Şimdi Ara

Sevgilim ile huzurluyum diyen var mı samimi konu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
5.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıkçası evlenmem için tam da istediğim gibi bi kız olmalı hayatımda. yoksa cidden niye evleniyim. 30 yaşina kadar çalışip didinelim paramızi da sevmedigimiz kadınlar mı yesin bizi cüzdan olarak mı kullansınlar.

öyle işte boşver bu işleri hayallerimizden onemli bisey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

öyle dostum. ben evlenmeyi düsünmüyorum sevgililik iyidir ciddiye bindirmem asla işi ayrılırım uğraşamam.

kendimi bilime adamaya karar verdim. yurtdışı hayallerim var.

Sevgilinin olmasi senin tercihine bagli olursa gel yaz buraya

• olursa yazarım :)

• En iyisi tek takılmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Kızdan şüphem yok aksine kızın benden şüphesi olması gerekiyor yani ne yalan söyliyim gözümün kaydığı oldu ama o bana sonsuz güveniyor. Birinin günler öncesi fotoğrafını beğeniyorum neden sorgulamıyorsun diyorum çünkü seni tanıyorum diyor. Para konusunda param olmayınca o ısmarlıyor, hediye alıyor. Sabahları kahvaltı yapamazsak paramız yoksa olsun simit meyve suyu yeriz diyor. Ama ben nasıl bir insansam artık bu kızın değerini bilmiyorum her kavga edişimizde azarlıyorum o alttan alıyor ayrılıcam diyorum yalvarıyor ben insan değilim yani beyler umarım düzelirim

Hacı sen enayi misin? Bu devirde öyle kız bulmak çok zor. Eğer dediğin gibi bir kızsa direk kaçırma, evlen.

• Elinize sağlık hocam. Artıladım herkes görsün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Vay Arkadaş yemin ederim kıskandım ama 10 saniye sonra geçti

• Biri var iki senedir pesimden kosuyor ama ben kabul etmiyorum.o kadar kiziyorum herseye bi bahane buluyorum.iki senedir konusuyoruz bi defa ben nasilsin napiyosun demedim hep o bana mesaj atiyor. beni ariyor %99 unu acmiyorum. kizlar bu hareketlere dayanamaz diyorum la yinede pesimi birakmiyor cok seviyor beni bu nasil bisey yav tam evlenilecek biri ama insanin icinde sevgi olmayinca olmuyor napim.biz erkekler kizlar gibi degiliz benle konusma arama diyemiyoruz empati kuruyoruz cok uzulur diye.her zaman soylerim bak biz arkdasiz bunun otesi olmaz istersen konusmayalim yok diyor arkadas kalalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RollerB -- 29 Ağustos 2016; 18:04:12 >

• Sevgili yokki

• Var.
  • Her durumda ben haksızım o haklı, benim ne düşündüğümün önemi yok onun düşündükleri tek doğrudur, haksız olsa bile ben özür dilemeliyim. Her saniye onla ilgilenmek zorundayım ondan daha önemli hiç bir işim olamaz. Sürekli güzel sözler söylemeli, romantik olmalıyım. Günaydın mesajını ve iyi geceler mesajını ben atmalıyım ama öyle kısa olmaz uzun uzun edebi ifadeler içerecek. ÖZET: HUZUR YOK
  • sonsuz mutluluk bir ütopyadır bana göre.

Bunu ne zaman mı anladım. Allah bozmasın, 1.5 yıllık ilişkim var ilişkinin başlarında 2-3 ay cicim aylarıdır mutlusunuzdur sonra bağlanırsın kıskanmalar başlar o sıralar zorluklar yaşarsın ama bizimki farklıydı biraz yanı ilk görüşte aşk gibi birşeydi.erasmusa gidecektim gitmeden 1 hafta önce gördüm onu erasmusu yaktım gitmekten vazgeçtim ilişkiyi öyle başlattımk.Bazı donemler zorlandık ama yılmadık yani kimse sonsuz mutluluğa ulaşamaz. Ama bazı donemlerde geldi mutluyum dedim hiçbir derdimin olmadıgı zamanlar oldu paradır egıtımdir aşktır ailedir sağlıktır yanı ama illa bi prüz çıkıyor sonrasında.

