Şimdi Ara

Sevgililer günü hediyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler kız arkadaşınız var ise ne almayı planlıyorsunuz?

• Yüzde 95 sevgilisi olmayan kişilerden oluşan bir foruma açılcak en güzel konu.
  • kız zengin, bense orta halli bir aile çocuğuyum en fazla 70-80 lira ayırabilirim ne yapıcam bilmiyorum kıyafet zaten alamam kolye diye düşündüm ama bilmiyorum artık kafam karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshooter

kız zengin, bense orta halli bir aile çocuğuyum en fazla 70-80 lira ayırabilirim ne yapıcam bilmiyorum kıyafet zaten alamam kolye diye düşündüm ama bilmiyorum artık kafam karışık

Kendimi gördüm sanki aynı ben la parfüm falan mı baksak
  • ne hediyesi la klasik bi yalan var ben seni bir günle kısıtlamiorum hergün benim icin degerlisin diceksin olcak bitcek ama öle yapamioz işte :D:D:D
  • Evet önerisi olan
  • takipteyim... önerileri dinliyorum. aklıma bişey gelmedi bi kıza ne alınabilir? en ufak şeyden hoşlanır bu arada :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok şey düşünüyorum yapmak için güzel şeyler
  • yahu kolye yüzük çiçek böcek falan çok saçma illa ki sevdiğin istediği bir şey vardır onu almak daha mantıklı bence ben zippo veya köpek balığı dişli takılardan almayı düşünüyorum öküz müsünüz? mesela o gidip chopper motor biblosu almış çok sevdiğimi sanarak aslında pek tutkunu değilim ama severim yani bildiğin için almış o da böyle şeyler alınmalı bence
  • 35 lik viski + kutu icinde cikolata gul yapragi
    Guzelce kutlayin

"Eger konuya gelip baktiysan hediyeni ogrendin " demek istiyorum ayrica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baryen -- 27 Ocak 2012; 20:40:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YumukluSucurta

ne hediyesi la klasik bi yalan var ben seni bir günle kısıtlamiorum hergün benim icin degerlisin diceksin olcak bitcek ama öle yapamioz işte :D:D:D

Şubat gelmeden zemin hazırlamak lazım bunun için
  • bosverin hediye felan. size ona malum seyi verin. oda size versin. al sana mis gibi hediye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

quote:

Orijinalden alıntı: YumukluSucurta

ne hediyesi la klasik bi yalan var ben seni bir günle kısıtlamiorum hergün benim icin degerlisin diceksin olcak bitcek ama öle yapamioz işte :D:D:D

Şubat gelmeden zemin hazırlamak lazım bunun için

aynen zemini hazırla gidipte 14 subatta bunu söleme ayrılık sebebi simdiden sölee :D
  • kar tanesi şeklinde kolye
    www.altinsepeti.com/?id=1335&s=kartanesi-gumus-kolye.asp

sevgilim olmadığı için 15 şubatta doğum günü olan arkadaşıma vereceğim

•  Sevgililer günü hediyesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Yüzde 95 sevgilisi olmayan kişilerden oluşan bir foruma açılcak en güzel konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

kar tanesi şeklinde kolye

Oha iyiymiş la

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

kar tanesi şeklinde kolye

Oha iyiymiş la

bir de küpesi var kız arkadaşım olsa ikisini birden almayı düşünüyorum
    www.altinsepeti.com/?id=620&s=tasli-kartanesi-gumus-kupe.asp

• quote:

quote:

kız zengin, bense orta halli bir aile çocuğuyum en fazla 70-80 lira ayırabilirim ne yapıcam bilmiyorum kıyafet zaten alamam kolye diye düşündüm ama bilmiyorum artık kafam karışık

parfüm de kapalı olması lazım alırsak o da pahalı işte 150 lira falan :/ kızın bir parfümü var üstünden 3 gün çıkmıyor sarıldım benim üstüme bile sindi açık parfüm de alınmaz şimdi

• quote:

quote:

quote:

parfüm de kapalı olması lazım alırsak o da pahalı işte 150 lira falan :/ kızın bir parfümü var üstünden 3 gün çıkmıyor sarıldım benim üstüme bile sindi açık parfüm de alınmaz şimdi

http://resim.donanimhaber.com/m_57001450/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57001450 şurda önerdiler pahalı olanlar hariç bak istersen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.