Şimdi Ara

sevgilim ne demek istiyor neyapmaliyim -SS- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaya'yı sen de tanıyorsun büyük ihtimalle. Bence eve yalnız gitmeyeceğim merak etme demek istemiş tek başına olduğunu düşünüp aklın kalmasın diye. Başka bir mevzu olsa sana niye söylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 kişi bar ve kaya eve bırakacak He.

KARDEŞ KIZ ELDEN GİDİYOR KOŞ KURTAR

• AwerlawK kullanıcısına yanıt
    Nasil istenir hocam guvenmiyorum ben kayanin numarasını vermi diyeyim

• "Kaya'nın numnarasını ver" diyin direk. Kız size atsın çocuğun numarasını. Mırın kırın ederse ağırlığınızı koyun. İlişkide sözü geçen taraf siz olun, benim gibi taviz verirseniz sonra pişman olan siz olursunuz. Tecrübeyle sabit.
  • ilkler böyle başlar sonra boynuz yersin.gidip sen al kızı nerdeyse başıboş bırakmayın geniş bir kızsa direk uzaklaşır senden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

"Kaya'nın numnarasını ver" diyin direk. Kız size atsın çocuğun numarasını. Mırın kırın ederse ağırlığınızı koyun. İlişkide sözü geçen taraf siz olun, benim gibi taviz verirseniz sonra pişman olan siz olursunuz. Tecrübeyle sabit.

benim lafım geçiyo hocam şuraya gidelim diyorum gidiyoruz,ilk o yazıyo her gün,hesabı ortak ödüyoruz bana jest yapıp inabez grg almış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

quote:

"Kaya'nın numnarasını ver" diyin direk. Kız size atsın çocuğun numarasını. Mırın kırın ederse ağırlığınızı koyun. İlişkide sözü geçen taraf siz olun, benim gibi taviz verirseniz sonra pişman olan siz olursunuz. Tecrübeyle sabit.

benim lafım geçiyo hocam şuraya gidelim diyorum gidiyoruz,ilk o yazıyo her gün,hesabı ortak ödüyoruz bana jest yapıp inabez grg almış

O zaman daha kolay işte hocam yukarıda dediğim gibi isteyin numarasını. Unutmayın şüphe tek gerçektir. Saatte bir ararsınız neredesiniz ne yapıyorsunuz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcngzhn34

ilkler böyle başlar sonra boynuz yersin.gidip sen al kızı nerdeyse başıboş bırakmayın geniş bir kızsa direk uzaklaşır senden

normalde cehennemin dibinde bile olsa alırımda boyle yazdıgı için gitmiyorum test etmiş olurum hem onu
  • quote:

quote:

quote:

O zaman daha kolay işte hocam yukarıda dediğim gibi isteyin numarasını. Unutmayın şüphe tek gerçektir. Saatte bir ararsınız neredesiniz ne yapıyorsunuz diye.

hocam sürekli müşteri geliyor müsait değilim numarasını pmden versem ararmısınız

• üzgünüm...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurcngzhn34

ilkler böyle başlar sonra boynuz yersin.gidip sen al kızı nerdeyse başıboş bırakmayın geniş bir kızsa direk uzaklaşır senden

normalde cehennemin dibinde bile olsa alırımda boyle yazdıgı için gitmiyorum test etmiş olurum hem onu

test ediceksen mekana git uzaktan izle.araba varsa takip et.ciddiyim kızlara yüz vermeyin.

kıza mesaj at gelince beni ara falan.aramazsa takmıyordur.öyle bir şey olursa geri dönene kadar mesaj falan atma

• quote:

Hocam oyle oldugunu sanmiyorum daha bu hafta sonu inabez gitar hediye etti bana.oyle bisey olsa neden o kadar para verip elektro gitar alsin

İbanezdir o

• quote:

İnaniyorum ben bisey olmaz

Inaniyorsan buraya konu acip niye fikrimizi soruyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: slad94

Kaya işini görsün sonra bir tur da biz binelim senin hatuna.

işiniz gücünüz yokmu lan elalemin kız arkadaşına laf söylüyorsunuz hıyarlar

• Kaya, kapıya kadar da geçirir artık...

adettendir;

+oldu mu kanka?
    -oldu kanka sağol
  • BÜYÜK GAVATMIŞSIN.
  •  sevgilim ne demek istiyor neyapmaliyim -SS-

• Acil ayrıl

• kardeşim sende bu akşam muslukçu cevat abide kal.Ödeşmiş olursunuz
  • Git orayi baslarina yik kardes hala nasil bir ruh haliyle bekleyebiliyorsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.