Şimdi Ara

Sevgilim Oldu Çok Mutluyum :)))) [ AYRILDIK - 04.12.2019 ] [HAYATA DEVAM] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
25
Favori
97.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerede çalışıyorsun varuna gezgin e götür..

hayırlı olsun..
  • Bir arkadaş yazmış bende belirtmek istedim "hayatının merkezine kesinlikle koyma." İleride yaprağı merkezden yeme diye uyariyoz. Biz yedik çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani aradım bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R3DROS3V3RTIGO R kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yalnız öleceksiniz galiba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler çocuk adam

• 3 yıldır tanıyıp aşık olduğum kız meğer öyle birisi değilmiş :) inşallah demezsin Sonu mutlu sonla biter... Sonu derkende evlilik yaa.. Asıl hayat işte orada başlıyor...
  • aynı iş yerınde manıta yapmak her zaman rısklıdır. dıkkatlı ol, delığuanlıı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 6 Aralık 2019; 0:53:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Hocam siz yalnız öleceksiniz galiba.
    bana da öyle geliyor :(
  • Hadi mutluluklar kardeşim

• iş yerindeki personelle gönül işlerine girmesen iyi olur, ayrılınca yüz yüze bakacaksınız hoş olmaz, sonra kız senden sonra başka bir sevgili falan yapar kıskançlık yaparsın
  • Bir şeyleri bitecek diye yaşamayın. Her şeye olumsuz senaryo yazmayın. Anın tadını çıkarın.

• Allah tamamına erdirsin inşallah kardeşim evlo değilim daha oyüzden darısı başıma sevgili demişken dün bir arkadaşım sordu ne zaman evleneceksin diye bende dedimki "ne zaman Lamborghini alırsam ozaman evlenecem dedim"

• Merhabalar, meraktan soruyorum yaşlarınız kaç ?
  • Tekrar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
    Bu sabah erken uyanıp evinin önüne kadar gittim. Ara sokakta karşılayıp günaydınlaştık. Yan yana şirkete kadar gittik. Çok heyecanlı ve mutluydum.Çok heyecan yaptım ki kekelemeye başladım bi kac kez dilim dolandı. Ama çok guzel ya. Bana güzel bakiyor.Sabah kahvalti yaptin mi dedi. Beni düşünüyor.Gülümsemesi çok güzel ya.
    Ben bırakmam beyler yıllar sonra bulmuşum asla birakmam.
    Aynı iş yerindeyiz ama mesai saatlerinde görüşemiyoruz .kız masa basi ben ise sahada çalışıyorum. Aksam 16.45 te şirkete gelip ust bas değişiminden sonra çıkıyoruz.Aksam sazova isini erteledik çok soğuk hasta olmayalim dedi. . Ama Adalarda sicacik ve tenha bi kafeye girip sicak sahlep içeriz dedik. Belki Karakedi Bozacısına gideriz.

Aksam tekrar yazarim beyler

• Ulan tek derdim bu olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drumyr

Tekrar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
    Bu sabah erken uyanıp evinin önüne kadar gittim. Ara sokakta karşılayıp günaydınlaştık. Yan yana şirkete kadar gittik. Çok heyecanlı ve mutluydum.Çok heyecan yaptım ki kekelemeye başladım bi kac kez dilim dolandı. Ama çok guzel ya. Bana güzel bakiyor.Sabah kahvalti yaptin mi dedi. Beni düşünüyor.Gülümsemesi çok güzel ya.
    Ben bırakmam beyler yıllar sonra bulmuşum asla birakmam.
    Aynı iş yerindeyiz ama mesai saatlerinde görüşemiyoruz .kız masa basi ben ise sahada çalışıyorum. Aksam 16.45 te şirkete gelip ust bas değişiminden sonra çıkıyoruz.Aksam sazova isini erteledik çok soğuk hasta olmayalim dedi. . Ama Adalarda sicacik ve tenha bi kafeye girip sicak sahlep içeriz dedik. Belki Karakedi Bozacısına gideriz.

Aksam tekrar yazarim beyler
    Biran empati kurdum da çok masum çok şekerler Allah nazardan korusun kafa uyusuyorsa hayırlı işi uzatma derim benden sölemesi

• Yaşın kaç ?
  • Birader acayip saf bir insansın. İnşallah kız da senin gibi çocuk ruhludur. Kız biraz görmüş geçirmişse bu saflığınla sana yaprağın kralını yedirir, hayatın şaşar... Hayırlı olsun. Çok götü başı dağıtma. Sakın kendini "O olmazsa yapamam" falan diye şartlama 25 sene yaşamışsın işte.
  • hayal edince filmlerdeki gibi aşırı romantik gibi geliyoda gerçekte öyle değildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.