Şimdi Ara

SEVGİLİM VAR DİYEN KIZIN SAAT BAŞI YAZMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı okulda okuduğum bir kızla tanıştım, numarasını istedim falan sıkıntı yok. Buluştuk (kendisi çağırdı hatta) ama çok alakasız bir zamanda sevgilim var dedi ve her gün yazıyor,yakın arkadaşlarımdan fazla konuşuyorum kızla.
    Sizce bu kız beni yedeğe mi almaya çalışıyor yoksa friendzone mu yedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started From The Bottom -- 14 Ekim 2017; 22:50:33 >

• ikisi de olabilir , vur geç
  • yukarıdaki arkadaş katılıyor ve artırıyorum;

sevgilisinden sıkılmış, yeni oyuncu arayışına girmiştir seni oyuna sokmak istiyor olabilir ama temkinli ol kullandırma kendini, vur geç, eve falan davet et.
  • Üstteki yorumlara katılmıyorum, aynısının sana yapıldığını düşün. Sevgilin var ve başka biriyle konuşuyor. Hoşuna gider miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Üstteki yorumlara katılmıyorum, aynısının sana yapıldığını düşün. Sevgilin var ve başka biriyle konuşuyor. Hoşuna gider miydi?

Haklısın hocam sevgilisi başka şehirdeymiş bir de, ileride nasıl güvenebileceksek bu kızlara.
    Kız aldatma peşinde mi yoksa cidden arkadaşlık mı düşünüyor onu anlayamadım.
  • Sevgilisinden uzakta gönül eğlendireceği birini arıyor. Soğuk durmanı öneririm. Kız hem kendi egosunu yükseltecek hem de ileride seni satacak. Sevgilisi öğrendiğinde ise kız seni suçlayacak %100 (hep o mesaj attı hep o buluşma teklifi etti gibisinden.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 14 Ekim 2017; 23:34:39 >
  • Yukaridaki yorumlara bakin ne kadar aci vur gec yazmislar bir de ergenler.

O kiz belki de ilerde icinizden birinin hanimi olacak su toplumdaki ahlaki cokuntuye bakin gencligin geldigi noktaya bakin.

Kizdan hoslanmiyorsan yol vereceksin bu kadar basit.Diger turlu hareketler delikanliya yakismaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 15 Ekim 2017; 1:44:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sevgilisi ilgisiz birisidir onu pohpohlayıp egosunu tatmin etmiyodur iltifatlar duyamıyordur oda sevgilisine kör kütük aşık olduğundan ayrılamayıp bu ilgiyi dışardan birisinden görmeye çalışıyor olabilir. Takıl ama istediğini verme :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Pharmaceutical

Yukaridaki yorumlara bakin ne kadar aci vur gec yazmislar bir de ergenler.

O kiz belki de ilerde icinizden birinin hanimi olacak su toplumdaki ahlaki cokuntuye bakin gencligin geldigi noktaya bakin.

Kizdan hoslanmiyorsan yol vereceksin bu kadar basit.Diger turlu hareketler delikanliya yakismaz.

Hoşlandığım için numarasını aldım hocam hemen tamam deyince ne bileyim sevgilisi yok zannettim.

Bu devirde insanlara güvenmek zor cidden

• Kız kendi isteği ile yazıyor ve arkadaş oluyor ama sevgilim var diyerekte sınırı çiziyor

Hoşlanman normal ancak bir de şöyle düşün. Yarın bu kız sevgilisinden ayrıldı, senle sevgili oldu. Peki senden sonraki yeni adayının da aynı şekilde olmayacağı ne malum?
  • Up

• Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Cinsel Psikoloji kitapları bitirdim...

Konunun uzmanı da değilim ama görüşümü de belirteyim.

Öncelikle tipin gerçekten çekicidir ve kız seni gördüğünde fırsatını kaçırmamak istememiştir.

İkincisi maddi durumun iyidir, ileride maddi anlamda boşluğa düştüğünde seni kullanmak istiyordur.

Üçüncüsü boy ve vucut hatların iyidir, cinsel anlamda (geçici) çekiciliğin vardır.

Dördüncüsü sevgilisi ile tartışmıştır geçici zevkler arıyordur.(Intikam duygusu)

Beşincisi seni yedeğe almıştır ve seni deniyordur.

Altıncısı çok fazla ilgi gösterdiğin için anlık şımarmak egosunu tatmin etmek istiyordur.

Yedincisi araban vardır, gezmeyi sevdiğinden seni de aracı olarak kullanmak istiyordur.

Sekizincisi meriçsindir, peşine takılmanı seviyordur.

Özet: Böyle kızlar genelde çıkarı olduğu için seni uydu gibi çevrende tutar. Pek bir şey beklemeni tavsiye etmem. Genelde bu kızlar cinsel anlamda yetersiz erkek arkadaşları yüzünden bu hale de gelebilirler.

• ne şekilde sohbetler ettiniz buluştunuz bilemem ama kız seni arkadaş olarak sevmiş ve yakın arkadası olarak görmek istiyor da olabilir. Direkt sevgilim var diyip yanlış anlama diye laf arasında söylemiş olabilir hemen neden kızları karalama çabası anlayamadım. Sende madem başka türlü düşünüyorsun ve arkadaş olmak isteniyorsun o zaman mesafe koyarsın bu kadar basit.
  • kızı eve davet et gelirse istiyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.