Şimdi Ara

sevgilim kanadaya gidecek izin vermelimiyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 aydır beraber olduğum bır kızarkadasım var her sey yolunda gıderken unıversıte yıllarında basvurusunu yaptığı master programı kabul edılmıs ottawa ya gıdecekmıs unıversıtedekı hocası ıle beraber buna benzer bır sey anlattı moral bozukluğuna pek anlamadım gıttığı zaman 4 yıl kalacakmıs moralım bozuk olduğu ıcın detaylı anlatamıyorum ama sızce arkadaslar ızın vermelımıyım aklım cok karısık

• sen izin vermesen sanki gitmeyecek zuahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

sen izin vermesen sanki gitmeyecek zuahaha

• giderse ve öle yürütmeye çalışsanız hatta uzun bir süre becerebilseniz de bir yerde kopar, gözden ırak olan gönülden de ırak olur, izin vermek veya vermemek konusunu geç, sen sadece seviyorsan benim yanımda kalmanı istiyorum de, eğer giderse de yapacak birşey yok
  • Yapıcak birşey yok gidecek.. O yüzden izin ver gönlü olsun
  • Kusura bakma da kızın gözünde, master'dan daha önemsiz olduguna bahse girebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

giderse ve öle yürütmeye çalışsanız hatta uzun bir süre becerebilseniz de bir yerde kopar, gözden ırak olan gönülden de ırak olur, izin vermek veya vermemek konusunu geç, sen sadece seviyorsan benim yanımda kalmanı istiyorum de, eğer giderse de yapacak birşey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Kusura bakma da kızın gözünde, master'dan daha önemsiz olduguna bahse girebilirim

2 ay içerisine neleri sığdırdıklarına bağlı biraz. ama yani katılıyorum. bu kahvenin üzerine su içmek şart oldu. ben gidip bir su içip geleyim..
  • Yaw 2 aylik iliskide sen onun neyi oluyorsun ki sevgilisi bile degil belkide.. İnsallah kiz seni dinleyecek kadar aptal degildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Yaw 2 aylik iliskide sen onun neyi oluyorsun ki sevgilisi bile degil belkide.. İnsallah kiz seni dinleyecek kadar aptal degildir.

arkadaş haklı kız senin nişanlın falan olsa izin verme lüksüne sahip olabilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

giderse ve öle yürütmeye çalışsanız hatta uzun bir süre becerebilseniz de bir yerde kopar, gözden ırak olan gönülden de ırak olur, izin vermek veya vermemek konusunu geç, sen sadece seviyorsan benim yanımda kalmanı istiyorum de, eğer giderse de yapacak birşey yok

+3,14159265358979323846264338...
  • bak sadece başlığı okudum ve içeri girip cevaplıyorum.. sevgilin sanki sana soracak giderken ben olsam arkama bakmam kanada da ne bebeler vardır.. ooohoooo
  • arkadaslar olumlu olumsuz yazdığınız cevaplar ıcın tesekkur ederım . bu kanada ya gıtme durumunu cozduk gıtmeyecek. aileler bırbırlerı ıle konustular bugun ıtıbarı ıle bırde tanısmıs oldular hazıran sonunda söz kesılmesıne karar kılındı boylelıkle hem kanadaya gıtme durumu ortadan kalktı hemde bu vesıle ıle hayrılı bır ıse ımza atılmıs oldu
  • Kızın kalmasını istemek biraz kabaca olur. Hele ki 2 aylık bir ilişki hatrına istenecek bir şey değil gibi. Ayrıca kızın eline böyle bir fırsat geçmiş, kendisi kalmak istese bile -eğer kızın iyiliğini gerçekten istiyorsan- gitmesi için sen ısrar edeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

bak sadece başlığı okudum ve içeri girip cevaplıyorum.. sevgilin sanki sana soracak giderken ben olsam arkama bakmam kanada da ne bebeler vardır.. ooohoooo

intihara sürüklersin adamı varya
  • ya sende gitme ya beni de götür de
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukremin_54

arkadaslar olumlu olumsuz yazdığınız cevaplar ıcın tesekkur ederım . bu kanada ya gıtme durumunu cozduk gıtmeyecek. aileler bırbırlerı ıle konustular bugun ıtıbarı ıle bırde tanısmıs oldular hazıran sonunda söz kesılmesıne karar kılındı boylelıkle hem kanadaya gıtme durumu ortadan kalktı hemde bu vesıle ıle hayrılı bır ıse ımza atılmıs oldu

Bak sana söylüyorum, ilerde sorunlar çıkacak. Kızın içinde hep ukte olarak kalacak. Evlilikte problemleri tetikleyecek. 2 ay daha neyini tanıyorsun ki söz falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

quote:

Orijinalden alıntı: mukremin_54

arkadaslar olumlu olumsuz yazdığınız cevaplar ıcın tesekkur ederım . bu kanada ya gıtme durumunu cozduk gıtmeyecek. aileler bırbırlerı ıle konustular bugun ıtıbarı ıle bırde tanısmıs oldular hazıran sonunda söz kesılmesıne karar kılındı boylelıkle hem kanadaya gıtme durumu ortadan kalktı hemde bu vesıle ıle hayrılı bır ıse ımza atılmıs oldu

Topu topu 2 ay arkadaşlık yaptığın kızı gitmekten vazgeçirdin, 1 ay sonra da söz kesilecek? Bu ne sürat

Bence kız arkadaşın sonradan kararsızlığa düşmüş, gitmeme düşüncesi ağır basınca da kalmaya karar vermiş. Siz de ara gazı vermiş gibi birşey olmuşsunuz. Yoksa kız Kanadaya gitmeyi kafasına koysaydı biraz zor vazgeçirirdiniz. Yerinde olsam gitmesi konusunda ısrar ederdim. İçimden üzülsem de iyiliği için eline geçen fırsatı değerlendirmesine taraf olurdum.

Sırf kendi düşüncelerimize göre başkasının idealine mani olamayız, olmak ta haddimize değildir.. Bunu aklımıza yer edelim.

Bu arada nasıl mastermış o öyle 4 senelik

aslında bu dedığınızde bıra haklısınız cunkı gıt dıye ısrar ettım ıstemesemde o zamanda nasıl dedı gıtme demıyecekmısın vb laflar ettı kanada ottawa unıversıtesıymıs oradakı sıstem boylemeymıs kız arkadasım basarılı bır oğrencılık donemı gecırınce hocası telefon edıp basvurusunun kabul edıldığı hakkında bılgı vermıs sonrada bu olaylar cereyan ettı ama acıkcası hiç pişman değilim ne yapıcaksa karıyer manasında Türkiye de yapması daha mantıklı

• Sende git.
  • insanların hayatına bu kadar müdahale etmek bence iyi bişey değil eger ileriye yönelik bişey düşünüyorsan senin yapman gereken sadece aldıgı kararda ona destek olmak olması gereken bence bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.