Şimdi Ara

Sevgilim ile huzurluyum diyen var mı samimi konu? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
5.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15-18 yaş arası çok zor da 20 üstü huzurlu olan çok vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La sevgili ne ya tek tabanca takılın ne gerek var böyle şeylere bide üzülüyonuz sonra size getirisi bi nok yok (tabi icraat yapanlar dışına lafım)

• Leyla isteyen kişi Mecnun olmalı;
    Kendinden de, dünyasından da geçmeli.
    Sevenlerin sofrasına çağrılınca
    Ben körüm, ben dilsizim demeli.

• 2 sene oldu baydı ama alışkanlık işte şimdi ayrıl git başkasını bul uğraş dur ohooooo...iyi Böyle

• Yalnızlık en iyisidir ya 19 yaşındayım bir çok ilişkim oldu ama hiç biri uzun sürmedi çünkü kızlar genel olarak zeki varlıklar değiller ve üstüne üstlük ülkemizde ki kızların çoğu kendini geliştirmiyor sabahtan akşama kadar instagramdan tatlı videosu izleyip kankasini etiketleyen bir kızla 2 katlı integral çözebilen ben nasıl anlasabilirim?

• Primarch P kullanıcısına yanıt
    Bu kadar..

• 1,5 sene huzurluyduk, durduk yere şiddetli sorunsuzluktan ayrıldık.
  • 3-4 yildir tektabanca kafa rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

Varsa helal olsun.

Huzur tam olarak 0 bende. Anasını satayım 3 senelik ilişkimde o kadar çok psikoloji baskı yemişim ki; kendi arkadaşlarımla onsuz dışarı çıkıp biraz eğlendiğimde kendimi suçlu hissediyorum. Zaten bir şekilde o suçun karşılığı da geliyor. Ya iki de birde mesaj atar, ya ilgi bekler ya da buluşmadan sonra "bana gelince zamanın yok ama onlara gelince zaman bol" diye trip atar.

Yalan söylemekten nefret eden bir insanım, zaten söyleyemem de. Yanaklarım kızarır, gözlerine bakamam bir şeyler olur. Ama beni yalana itiyor. İstemiyorum anasını satayım senin %90'ı çarpıtılmış arkadaşının seni kıskandığı hikayelerini dinlemek. Ya istemediğim bir şeye katlanacağım ya da yalan söyleyip vicdan mahkemesine başlayacağım.

Hep onu anlamamı bekliyor ama kendisi en ufak bir çaba göstermiyor. Daha geçen kavga ederken en güzel yıllarımı seninle geçiriyorum dedi. Ben de kızdım haliyle sen en güzel yıllarını benimle geçiriyorsun da ben napıyorum dedim. Yine bir şekilde suçlu ben çıktım ordan da.

Erkek sürpriz yapar, erkek plan yapar, erkek biletleri alır gelir, erkek halden anlar, erkek zor zamanlarda yardımcı olur. Kro olmayacaksın ama yeri geldiğinde sert olacaksın. Bu beklentilerin iki sebebi var. Birincisi sosyal medya, ikincisi romantik komediler. İkisinin de allah belasını versin.

Ben uzun ilişki sonucu 2 şeyi anladım. Bir erkekler huzur arıyor ve bu arayış onların sonunu hazırlıyor. Yani aman sorun çıkmasın, surat çekeceğime istemediğim bir şeyi yapayım ne olacak düşüncesi felakete sürüklüyor. Çünkü arkası kesilmiyor bu beklentilerin. Cebimdeki son parayla çok istediği pahalı bir şeyi doğum gününde aldığımda evet çok mutlu oluyor. Beni bir 10 dakikalığına falan anladığını hissediyorum. "Ne gerek vardı bu kadar para vermeye, yazık sen de zorlanmışsındır" falan diyor. Gerçekten o an ben de mutlu oluyorum. Ama ardından 3 gün sonra bir yere çıktığımızda gittiğimiz yeri beğenmiyor. Lan sen değil miydin 3 gün önce paramın bittiğini farkeden?

İkinci ve en önemli şey 20-30 yaş arası kadınların zamanı. Onlar popüler, onlar en değerli hazineyi bacaklarının arasında taşıyorlar. Sanıyorlar ki o taşıdıkları şey erkeklerin ona prenses muamelesi yapmasını gerektiriyor. Sen gidersen senin gibi 50 tanesi gelir tripleri bu yüzden. Ama 30'dan itibaren erkeklerin zamanı başlıyor. Erkekler oturmuş hayatlarıyla öne çıkarken kadınlar yaşlanmanın etkisiyle popülerliklerini yitiriyorlar.

Ama Türkiye gibi bir ülkede yaşarken 30 yaşında bir erkeğin temiz ve düzgün bir kız bulması imkansız. Bu da iki ucu moklu değneğin çıkış noktası. Ya kafan rahat bir şekilde 30'a kadar bekleyip geçmişi kirli bir kadını kabul edeceksin; ya da geçmişini bildiğin bir kızı genç yaşlardan itibaren yanında tutup nazını tribini çekeceksin.

