Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gülmek için gelenler edit 3’ü okuyup sakince uzaklaşsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kızlar böyle sadece onları taşıyabilicek erkekleri isterler tabi amaç dışına taşanda var seninki çok fazla amaç dışına taşmamış yani tek derdi onu taşıyacak arkadaşlarının yanında güçlü sevgilim var imajı istiyor böyle kızlar çok o yüzden idare edebiliyorsan para sorun değilse mutlu isen devam et batıyorsa sadece aşk arayan birini bulmaya bak

Bu arada böyle güçlü para konusunda güçlü eş arayan kişiyle evlenirsen evlendiğinde de istekleri asla bitmez ayşeler 2 adet yazlık almış biz 3 tane almalıyız der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 4 Temmuz 2018; 0:47:19 >
  • Usta bence mesele sadece para meselesi sömürme meselesi değil zihniyet meselesi biliyorum ayrılmayı düşünmüyorum demişsin ama kız seninle çıkar ilişkisi bile kurmuş olabilir bunu ya konuşarak çözersin ya da test edip kendin görürsün durumu
  • Kız resmen eşeğim yoksa sevgilimden mi yok demiş sömürmüş seni bırak gitsin

Bu arada redpill belgeselini izlemeniz öneririm 2 saatlik birşey ama gerçekten kadınlar hakkında yeteri kadar şeyi öğrenmenizi sağlar

• Hocam o hesap olayını yaşadıktan sonra hala galiba beni sömürüyor diye bahsettiğine göre olaylara hep iyi yönden bakmaya çalışıyorsun ve insanlara karşı sert tavır koyamıyorsun belki de bu yüzden sömürülmeye başlandın tavsiyem kızla beraber bir mekana git hesap gelince cüzdanımı evde unutmuşum dersin aynı şekilde para olayını 4-5 beklet vereceği tepkiye göre yol vermeyi düşün derim çünkü ilişki ilerledikçe sömürülme miktarın da artar diye düşünüyorum.
  • Kız arkadaşını zan altında bırakmak istemem ama hesabı ödemeni isterken arkadaşlarına da seni nasıl kullandığını tescil ettirmiş olabilir.

Tabi durum daha farklı da olabilir.

• Arkadaşım olaya olumlu yaklaşıyorum,kızın babasının durumu iyi bolluk içinde yaşamış ihtiyaçları hep karşılanmış senden de bunu bekliyor.Sakin bir ortamda ağırbaşlı bir şekilde konuş.
    Olumlu yaklaşmıyorum,''sen ne biçim erkeksin'' falan dediğinde olay bitmiştir.
  • Bu şekilde yaşamak istiyorsan devam et ve sömürülmekten nefret ediyorum ama olsun işte seviyorum ne yapayim diyip hayatına devam etmek senin elinde ama o kız senin anlattığın gibiyse cüzdanı senden daha çok seviyor olabilir bunu test etmek için kızla bu konuyu konuş artık yeter gibisinden bir ağırlık koy sonra yüzüne bile bakma eğer geri dönmezse başka cüzdanlar bulur sende kurtulmuş olursun
  • Oturup problemlerini konusamayan tum cifler bana her zaman garip gelmistir.

Cunku sorunun oldugu bir yerde,problemin kaynagina inememek sizi sevgili yapmaz. Aksine daha cok anlasilmazliga yol acip ayirir.

İlla kendini enayi olarak hissetmen gerekmez ama; sevgilin tarafindan yapilan eylemler cok nahos.

Herkesin birbirinde hoslanmandigi davranislar olabilir. Bu gayet dogal bir sey. Herkes beyaz olsaydi siyahi fark edemezdik.Fakat,karsi tarafi degistirmeye calismak da hic hos degil. Bu yuzden isteklerinizi ve beklentilerinizi birbirinize durustce anlatmalisiniz. En azindan bunu denemelisiniz.

Burada da ilk adimi atmasi gereken sensin. Cunku senin hoslanmadigin bir seyler var. Ve bunlar sonuca kavusmadikca 'seviyorum' demen hep yarim kalacak.

En azindan onu karsina alip veya herhangi bir yerde telefon,wp vb.. baska konu sohbetleri arasinda,baska birinden bahsediyormus gibi orneklemeler vererek ufak caplida olsa dusunlerini duyabilir ve duyurabilirsin.

Ata erkil toplumu ve getirilerini bos ver. Hayat musterek.. Bunun icin sen oradaysan,o da orada duracak. Baska turlu bir ikiskinin yurumesi ve yasyanlarin yipranmamasi mumkun degil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu hikayenin benzerini geçen ay okuduk... Sıkıyor bir yerden sonra...

Seni düşünmeyeni sende düşünme... Bırak aşık olma ayaklarını... Fırsatını bulunca ver coşkuyu...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 19:49:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direk ayrıl demek gerçekçi bir çözüm değil çünkü bu olay adamın aklını bu kadar kurcalarken bunu yapabilecek olsa buraya konu açmaz, çoktan yapardı.

Neyse bence sakın kızla konuyu konuşma, çünkü ya seni manipüle edip öyle birşey olmadığına inandıracak -hatta kendini bu konuyu açtığın için özür dilerken bulabilirsin- ya da sana gerçekten ne düşündüğünü söyleyecek. Ama hangisinin doğru olduğunu bilemeyeceksin.

Peki ne yapacaksın? mavi tavuk'un taktiği. İflas bayrağı çek dostum. İyice süründürme kendini ama öyle arkadaşlarının hesabını sana ödetebilecek kadar paran olmadığını sansın. Dışarda yiyemeyiz param yok, işler kötü vs sallarsın. Zaten kendi yüzünü belli eder.

Olur da gerçek yüzü kötü çıkarsa üzülme kankim, sana bunları unutturacak kadınlarla tanışacaksın.

• Kafede nasıl 170 lira hesap geliyor. Küvetin içine girip kafalarından litrelerce latte mi döktürmüşler napmışlar da o kadar hesap gelmiş

• Sözleşmenizi tek taraflı fesh et.Tazminat olarak da bi kahve ısmarla ve yoluna bak.

• Anladığım kadarıyla bu kızla ciddi bir şey düşünülmez , ona göre hareket et.
    Arkadaşların ağır ama doğru şeyleri söylemiş.
  • Çok okuyamadim ama

Bak simdi o cafede 170tl ödeme mevzusu , hiç bir asil kız o hesabı sonradan gelen erkek arkadaşına ödetmez , kız belli ki taşralı kezban ve sen otu boku ödeyerek onu iyice görmemiş yapmışsın , şuan yaşın genç anlamazsın ama bu tip kızlar ile ömür geçmez bilesin.

Bilerek sömürüyor yada taşralı kezbanligindan yapıyor yada her neyse cafede kendinin ve kız arkadaşlarının 170tl hesabını sana odetiyorsa o kızdan yarın sana hayır gelmez.

• Bak eduyardo kardes bu piyasayi bilen bir abin olarak daha uni 2 de insan tanimadan ilk onune gelene dusmussun. Birisi onune bi tabak salata koymus bunu ye diyor sen kafani kaldir cevreye bak piliç var köfte var kebap var

Eger bu yazdiklarin abarti degilse bu dişi cinsi seni bitirir.Bak insanlari kendin gibi saf zannetme bu varya seni alir top gibi oynar sonra patlatir cipe atar oyle seviyorum asigim falan bunlari gec bunlar anca dizilerde olur oyle hesap falan odeme al biraz elle sonra at

• Araseria kullanıcısına yanıt
    Vermedi galiba?

• maldan adam kullanıcısına yanıt
    No ss , no güven!

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.