Biz bir gün oturup dedik ki ortak arkadaşlarımız olsun güveni böyle inşaa edelim dedik.Yani o günden sonra yaklaşık 1 yıldır ortak arkadaşlarımızla takılırız kendi arkadaşlarımızda vardır tabi ama kıskanclık seviyesi olduğundan ben kızlarla başbaşa biryere gitmem o erkeklerle gitmez bunu karşılıklı anlayışla çözdük.Yani hiçbir zaman diretmedi ben takılacam erkeklerle yada ben diretmedim şu kızla biyerlere gideceğim diye.Diyeceksiniz bu hayatınızı kısıtlamaya girer.yok öyle birşey ya sen kendin bi kızla başbaşa biryere gidince özgürlük oluyorsa yemişim özgürlüğü yada kız aynı şekilde.

Şuan yurtdısındayım uzun bi süredir ve geri donme vaktim geldi sabırsızlanıyorum niye çünkü vaktimi hep kız arkadasımla geçirdiğimden özlüyorum onu.

ama şunuda bilirim ki hiçbir kızın gitmem dediğine inanmayın herkes bir gün gider sadece onu kırarsanız arkanıza bile bakmaz.Ona göre kendinizi bel bağlamayın.

evlilik ise daha yaşım 21 aileler biliyor tanışma vs oldu ama biz bu olaya o yönde bakmıyoruz eğitimi bitirip iş sahibi olduğumuzda evlenmeyi planlıyoruz.

kısaca imamın dediğini yap, yaptığını yapma

karşılıklı anlayış, güven olmadan bir ilişki yürümez.

ne kibirli olacaksın ne özgüvensiz ortayı ayarlayacaksın

ne çok ilgi vereceksin ne çok ilgisiz bırakacaksın romantık odun olacaksın

edit: bu arada para konusu ise şöyle yapıyoruz bir banka hesabından ortak hesap açtık ailelerimizden gelen parayı, kendi çalışarak kazandığımız parayı oraya atıyoruz ve zaten gezmeye gittiğimizde ordan veriyoruz direk kendi ihtiyacımız olduğunda harcama yapacagımızda birbirimizi tanıdıgımız için abartılı harcama yapmıyoruz yanı yınede en kotu mesaj atarız sunu aldım vs diye.

Ama genelde hep yanyana olduğumuzdan mesajlasma vs şeylere girişmiyoruz :D

bir başka konu sosyal hesaplar : twitter 2 mizinde yok facebook 2 mizinde yok snapchat 2 mizinde yok swarm 2 mizinde yok instagram ise dedik ortak hesap açalım zaten hep beraberiz diye açtık 10 k takipçi oldu aslında beklemiyordum bu kadar

yani ailenizin ısınmasıda önemli neden derseniz ben yurtdısına cıkmadan once bize gelip 15 gün kaldı bıdaha uzun sure goremıcez birbirimizi diye ve ailem sevdiği için onu kendı kızlarından ayırt etmediği için sıkıntı cıkmadı.Yani sabah kahvaltı beraber yapılır babam arabayı verir gezin der yada annem kardeşime kıyafet aldıgında kız arkadasımada aynısını alır veya babam aynı şekilde para verdiğinde onada harçlık verir böyle yürüdü.

ama kız arkadaşımda vefalı annemin beli rahatsızlandıgında kendi doktora goturdu başında bekledi herkes çalışıyor diye ondan sonra babamın bel fıtıgı oldugunda yardımcı oldu onlara bakmasını bildi.

ben ise yurtdısından dondugumde hediyeler gonderdim ailesine ve babasıyla arada oturup konusurum.