Bro

hepimiz aynıyız. Sabah kalkıp tek çorap elinde halıya bakıyorsun ya bazen heh işte aynen ilişkilerde öyle tabanda yüzler sıfatlar değişsede hal hareket düşünceler 20 30 arası kadınlarda değişmiyor. 30 dan sonra ise artık maddiyat ve iş gelecek ve artık fındık kırma mevzusu kalktığı için iyi bir baba adayı lazım o zaman olgun olduğunuzu düşünenler köpeğiniz olmaya adaydır %90 bu istisnalar 1 2 tane çıkar onlarda kaideyi bozmaz.

• Sevgili var da huzuru kaldı

• Kızın ilki olup sonra mecburiyetten bırakamamak, kızın da benim icin önemsiz istemiyorsan zorlamayalım demesi durumunda ne yapardınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Yalnızlık en iyisidir ya 19 yaşındayım bir çok ilişkim oldu ama hiç biri uzun sürmedi çünkü kızlar genel olarak zeki varlıklar değiller ve üstüne üstlük ülkemizde ki kızların çoğu kendini geliştirmiyor sabahtan akşama kadar instagramdan tatlı videosu izleyip kankasini etiketleyen bir kızla 2 katlı integral çözebilen ben nasıl anlasabilirim?

Hocam muhteşem bir yorum

• güzel konu

• Nehumaniscrede kullanıcısına yanıt
    up yapalım o zamandan bu zamana durum değişenler olmuş mu?
  • 1 sene oldu . Huzur birtek yanında iken var , genellikle ben sinirlenirim o özür diler ağlar sızlar. Olması gereken herhalde

• respectable_man kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdaydım. Her gün onu seviyormuş gibi rol yapabileceksen veya sevebileceksen devam et. Ben denedim ama yapamadım en sonunda olmuyor dedim, kötü oldu tabi ama içimde hep sanki bitmeliymiş gibi bi his vardı; tek yolu buydu sanki.

• Allaha şükür iyi giden zinamız var diyor adamlar açık açık ya. Yazık bari Allaha şükür demeyin

• Bizde huzurluyduk fazla rahat battı hayatımızı uçuruma götürüp ayrıldık 5 sene çöp..
  • Gençler karşınızdaki kişi 18'de olabilir 25'de 35'de.

Karşınızdaki insan olgun ruh yani birşeylerden sıyrılmayı başarmış, kalıpları aşmış, saçma şeylere kafa yormayan birisi olmalı. Siz onun kendi acılarını yaşayıp, mutlu olmak istediğinde küçük tavşanına dönüşen bir oyuncak değilsiniz.

Türkiyede ki kadınların %70'i ;

Asla okumaz
    Tv ve dizi bağımlısı
    Sosyal medya bağımlısı
    Bastırılmış kişilik sahibi insanlardan oluşur. Senelerce tatmin edemediği egolarını doyumsuz bir şekilde tatmin etmeye çalışırlar sizin üzerinizde. Amaç bir ilişki değil, sadece dünya üzerinde varlığını çığlık atarcasına insanlara ispatlamak, sebebi yok..

Dostlarım inanın bana o kız arkadaşınızın size sürekli aptal aptal trip yapması, herşeyi senin yapman gerekir sen erkeksin bütün amele yükünü sen çekesin ama benim dediğim olacak tavırları, onun için köpek gibi çabalasanız da sen beni sevmiyorsun söylemiyorsun demesi, bunlar ilişki değil eziyet. Böyle bir ilişki olmadı ve olamaz. Duygusuz olun demiyorum fakat eğer karşınızda ki gerçek bir kadınsa sizin ona ufak bir bakışınızdan bile 100bin kere sevdiğini söylediğinizi çıkartır. Sözel olarak buna ihtiyaç duymaz, söylemeyin demiyorum söyleyin ama fino köpeği gibi havlarcasına değil, kalbinizden geçtiği anda söyleyin ve bu kelimeyi basitleştirmeyin ağırdır.

Kadın - Erkek eşittir, bir kadının ne kadar duygusallığa, ilgiye, sevgiye ihtiyacı varsa erkeğin de bir o kadar vardır. Ben bunu son yaşadığım ilişkide anladım anlamaya devam ediyorum. Eğer dünyanın sadece kendi duygularından ibaret olduğunu düşünen biriyle iseniz kolay gelsin. Kan kusmaya hazırlanın.

Size düşen şey, kendinizi özgür bırakın, olgunlaştırın ve zorlamayın. Kuruntu yapmayın. Birşey eğer olması gerekiyorsa emin olun siz onu yapmış olacaksınız zihniniz sizi buna yönlendirecek. Hiçbirşeye hiçkimseye mecbur değilsiniz.

Sizi kısıtlayan, sıkan, kuşkuya düşüren, kıskandırmaya çalışan, köleleştiren kişilerden uzaklaşın ve kendinize özgür ve olgun bir ruh arayın. Çünkü sizi özgürleştiren, bu dünya ile olan zincirlerinizi kıracak kişi size huzuru getirecektir.

+

Hayatımda bulamadığım huzurun çok daha fazlasını şuanda yaşıyorum, onunlayken ruhumu kapının dışında bırakmış, dünyanın bütün pisliklerinden arınmış ve en önemlisi bir insan gibi hissediyorum. Onun varlığı sanırım şuan yaşamam için tek sebep olabilir.

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 30 Ocak 2017; 4:32:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• incik 😍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.