Şimdi Ara

Sevgilim olursa üzülürsün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok konu açtım ama kafayı yemek üzereyim.Bir kız niye reddedip yine buluşmak isteyebilir.Bir daha konuşmak istemene şaşırdım dedi konu bir şekilde oraya geldi sevgilim olursa üzülürsün dedi.Acele ettiğim için olmadı diye düşünmüştüm.Aslında çok güzel bir gün geçirdik ama o sözleri beni bitirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kız boynunda tasma olarak bunu taşıyor muydu hocam ?

yoksa gönder, kullansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

kız boynunda tasma olarak bunu taşıyor muydu hocam ?

yoksa gönder, kullansın.

Yaşın kaç senin burda laf soktuğunu mu zannediyorsun.İlk bana yazan o zaten. Ne yapsaydım bunu söylediğinde çekip gitsemiydim seviyorum diyorum

• Kafa yapınızın aynı olmadığını görmüş ilerde bi ilişki olmayacağını olursa da çok büyük sıkıntı yaşarız demiş.
    Ne kadar anlaşsanız da zihniyet farklı olunca yapcak bişey yok
  • kızlarda mantık arama
    aslında buluşmuşsan etkileyebilmen lazımdı
    bunu başarabilirsen kalanı hikayedir.
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Bana asıl koyan ilk o bana yazmıştı sevgili gibi konuşuyorduk buluştuktan sonra her şey kötüleşti 2 gün önce bana artık konuşmayalım bir süre dedi sebebini filan sordum sonra veda mesajı yazdım bana yarın konuşalım dedi ve dün aradım bana aslında konuşacak pek birşey yok dedi niye böyle yapıyor.Tüm gece ne söyleyecek diye düşünmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk56

Bana asıl koyan ilk o bana yazmıştı sevgili gibi konuşuyorduk buluştuktan sonra her şey kötüleşti 2 gün önce bana artık konuşmayalım bir süre dedi sebebini filan sordum sonra veda mesajı yazdım bana yarın konuşalım dedi ve dün aradım bana aslında konuşacak pek birşey yok dedi niye böyle yapıyor.Tüm gece ne söyleyecek diye düşünmüştüm.

hocam düz mantık konuşmaycaksın cevap alamazsın,
    kızı öttürmen gerekir , aklını karıştıracaksın
    dediğim gibi mantık arama , her kızın yedek adayı hazırdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Orijinalden alıntı: bjk56

hocam düz mantık konuşmaycaksın cevap alamazsın,
    kızı öttürmen gerekir , aklını karıştıracaksın
    dediğim gibi mantık arama , her kızın yedek adayı hazırdır.

Alıntıları Göster
    Konuşmakta istemiyor artık sevgilisi olduğunda arkadaş kalırsak sıkıntı olur diye.Bir önemi yok artık reddetikten sonra bir daha onunla konuşmayacaktım benim hatam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.