şimdilik bir sıkıntı yok yurtdısından donecegım biraz stresli donem olabilir oda bunun farkında mezun senem ve yurtdısında bazı derslerden kaldım ve kpss hazırlanmam gerekiyor, sınav donemım oldugunu soyledim sana sınırlenıp kızabilirim dedim.Oda farkındayım beraber calısırız dedi ve yemek işlerini dert etme dedi.

ama ınsan sınırlenıp bagırır mı sevdıgıne dıyorsunuz anlıyorum ama kime patllıcaksınız ki ? yanı sokaktan geçen biriyle samimi değilim hayatta samimi oldugunuz kişiye patlarsınız.herkes böyledir yani başkaları sevgilisine yada ailesinden birine en kotu bir arkadasına bagırır cagırır.

son olarak bu ilişkinin formülü var mı derseniz nasıl boyle herşey yolunda gıdıyor vs bazen gitmiyor ama takmıyoruz neden mi ? neden takalım şurda 21 yaşına gelmişiz kaç yıl daha yaşayacağız hayatımı bir ömür geçireceğim kişi o olmalı.Birbirimizi kırarak üzerek bu yıllarımızı neden heba edelim düşüncesindeyiz.

asıl amaç aşık olduğun kişiyi bulmak dediğim gibi ben onun ıcın birşeylerden vazgeçtim oda vazgeçti çünkü önceliklerimiz 2 mizdik.Erasmusa gidemedim diye pişman değildim sonradan nasip oldu gittim.İlk görüşte aşka ozaman inandım.

ve son olarak sakın sevgilinizi çok değiştirmeyin bakın hiç demiyorum.eğer ailesinden tut herşeyine karışırsanız o zincirleri birgün kırar.Ne az ne çok karışacaksın o dengeyı bulduktan sonra belki o ütopyaya ulaşabilirsin.

İyi forumlar nazar değmesin bu arada soruları olanlar sorabilir

son son edit : bir daha edit olcağını sanmıyorum konuyu açtıktan sonra 10 dk sonra telefonla aradı yorgundu biraz bende sinirlendim ve sınırlenmenı ıstemıyorum dedi ortak cozume varalım dedi denedik ben gururuma yenık dusup kabul etmedim ayrılmak istedim o kabül etmedi zorlamanın bıanlamı yok deyip ayrıldık ilk başta tek taraflı benım kararımdı ama 2 saat telefon konusmasının ardından ikna ettim ve ortak karara vardık.

bu kadar kolay mı bitti ? evet bitti konuyu acarken hissetmiştim nazar değecek diye yemin ediyorum böyle birşey yok üzlüyor muyum ? ınsanın ıcınde burukluk oluyor ama ego ve kibir meselesini ayarlayamadım egom çok yüksek geldi busefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Dexter -- 29 Ağustos 2016; 22:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

Varsa helal olsun.

Huzur tam olarak 0 bende. Anasını satayım 3 senelik ilişkimde o kadar çok psikoloji baskı yemişim ki; kendi arkadaşlarımla onsuz dışarı çıkıp biraz eğlendiğimde kendimi suçlu hissediyorum. Zaten bir şekilde o suçun karşılığı da geliyor. Ya iki de birde mesaj atar, ya ilgi bekler ya da buluşmadan sonra "bana gelince zamanın yok ama onlara gelince zaman bol" diye trip atar.

Yalan söylemekten nefret eden bir insanım, zaten söyleyemem de. Yanaklarım kızarır, gözlerine bakamam bir şeyler olur. Ama beni yalana itiyor. İstemiyorum anasını satayım senin %90'ı çarpıtılmış arkadaşının seni kıskandığı hikayelerini dinlemek. Ya istemediğim bir şeye katlanacağım ya da yalan söyleyip vicdan mahkemesine başlayacağım.

Hep onu anlamamı bekliyor ama kendisi en ufak bir çaba göstermiyor. Daha geçen kavga ederken en güzel yıllarımı seninle geçiriyorum dedi. Ben de kızdım haliyle sen en güzel yıllarını benimle geçiriyorsun da ben napıyorum dedim. Yine bir şekilde suçlu ben çıktım ordan da.

