Şimdi Ara

sevgilim çok soğuk davranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okula başladığı günden beri aşkımlar sevgilimler kesildi. Mesajlarıma geç cevap vermeler başladı. Aniden yatıp uyuyor. Neden böylesin diyorum işte yeni bi hayata başladım yalnız kaldım moralim bozuk diyo. Arkadaşlar bi yol gösterin allah aşkına. Alltan alıyorum geçer diye umut ediyorum ama her geçen gün daha da soğuyor. Napim beyler nasıl davranayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senden daha iyi besleyen birileri var demek ki. Ona istediğini ver..
  • kaçan kovalanır ayrıca kum saati başlamış

• Ayrılmak istiyor açık ve net . Senden uzak bir yerde mi okuyor?
  • Ondan önce davran ve tekneyi bas dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut777

Ayrılmak istiyor açık ve net . Senden uzak bir yerde mi okuyor?

Ben Balıkesir o izmirde hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen kendini ayrılığa hazırla. Ayrılmazsanız zaten bir şey olmaz. Ayılırsanız da çok sıkıntı çekmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

Ondan önce davran ve tekneyi bas dostum

Yarın buluşcaz. Eğer hala devam ederse hal ve hareketleri öyle olcak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Melbourne Bounce

quote:

Hocam mesafeler engel malesef . Biriyle konuşuyor olabilir kendini soğutmak istiyor. Sevgili isteğini nasıl teklif ettin ve samimi cevap aldın mı

• quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Sen kendini ayrılığa hazırla. Ayrılmazsanız zaten bir şey olmaz. Ayılırsanız da çok sıkıntı çekmezsin.

Aynen hocam ben de öyle yapıyorum. Kendisi yalnız kaldım ailem yanımda değil vs vs diyo ama bunların benle alakası ne bilmiyorum :( çok kötü hissediyorum kendimi

• buluştuğunda açık açık sor aklında başka birimi var diye hayır mayır diyecek daha çok üstele beni kaybetmek istemiyosan gerçeği söyle de
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

quote:

Hocam mesafeler engel malesef . Biriyle konuşuyor olabilir kendini soğutmak istiyor. Sevgili isteğini nasıl teklif ettin ve samimi cevap aldın mı

Ilk başta ben karşı çıktım mesafe var olmaz dedim ama o istedi ayrıldım kızdan bi kaç kez yaptığı hatalar yüzünden hep barışmak istedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Sen kendini ayrılığa hazırla. Ayrılmazsanız zaten bir şey olmaz. Ayılırsanız da çok sıkıntı çekmezsin.

Aynen hocam ben de öyle yapıyorum. Kendisi yalnız kaldım ailem yanımda değil vs vs diyo ama bunların benle alakası ne bilmiyorum :( çok kötü hissediyorum kendimi

Benim bildiğim gerçekten seven, sevdiğine hissettirmemek için en kötü gününde bile gülümsemeye çalışır. Hani o olmasa bile belli etmemeye çalışır. Hoş devir değişiyor ama bilemiyorum. Umarım durumun sonucu ne olursa olsun sen mutlu olursun hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 2 Ekim 2015; 12:02:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ilk başta ben karşı çıktım mesafe var olmaz dedim ama o istedi ayrıldım kızdan bi kaç kez yaptığı hatalar yüzünden hep barışmak istedi

Tamam eğer öyleyse biraz zaman tanı o mesaj yazmadıkça yazma belki yalnız kalmak istiyordur ama çok abartırsa yumruğunu masaya vurursun biraz daha bekle . Allah sabır versin dostum

• Hocam kovalama yedek bul bitane. Sen üstüne düştükçe daha çok kaçacak.

• Kardeşim konuyu üstünkörü okudum. Kızın aklında başka biri olma ihtimali yüksek veya senden sıkılmış. Okul vs vs bahane değil aksine bence sana daha çok sarılması lazım böyle durumlarda yanlız kalınca falan..
  • Ailesinden çok uzak kalmadiysa normal tabi başka sebepte olabilir sen bileceksin orasını

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam eğer öyleyse biraz zaman tanı o mesaj yazmadıkça yazma belki yalnız kalmak istiyordur ama çok abartırsa yumruğunu masaya vurursun biraz daha bekle . Allah sabır versin dostum

Bende öyle yapıyorum hocam. O mesaj atarsa cevap veriyorum gerçi gün içinde en fazla 5-10 mesajlaşma oluyor

• kendini ayarla dostum ufaktan. seviyor muydun bir de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.