Şimdi Ara

sevgilime dar kot giyme dedim kavga ettik [ibretlik-yarı efsane] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
15
Favori
31.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Ne demek kızın dar kot giymesine karşı çıkıyorsun hangi çağda yaşıyorsun arkadaşım sen ?Erkek bakacakmış, sen şimdi biz dışarıda ki erkeklere potansiyel sapık muamelesini yapıyorsun? İşimiz gücümüz kalmadı senin kadınını mı seyredeceğiz. Karışamazsın istediğini giyer.
    bu memleket çağdaşlarının duymak istediği yorumdu

Bu da benim kendi yorumum:

Kardeşim kız senin bu gibi durumlardan rahatsız olduğunu bildiği halde başına buyruk hareket ediyorsa zaten o kızı kafanda en başından silmen lazımdı. Sigortayı attırıp tartışmaya girerek yanlış yapmışsın.
    Kendi bedenini teşhir edip başka erkeklerden ilgi bekleyen Bi kızı önemsemeye devam etmek gibi Bi hata yapma bu vakitten sonra bence.
    Hele ki şunu ya da bunu yapma dediğin halde seni dinlemeyip birde tartışıyorsa hepten boş ver.
    Yerin de olsam kararını onaylar ilişkime devam eder. Kızı kullanır atar ve hayatımdan def edip yoluma bakarım.
    Ve bunu yaptım da. 2.5 ay boyunca s..p, sövüp, yatağımdan kovdum. Her hafta iki olmazsa bir kere yaptım bunu. 2.5 ay dayandı bu yaptıklarıma.

2. cümlende kendini ele vermişin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 4 Mayıs 2013; 13:11:40 >
  • Helal karsim.Ne etegiymis oyle!!!!
    En iyisi kara çarşaf al sen.
    Sizi gidi pis yobazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım yeteri kadar paran yok yeteri kadar paran olsa idi bırak dar kot giyme demeyi çuval giyeceksin desen tamam hacı sen yeterki iste derdi. sözü dinlenmeyen erkek yoktur arpası az kadın vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greo Heiman

Helal karsim.Ne etegiymis oyle!!!!
    En iyisi kara çarşaf al sen.
    Sizi gidi pis yobazlar

yobazlıkla ne alakası var kardeşim dışarısı sapık dolu bir kadın erkeğinin istemediği şeyi giyemez adam karısı miniyle gezince başkalarının bakmasından zevk mi alacaksınız bu modernlik değildik
  • No SS No Guven

MUHAHA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

İstediğini giyyebilir, karışamazsın.

sen izin ver mini felan giymesine kardeşim
    benim bunye kaldirmaz.kıskancım.

mini kıvamında değil ama kısa eteğe izin ver hocam okadarda hakkı
  • Bir kizla nasil konusacaginizi ogrenememissiniz daha ergenler.

Bir kiza giyme yapma etme diyemezsin. Bunu degisik yollarla, zeka oyunlari ile caktirmadan anlatman lazim.

Bir gun etek giymesine izin ver, sonra kizin bacagina bakan birisini goster kiza, moralim bozuldu ama sen merak etme iyiyim falan yap. Duygu somurusu yap.

Kizlar kafasi calismayan yaratiklardir. Bu dediklerimi ogrenin.
  • konu 10 sayfa olmuş.
    neden upluyorsunuz kardeşim

son durumu merak edenler olmuş
    ikimizde gururu, dik kafalılığı felan bırakıp orta yolu bulduk
  • Anlattığına göre ayrılmanız çok iyi olurmuş. Eninde sonunda tekrar ayrı düşeceksiniz hocam. Kanımca o kızdan hayır gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabukadnezar

Anlattığına göre ayrılmanız çok iyi olurmuş. Eninde sonunda tekrar ayrı düşeceksiniz hocam. Kanımca o kızdan hayır gelmez.

hocam haftanın 5 günü dip dipe durduğum kız.
    sınıf desen aynı, arkadaş grubu desen aynı, yapılan gezintilerde, etkinliklerde demirbaşız bu yüzden ayrılmak ayrılmamaktan katkat daha iyi oluyor (psikolojik olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: nabukadnezar

Anlattığına göre ayrılmanız çok iyi olurmuş. Eninde sonunda tekrar ayrı düşeceksiniz hocam. Kanımca o kızdan hayır gelmez.

hocam haftanın 5 günü dip dipe durduğum kız.
    sınıf desen aynı, arkadaş grubu desen aynı, yapılan gezintilerde, etkinliklerde demirbaşız bu yüzden ayrılmak ayrılmamaktan katkat daha iyi oluyor (psikolojik olarak)