Erkek sürpriz yapar, erkek plan yapar, erkek biletleri alır gelir, erkek halden anlar, erkek zor zamanlarda yardımcı olur. Kro olmayacaksın ama yeri geldiğinde sert olacaksın. Bu beklentilerin iki sebebi var. Birincisi sosyal medya, ikincisi romantik komediler. İkisinin de allah belasını versin.

Ben uzun ilişki sonucu 2 şeyi anladım. Bir erkekler huzur arıyor ve bu arayış onların sonunu hazırlıyor. Yani aman sorun çıkmasın, surat çekeceğime istemediğim bir şeyi yapayım ne olacak düşüncesi felakete sürüklüyor. Çünkü arkası kesilmiyor bu beklentilerin. Cebimdeki son parayla çok istediği pahalı bir şeyi doğum gününde aldığımda evet çok mutlu oluyor. Beni bir 10 dakikalığına falan anladığını hissediyorum. "Ne gerek vardı bu kadar para vermeye, yazık sen de zorlanmışsındır" falan diyor. Gerçekten o an ben de mutlu oluyorum. Ama ardından 3 gün sonra bir yere çıktığımızda gittiğimiz yeri beğenmiyor. Lan sen değil miydin 3 gün önce paramın bittiğini farkeden?

İkinci ve en önemli şey 20-30 yaş arası kadınların zamanı. Onlar popüler, onlar en değerli hazineyi bacaklarının arasında taşıyorlar. Sanıyorlar ki o taşıdıkları şey erkeklerin ona prenses muamelesi yapmasını gerektiriyor. Sen gidersen senin gibi 50 tanesi gelir tripleri bu yüzden. Ama 30'dan itibaren erkeklerin zamanı başlıyor. Erkekler oturmuş hayatlarıyla öne çıkarken kadınlar yaşlanmanın etkisiyle popülerliklerini yitiriyorlar.

Ama Türkiye gibi bir ülkede yaşarken 30 yaşında bir erkeğin temiz ve düzgün bir kız bulması imkansız. Bu da iki ucu moklu değneğin çıkış noktası. Ya kafan rahat bir şekilde 30'a kadar bekleyip geçmişi kirli bir kadını kabul edeceksin; ya da geçmişini bildiğin bir kızı genç yaşlardan itibaren yanında tutup nazını tribini çekeceksin.

Şunu belirtmek isterimki sonuna kadar haklısınız.

Kadınlar çok konuşur, çok ağlar, çok küser, çok trip atar, çok dedikodu yapar (seninde katılmanı ister), haksız olduğu durumda bile haklı olanın kendisi olmasını ister, senin ona her şeyde haklısın demeni bekler. Kilolu olsa bile asla böyle bir şey ima edemezsiniz, rimeli aksa kötü gözüktüğünü belirtmemelisiniz. Kadınların totosunu kaldıran erkeklerin Allah bin türlü belasını versin. Bunu çok açıkça söylüyorum. Ben evliyim şükür çok fazla sorunumuz yok ama etrafımdaki kadınları, kızları gördükçe (gerek çalıştığım yer, gerek etrafımdaki kadınlar) o totolarını kaldıran erkeklere her gün bin türlü küfürü ediyorum. Nalet olsun sizin gibi insanlara. Bir bacak arası nedeniyle yemediğiniz bok kalmıyor. Ondan sonrada kadınlar niye kezban. Ulan bacak arasıysa amacın para biriktir git işini gör gel. Bu kadar mı fakirsiniz anasını satayım! Yanımda kendi kocasının pisliklerini anlatan mı, yok şu arkadaş üniversitede çok yakışıklıydı diyenler mi, daha neler neler...

Olum akıllı olun ulan!

