla çok çelişiyorsun çok seninle dertleşen yanmış

psikiyatrik ilaçlar ve muayene hakkında istediğinizi sorabilirsiniz.bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.dertleşmek isteyen de pm atabilir.

Bu arada şu anda Florya'da olduğunu gösteriyor GPS. Zaten konuşuyoruzda şu an

sana ne birader? sen bana pm atanların bekçisi midir?

senin gibi zengin bebeleri anlamaz böyle şeylerden.kıza para yedir sonra gel burada yaz anca bu.herkes yeteri kadar vurmuş hala ölmemişsin.

• Şöyle bir baktım da geçmişine her konuya aynı fotoğrafı koymuşsun para ve parfüm.Bunlar seni zengin mi yapıyor zannediyorsun?Bodrum'a uçak biletiymiş falan geç bunları.Herşey kafada bitiyor kafa sağlığı yerinde olmadıkça milyarder olsan ne işe yarar ki bu paralarını mezara mı götüreceksin?İnternetten kumar oynamak ne büyük bir ezikliktir git bayiye iddaa kuponu yap daha iyi.Her mesajında zenginliğini ön plana çıkarmışsın tıpkı Al Pacino'nun Scarface filmindeki gibi.Burada hava atınca ne işine yarayacak evet zenginsin ve bol paran var bunun bize ne faydası var sanal alemde hava atmanın amacı ne anlayamıyorum.Görgüsüzlükten başka hiçbirşey değil.
  • Alkış falan mı tutmamızı bekliyosun olay nedir?İyi hoş güvenden bahsederken içten içe maddiyata döküyosun işi.Yok şöyler yaparmısınız şu bu.Hayırdır çok para yatırdın istediğinimi alamadın anlamış değilim
  • biri gider biri gelir panpa boşver....
    para sen de nasıl olsa
  • quote:

Uğruna milyarlarca lira para döktüm sevdim aşık oldum. Bir çırpıda asla kaybedemem.

Yavaş dök saçın başın dağılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 26 Şubat 2012; 0:38:36 >
  • mesajım dursun
  • Takıntılı olunur da bu kadarı olmaz yani? Sen bu yaptıklarınla hem sevgiline hem de sevgilinin eski sevgilisine güvenmemiş oluyorsun. Haksızsam söyleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StriderHiryu -- 26 Şubat 2012; 0:40:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sky32Walker

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

sallama sesar, bi yere kadar;

http://forum.donanimhaber.com/m_40006093/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40006093

ahahah fakire bak sen:

http://forum.donanimhaber.com/m_41577137/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41577137

@bilmem kaç bilmem ne yapmış

Her zaman söylediğim gibi

" Zenginlerin en büyük korkusu servetini kaybetmektir zaafı ise bunu belli etmek... "

Kendimle ilgili asla bilgi vermem.

Paran varsa bunun kontrolünü sağlamak zorundasın. Herşey daha farklı oluyor. Ben bu konuyu birikimlerimi paylaşmak için açtım.
    Kim sevgilisinin veya sevdiklerinin ne yaptığını bilmek istemez ki? Ben istemem diyen yalan söyler. Özellikle GPS takip sistemi...

Benim farklı bir durumum var. Harcama yaptığım için acaba diyorum. Çünkü her buluşmamız maddi bir külfet demek. Ben ona karım gibi yedirip içirdiğim gezdirdiğim için muhakkak aklıma takılıyor. Bir de o da zengin olduğu için tamah etmeyebilir siler atar. Sonuçta bir daha bunları yaşayamayacak insan değil.. Sen 100 TL harcarsın ben 1000 TL ama yaşadıklarımız aynı olur.

Misal ben şimdi buradan bir arkadaşla buluşsam konuşmak için dandik bir mekana gitmem güzel bir yere giderim. Orada da yeriz içeriz.
    Fakat hesabı ben öderim. Gidiş dönüş için benzin benden gider.

Her neyse harcama her zaman yapılır 3ün 5in lafı asla yapılmaz. Fakat bende şöyle birşey var her zaman ucuza almaya çalışırım.