Bence mezun olur olmaz ilişiği kes Tabi beni ilgilendirmez sadece kendi fikrimi söylüyorum. Aynı kafa yapısındayız. İstediğimi giyerim, kimse bana karışamaz diyen kızlardan uzak durmak lazım.
  • ne boş bir muhabbet bilmem kaç sayfa olmuş bide. ulan anası değilsin babası değilsin sanane kız giymek istiyorsa giyer. sanki nikahlı karısı. yıl 2013 dar kot tartışılıyor. şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

ne boş bir muhabbet bilmem kaç sayfa olmuş bide. ulan anası değilsin babası değilsin sanane kız giymek istiyorsa giyer. sanki nikahlı karısı. yıl 2013 dar kot tartışılıyor. şaka gibi.

Abicim sen hiç konuşma. Real maçı için söylediklerini bütün dünya duydu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kız naz yapmış asıl.. Kıskanılmak onun nasıl hoşuna gidiyor şu an biliyor musun Bütün arkadaşlarına erkek arkadaşım bana böyle dedi falan diye balladıra ballandıra anlatıyordur.. Asıl dar giydiğinde hiç tepki vermessen bu durumdan rahatsız olur beni sevmiyo mu acaba diye.. Zaten kadınları kim anlamış ki biz anlayabilelim.. Ama sen kıskandığını belli et ama çok da üsteleyip kırıcı olma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radagast The Brown

İstediğini giyyebilir, karışamazsın.

Karisabilecegi birisiyle cikar, nisanlanir , evlenir ve bal gibide karisir. Karisamazsin in sonu ayrilik bosanma terkedilmedir. Iki tarafda birbirine karisir. Sevgiliyi gec normal okul arkadasi bile birbirine karisir.

Ayrilan arkadasim.senin degil yengenin kayisi.kopmus bosver. Baska sulara yelken ac...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dar kot ve zararlarını araştır göster hastanelik olmanı istemiyorum de... mini etek giyersede bacakların çarpık mı dersin bir daha giymez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: AyseSeray

Iyi sacmalamissin.Sevgilin olsa bile onun giyimine karisamassin.O beden sana ait degil ve istedigi her seyi giyebilir.Bu kadar buyutmene gerek yoktu diye dusunuyorum.Tabi tek hata sende de degil.O da fazlaca abartmis.

Kızlarda tahmin ettiğim gibi dusunuyomus

Arkadaş kız mıymış onu da bi sormak lazım

tabi onuda bilmek lazım ama tripli tripli konuşmuş inandım valla

Kizlar mantikli dusunur.Ayrica kizmiymis ne demek.Yok aslinda ben bir erkegim de kimseye caktirmiyorum.Bu arada tripli tripli konusmadim.Dogru olan bu.
  • senin sözünün hükmü yoksa onda zaten o ilişkiyi bitir. seni bugün o konuda reddederse yarın başka şeyler için üzer.
  •  sevgilime dar kot giyme dedim kavga ettik [ibretlik-yarı efsane]
  • http://giyim.zararlari.com/dar-pantolon-giymenin-zararlari.html
    quote:

Açıkcası dar pantolon giymenin zararları saymakla bitmiyor. Özellikle kadınlar üzerindeki etkisi oldukça büyük. Uzun süre giyilen dar pantolonlar damarları sıkıştırarak varislere ve kadınlarda sistit olma risklerinin yükselmesine sebebiyet vermektedir. Uzmanlar özellikle bayanları dar kot pantolon ve dar tayt giymenin zararları konusunda uyarmaktadırlar.

Erkekler tarafında ise durum biraz daha karmaşık. Bugün ülkemizde evli çiftlerin %15′i kısırlık problemi ile boğuşuyor. Bunun büyük bölümü de erkeklerin dar pantolon giymesi sebebiyle oluşan zararlar sonucu meydana gelen sorunlar oluşturuyor. Elbette tek sebep, dar pantolunun zararları değil. Özellikle küresel ısınma ve çevresel faktörlerinde önemi büyük. Ancak bu konuya bir başka makalemizde değineceğiz.

Dar külotlar ve boxerlar da zararlı

Özellikle genç erkek ve kadınlar arasında şu sıralar oldukça popüler olan bu iç çamaşırlarının zararları da pantolondan çok farklı değil. Erkeklerde sperm üretimini sağlayan testislerin maximum 36 derece civarında bir ısıda olması gerekiyor. Ancak dar pantolon ve dar boxerlar hava akımını sıfıra indirgeyip, bu bölgede ısının yükselerek testislerin zarar görmesine sebep olabiliyorlar. Zarar gören testisler ise sperm üretim hücrelerini yenilemekte zorluk çekiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.