Huzura ve mutluluğa gelirsek, huzur ve mutluluk kendine bağlıdır arkadaş. Başkaları ne der diye yaşarsan eğer başkaları için yaşamış olursun. Bu sevgilin de olsa bu eşinde olsa aynı şey geçerlidir.

Huzur içindedir. Mutluluk içindedir. Ufak şeylerden mutlu olmayı becerin. Sonsuz mutluluğu da unutun. Anlık mutluluklara odaklanın. Anı atlamayın sakın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-729A1C3F3 -- 29 Ağustos 2016; 18:38:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

sonsuz mutluluk bir ütopyadır bana göre.

Bunu ne zaman mı anladım. Allah bozmasın, 1.5 yıllık ilişkim var ilişkinin başlarında 2-3 ay cicim aylarıdır mutlusunuzdur sonra bağlanırsın kıskanmalar başlar o sıralar zorluklar yaşarsın ama bizimki farklıydı biraz yanı ilk görüşte aşk gibi birşeydi.erasmusa gidecektim gitmeden 1 hafta önce gördüm onu erasmusu yaktım gitmekten vazgeçtim ilişkiyi öyle başlattımk.Bazı donemler zorlandık ama yılmadık yani kimse sonsuz mutluluğa ulaşamaz. Ama bazı donemlerde geldi mutluyum dedim hiçbir derdimin olmadıgı zamanlar oldu paradır egıtımdir aşktır ailedir sağlıktır yanı ama illa bi prüz çıkıyor sonrasında.

Biz bir gün oturup dedik ki ortak arkadaşlarımız olsun güveni böyle inşaa edelim dedik.Yani o günden sonra yaklaşık 1 yıldır ortak arkadaşlarımızla takılırız kendi arkadaşlarımızda vardır tabi ama kıskanclık seviyesi olduğundan ben kızlarla başbaşa biryere gitmem o erkeklerle gitmez bunu karşılıklı anlayışla çözdük.Yani hiçbir zaman diretmedi ben takılacam erkeklerle yada ben diretmedim şu kızla biyerlere gideceğim diye.Diyeceksiniz bu hayatınızı kısıtlamaya girer.yok öyle birşey ya sen kendin bi kızla başbaşa biryere gidince özgürlük oluyorsa yemişim özgürlüğü yada kız aynı şekilde.

Şuan yurtdısındayım uzun bi süredir ve geri donme vaktim geldi sabırsızlanıyorum niye çünkü vaktimi hep kız arkadasımla geçirdiğimden özlüyorum onu.

ama şunuda bilirim ki hiçbir kızın gitmem dediğine inanmayın herkes bir gün gider sadece onu kırarsanız arkanıza bile bakmaz.Ona göre kendinizi bel bağlamayın.

evlilik ise daha yaşım 21 aileler biliyor tanışma vs oldu ama biz bu olaya o yönde bakmıyoruz eğitimi bitirip iş sahibi olduğumuzda evlenmeyi planlıyoruz.

kısaca imamın dediğini yap, yaptığını yapma

karşılıklı anlayış, güven olmadan bir ilişki yürümez.

ne kibirli olacaksın ne özgüvensiz ortayı ayarlayacaksın

ne çok ilgi vereceksin ne çok ilgisiz bırakacaksın romantık odun olacaksın

edit: bu arada para konusu ise şöyle yapıyoruz bir banka hesabından ortak hesap açtık ailelerimizden gelen parayı, kendi çalışarak kazandığımız parayı oraya atıyoruz ve zaten gezmeye gittiğimizde ordan veriyoruz direk kendi ihtiyacımız olduğunda harcama yapacagımızda birbirimizi tanıdıgımız için abartılı harcama yapmıyoruz yanı yınede en kotu mesaj atarız sunu aldım vs diye.