Mesela telefon 1000 TL ise ben mutlaka 700-900 TL arasına almaya çalışırım. bu işi yapanı bulurum. gerekirse tahtakaleye giderim vs vs.

Madem böyle bir örnek verdin bende şunları vereyim:

Ucuz Bisiklet aradıgım konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_50882003/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50882003

Hesaplı Laptop aradığım konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_44257324/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Trafiğe çözüm olsun diye motorsiklet aradığım konu (hyosung 250 R kullandım sonra sattım)

http://resim.donanimhaber.com/m_52487014/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52487014

O pansiyon olayı da şöyle oldu devremülkümüz olduğu için birkaç gün bir yerde kalmak istedim süresi kaydığı için. Benim için özellikleri hiç önemli değildi çünkü sadece yatmak için kullanacaktım. Gün içerisinde ise zaten tatil köyüne gidip tüm imkanlardan faydalanabiliyordum.

Uçak biletini ucuz aramamda ne sakınca var? Ha atlasjet olmuş ha THY ya da onurair...

İncelemek isteyen olursa şöyle konularımda var

HEAD SHOT SIRASI BENDE......

hisse senedi aldığım konu 9 bin TL
    http://forum.donanimhaber.com/m_54265137/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54265137

Kredi kart limitlerimin olduğu konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_56926600/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_56928563

Kart aidat ücreti isyanım
    http://forum.donanimhaber.com/m_56857404/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_56933099

Ortalama kazancım
    http://forum.donanimhaber.com/m_53310941/mpage_3/f_/key_//tm.htm#msglink_53404254

Parfüm markası yaratıyorum başlıklı konum. ( insanlar için değil klima süpürge parfümleri için parfüm üretimi sağladık haftada bin adet sipariş alıyordu ve bir süpürge markasının yanında hediye olarak çıkmaya başladı)

http://forum.donanimhaber.com/m_37844145/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37844145

Birazda resimle süsleyeyim konuyu

5-6 bankadan hesabım var bu garantiye ait olanı. harcamam bellidir...

Sevgilime Teknik Takip uyguluyorum... Size de öneriler...

Oynadığım kumarlar

UZUN LAFIN KISASI PARAYLA İMANIN KİMDE OLDUĞUNU BİLEMEZSİNİZ......

SS'de Emre Aydın yazıyor, ulen ben şimdi didik didik edip sevgilini bulup bu konunun kopyasını yollamaz mıyım ona

• dedektiften sonra birde psikolog tutsan olurdu..
  • Bende bir sorun var.Bir seyden supheleniyorsun diye okumustum o kadar.Ilginc bir konu olmus.Allah tamamini erdirsin ne diyelim.

• @sesar, sanırım silah tavsiyesi için konu açan da sendin

Şimdi, iki insanın sınırsız bir şekilde birbirini sevmesi için gereken tek sebep vardır. Bu senin hayatın boyunca anlayamayacağın bir şey. 'Samimiyet' Sen burada yazdıklarınla bile bu duygunun eksikliğini gösteriyorsun. İleriki yaşlarda evlenirsiniz, belki de bir çocuğunuz olur, ve sen ondan yine şüphelenirsin. Dedektifti, oydu, buydu şuydu her şeyi yaparsın. Ama bir gün gelir anlar. Yaptığın her şeyi teker teker öğrenir. O zaman belki silahın da olur. 'Seviyorum, para saçıyorum' dediğin kişiye eski sevgilisi gibi zarar da verebilirsin.

Daha detaylı konuşmak istersen yardımcı olurum

• Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok . der noktayı koyarım ahanda nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

öğrenciyiz abi güvenmekten başka çaremiz kalmıyo

aynen aga başka çare yok sıkıyorsa güvenmeyelim
  • Adam ağır zengin dikkatli konuşun.
  • bunları kendisine anlat yüksek ihtimal senden ayrılır .
  • Buyuk ihtimal biri yazmistir hepsini okuyamadim ama "eski sevgilisi evine kadar girip kizin ADINI sormus"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

öğrenciyiz abi güvenmekten başka çaremiz kalmıyo

• latitude uygulaması hakkında detaylı bilgi verebilirmisin ? iphone 4s kullanıyorum benim de isime yarar mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.