Şimdi Ara

Sevgilimden Ayrıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bi konuda danışmak istedim size. Benim hayatımda ilk defa sevdiğim ve çıkmak istediğim birisi oldu. 3 yıldır peşinden koşuyordum ve 2 ay önce çıkmaya başladık. Çıktığımızın 2. haftasında sevgilim bana ilgisiz olduğumu söyledi ben bu konuda ne yapacağımı sordum bana babası gibi olmam gerektiğini söyledi bende tamam söz veriyorum diyerek geçiştirdim. Bugün sabah sevgilim bence olmuyor hiç konuşamıyoruz ben böyle istemiyorum arkadaşken daha çok konuşuyorduk diye bir mesaj attı. 2 mizde üniversite sınavına hazırlanıyoruz bundan dolayı fazla zamanım olmuyordu mesaj atmak için. Bunları dedikten sonra ise yazın belki tekrar deneriz dedi ve bana ilgisizlikten dolayı olduğunu ikimizinde bu zamanlar ders çalışmamız gerektiğini söyledi. Bu kadar ilgisizlik istemediğini söyledi. Sonrasında arkadaş olalım yine görüşürüz ama şuan birbirmizi bağlamamamız gerektiğini benim varlığım ile yokluğum arasında pek fark olamadığını söyledi. Bende başka bir çocukla birlikte olmasından korktuğumu dile getirdim ama bununla ilgili bir söz veremeyeceğini söyledi. Aynı şekilde devam ediceğimizi sadece benim seni seviyorum demeyeceğimi dedi. Ve tekrar yazın deneriz belki diye ekledi. Sizce şu anda benim ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Yüzüne bile bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

Yüzüne bile bakma

Öyle kolay olsa keşke denecek kadar.. 3 yıl olmamış şimdi mi olacak
  • Seni kenarda tutuyor.Başka biri olmassa senle devam edicek net.
  • biraz gururun olsun hem seven insan yazin belki deneriz diye bi cumle kurmaz cok sacma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden her zaman ilgi istedi. Arkadas kaldigimiz sure icinde ilgimi gormek istiyor olabilir mi? Hem yazini oyle dedi yakin zaman olabilir mi dedim bilemiyorum belki dedi

• İlişkinizin olduğu zamanlarda gerçekten onunla ilgilenmeni istemiş kızlar bunu ister ama sen pek gösterememişsen ''Beni yeterince sevmiyor'' demiş olabilir kendine. Ve belki daha sonra kendinin bu yüzden üzüleceğini düşünüp bir nokta koymuş ilişkiye. En azından bu kritik dönemde bu olaya kafası takılmasın istememiş olabilir. Bu benim yorumum daha farklı bir şey de olabilir mesela belki o seni yeterince sevmiyordur pek uğraş vermiş gibi gözükmüyor ilişkiniz için, tabi ki sen daha iyi bilirsin onu tanıyan sensin sonuçta benimkiler birer tahmin sadece.
  • ilgilenseymişsin. ayrıldıktan sonra aglama simdi
  • Bir başkası için söz veremem.
    Bu laftan sonra o kız için üzülüyorsan problemi kendinde aramalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeleteRai

Benden her zaman ilgi istedi. Arkadas kaldigimiz sure icinde ilgimi gormek istiyor olabilir mi? Hem yazini oyle dedi yakin zaman olabilir mi dedim bilemiyorum belki dedi

Konuşacaksan eğer hiçbir şekilde ondan yazın bir şey beklediğini belli etme. Hatta kafandan tamamen sildiğini söyle. Eğer olursa zaten kendi gelecek, sen zorlayamazsın. Kız ilgi istiyorum dedi diye ilgi göstermek zorunda değilsin. Onun sana söylediği hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin. Düşün şöyle bi, sen bu kadar seviyorsun onu, böyle bir sebepten bırakabilir miydin? Sanmıyorum. Seni bekletiyor çünkü kusura bakma ama safsın. Şu saatten sonra gelecekte yaşama ihtimaliniz olan şeyleri düşünme, en azından öyle görünmeye çalış. Kızlar garip yaratıklar anlatmak gerçekten zor ama, şu an sen onun söylediklerini ne kadar umursamazsan onun gözündeki değerin o kadar yükselecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: rampapapam

İlişkinizin olduğu zamanlarda gerçekten onunla ilgilenmeni istemiş kızlar bunu ister ama sen pek gösterememişsen ''Beni yeterince sevmiyor'' demiş olabilir kendine. Ve belki daha sonra kendinin bu yüzden üzüleceğini düşünüp bir nokta koymuş ilişkiye. En azından bu kritik dönemde bu olaya kafası takılmasın istememiş olabilir. Bu benim yorumum daha farklı bir şey de olabilir mesela belki o seni yeterince sevmiyordur pek uğraş vermiş gibi gözükmüyor ilişkiniz için, tabi ki sen daha iyi bilirsin onu tanıyan sensin sonuçta benimkiler birer tahmin sadece.

İlk başlarda bu yıl sevgili olmamızın hiç iyi bir zamanlama olmadığını söyledi bende tam tersine iyi olduğunu söylemiştim. Zaten böyle şeyleri kafasına takan birisi değil bundan dolayi olacagini pek zannetmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hkD

Bir başkası için söz veremem.

+6786897589

Gururlu ol biraz kardeşim. Kolay değil anlıyoruz fakat bile bile düşme.
  • kısacası Fenerbahçe'de ki eski semih şentürk hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunahmet -- 4 Ocak 2015; 12:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

quote:

Orijinalden alıntı: hkD

Bir başkası için söz veremem.

+6786897589

Gururlu ol biraz kardeşim. Kolay değil anlıyoruz fakat bile bile düşme.

Vazgecebilecegimi dusunmuyorum gercekten. Gelecegimde onu goruyorum hep onunla olacak bi gelecek benim sadece nasil davranmam gerekiyor o onemli

• Dostum bu dediğine inanamıyorum. Kız seni resmen yedeğe almış ve senin dediklerine bak. Allah akıl fikir verir umarım. Senin adına üzgünüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.