Ama genelde hep yanyana olduğumuzdan mesajlasma vs şeylere girişmiyoruz :D

bir başka konu sosyal hesaplar : twitter 2 mizinde yok facebook 2 mizinde yok snapchat 2 mizinde yok swarm 2 mizinde yok instagram ise dedik ortak hesap açalım zaten hep beraberiz diye açtık 10 k takipçi oldu aslında beklemiyordum bu kadar

yani ailenizin ısınmasıda önemli neden derseniz ben yurtdısına cıkmadan once bize gelip 15 gün kaldı bıdaha uzun sure goremıcez birbirimizi diye ve ailem sevdiği için onu kendı kızlarından ayırt etmediği için sıkıntı cıkmadı.Yani sabah kahvaltı beraber yapılır babam arabayı verir gezin der yada annem kardeşime kıyafet aldıgında kız arkadasımada aynısını alır veya babam aynı şekilde para verdiğinde onada harçlık verir böyle yürüdü.

ama kız arkadaşımda vefalı annemin beli rahatsızlandıgında kendi doktora goturdu başında bekledi herkes çalışıyor diye ondan sonra babamın bel fıtıgı oldugunda yardımcı oldu onlara bakmasını bildi.

ben ise yurtdısından dondugumde hediyeler gonderdim ailesine ve babasıyla arada oturup konusurum.

şimdilik bir sıkıntı yok yurtdısından donecegım biraz stresli donem olabilir oda bunun farkında mezun senem ve yurtdısında bazı derslerden kaldım ve kpss hazırlanmam gerekiyor, sınav donemım oldugunu soyledim sana sınırlenıp kızabilirim dedim.Oda farkındayım beraber calısırız dedi ve yemek işlerini dert etme dedi.

ama ınsan sınırlenıp bagırır mı sevdıgıne dıyorsunuz anlıyorum ama kime patllıcaksınız ki ? yanı sokaktan geçen biriyle samimi değilim hayatta samimi oldugunuz kişiye patlarsınız.herkes böyledir yani başkaları sevgilisine yada ailesinden birine en kotu bir arkadasına bagırır cagırır.

son olarak bu ilişkinin formülü var mı derseniz nasıl boyle herşey yolunda gıdıyor vs bazen gitmiyor ama takmıyoruz neden mi ? neden takalım şurda 21 yaşına gelmişiz kaç yıl daha yaşayacağız hayatımı bir ömür geçireceğim kişi o olmalı.Birbirimizi kırarak üzerek bu yıllarımızı neden heba edelim düşüncesindeyiz.

asıl amaç aşık olduğun kişiyi bulmak dediğim gibi ben onun ıcın birşeylerden vazgeçtim oda vazgeçti çünkü önceliklerimiz 2 mizdik.Erasmusa gidemedim diye pişman değildim sonradan nasip oldu gittim.İlk görüşte aşka ozaman inandım.

ve son olarak sakın sevgilinizi çok değiştirmeyin bakın hiç demiyorum.eğer ailesinden tut herşeyine karışırsanız o zincirleri birgün kırar.Ne az ne çok karışacaksın o dengeyı bulduktan sonra belki o ütopyaya ulaşabilirsin.

İyi forumlar nazar değmesin bu arada soruları olanlar sorabilir

Harika hocam masallah diyelim nazar degmesin. Bu ne guzel bir iliskidir ya. Insallah bize de nasip olur. 19 yasindayim cikma teklifi edenler falan oldu da cogu zamane kizlarindandi bu yuzden dogru kisiyi bulmaya karar verip uzak durdum. Yani asiri imrendim sizin iliskinize. Anladigim kadariyla kiz baya bi efendi yetismis guzel bir aileden geliyor. Ozellikle twitteri instagrami snapchati carti curtu olmayan bi kiz olmasi acayip ilginc geldi bana. Sanirim %1lik dilimdeki birisini buldunuz. Allah daim etsin ne diyelim darisi basimiza. Ama zor bulunur oylesi.

• Ben ve sağ elim gayet iyi bir ilişki içerisindeyiz. Ara sıra sol elimden de destek alıyoruz
  • Ufak tartışmalar oluyor tabi ki ama onun dışında 2.5 senedir mutlu ve huzurluyum

• Hocam birşey diyeceğim ayıp olmasın ama seninki tam kezbanmış

• 2 gün önce ilişkimiz bitti. Tamamen saçma sapan yanlış anlamalardan ve aptalca kıskançlıktan dolayı. Benim anladığım kadarıyla anlayışlı olduğumuzda, aman sorun olmasın problem çıkmasın şöyle böyle yapayım derseniz olmuyor arkadaşlar. En son ben de artık umurumda değilsin yetti artık dedim ve kız arkadaşlarımla dışarı çıktım, maça gittim. O ne dedi peki? Beni aldattın dedi. Kız arkadaşlarınla gezemezsin dedi. Eyvallah yolun açık olsun dedim bende. Ondan sonra satırlarca okumaya üşendiğim mesajlar, hakaretler.. Sonuç olarak boşa giden zaman, tamamen boşu boşuna yaşadığım stres ve kendimi kısıtlamam ile kaldım. Hiçbir kıza güvenip de uzun vadeli bir plan yapmamam gerektiğini de çok iyi öğretti bana sağolsun. Şu yaşadığım ilişkide öyle dersler çıkarttım ki anlatamam.

• lise 1de okula hep giderken görürdüm yolda. bakardım sırıtırdım o pas vermezdi hiç aklımdaydı hep ama başkalarıyla takılırdım daha kolay kızlarla. gidiş yolum onun geliş yoluydu 3günün 2sinde görürdüm. mutlu ederdi görmem bile. tabi knight o zaman popüler oyundu bende hovardaydım kaldım sınıfta. kadere bakarsın ki o da fen bölümünü seçmiş ve 6 sınıftan benimkine düşmüştü. piyangonun vurduğu an :)

uzun konuşmaların ardından reddedildim. dünya yıkılmıştı başıma. sınıfta bitap bi haldeydim biraz hovarda olduğum için hemen dikkat çekti. üzüldü konuştuk bidaha bianda gelişen olaylar bizi 16 aralıkta 7. yılına varacak ilişkiye kadar götürdü.

kolay mı geçti bunca zaman tabiki değil. ama zorlukları hep lise döneminde ergenlikte çektik. 16yaşındaydı ben 17 iki ergen kafa iki baskın olmaya çalışan karakter. zordu ama başardık.

bu süreçte en önemlisi sadakat. yalanlar bir ilişkinin en büyük düşmanıdır. aldatmak gözü dışarda olmak insanın karakteriyle ilgilidir. hiç öyle olmadım. allah herkesi nefsine sahip olmayı nasip etsin.

doğru insanı bulmak önemli. zamanla herşeyimiz ortaklaştı. o ben ben o oldum. sevdiklerimi sevdiklerini çok iyi bilirim. insan ruh ikizini veya kendini tamamlayanı bulduğunda bırakmamalı vazgeçmemeli. şuan herşeyimiz yolunda allah bozmasın.

arkadaşlarım o dönemlerde ben kız arkadaşımla takılırken (mecburen veya mecbur hissederken) onlar günlerini gün ettiler. şimdi beni çok seven bi insanla hayatımın en güzel günlerini yaşarken onlar erkek erkeğe arabalarla geziyolar. sap ortamları kovalamacalar :) insan mükafat almak için fedakarlık yapmalı. ben onu tanıdığım için şanslı insanlardanım buna inanıyorum. inşallah herkese nasip olur

• Yaş 24 5yil boyunca sırtımda bir asalak tasimisim. Yemedim yedirdim biriktirdim boğazımdan kistim harcadim. 2ay önce eski sevgilisi ile konuşmalarını yakaladim 5yil önce ki sevgilimin adını hatırlamıyorum lan ben. Sonuç ben bilgisayar mühendisi oldum o ise atanamayan öğretmen. Şuan rahatim aciyor ama öyle yaşamaktan daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 29 Ağustos 2016; 19:07:15 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.