Şimdi Ara

Sevgili internet kullanıcısı! BIKTIRDIIII !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli karsıma çıkıyor bugun 8 9 oldu. Bıkkınlık geldi..

Hayır, istemiyorum. Tekrar hatırlatma. TIKLADIM ,hala çıkıyor.

Sevgili internet kullanıcısı!  BIKTIRDIIII !!

Türkiye’de internet dünyasının gelişmesine katkıda bulunmak ister misin? Çok kolay!

IAB Türkiye sizi, online araştırma şirketi Gemius ve pazar araştırma şirketi Ipsos KMG işbirliği ile yürütülen internet kullanımıyla ilgili Türkiye temsili bir araştırmaya davet ediyor.

Soruları cevaplamanız sadece birkaç dakikanızı alacak ve bütün cevaplar toplu olarak incelenecek. Araştırmamıza katılarak ilginizi çekecek hediyeler kazanma fırsatı da yakalayacaksınız.

Katılımınız için şimdiden teşekkür ediyoruz.

http://tr.panel.gemius.com.tr/recruiting/firstPage.php?s=&id=AIFb7I296IdKzEo73132afW7&t=0&o=2107117&n=0&px=

• pop up engelleyicisine ekledim inşallah çıkmaz bidaha
  • BANA BU ANKETİ GÖSTERMEYİN

Anket sadece yetkililerinin izin verdiği sitelerde gösterilmektedir. Anketi doldurmak tamamen gönüllülük esasına dayanır.

İnternet kullanıcılarının anketimize katılmayı reddetme hakkını ve anketlerin bilgisayarlarında görünmesini istememeleri durumunu kesinlikle anlıyor ve bu duruma saygı duyuyoruz. Bu sebeple anketin bilgisayarınızda görünmemesi için bazı çözüm önerilerimizi sunuyoruz.

1. Cookie dosyalarını silmeyin – anket en fazla birkaç kere daha otomatik olarak karşınıza çıkacaktır

Cookie dosyaları çalışmamız süresince bilgisayarınızı algılamamızı ve anketi görüntülediğinizi veya bir daha görüntülememe seçeneğini işaretlediğinizi anlamamızı sağlamaktadır. Eğer cookie dosyalarını silerseniz, anket, çalışmamızdan haberdar olmayan kullanıcılara görüntülenir gibi sizde de görüntülenecektir. Anket, katılmak isteyip de ilk seferinde dolduramayan kullanıcıların karşısına yeniden çıkacak şekilde programlanmıştır. Fakat bu işlemi sadece birkaç defa tekrarlanır. Bir süre sonra kullanıcının karşısına tekrar çıkmaz, yani başka bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. (Bu sistem ancak cookieleri silmezseniz veya bilgisayarınızda bu dosyaların kullanımını bloke etmezseniz çalışır.)

2. Anketin görüntülenmesini anında bloke edin

Eğer anketin görüntülenmesini istemiyorsanız buraya tıklayınız

Bu linke tıkladığınızda, bilgisayarınızda “@hit.gemius.pl” metnini taşıyan cookie dosyası otomatik olarak güncellenecektir. Bu cookie anketin görüntülenmesini engelleyecektir. Bu metot ancak cookie dosyalarını silmezseniz veya engellemezseniz işe yarayacaktır.

Ayrıca, İnternet Ölçümleme Araştırması anketini sadece Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome veya Opera kullananlar görüntüleyebilir.

• Banada cikiyor bela bu ya hatirlatma bidaha sorma diyorum bikacgun sonra bidaha cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

Banada cikiyor bela bu ya hatirlatma bidaha sorma diyorum bikacgun sonra bidaha cikiyor

ara sıra çıkıyor sorun yok
    ama gunde 8 9 kez olunca tadı kaçıyor..
  • bana günde 30-40 kez çıkıyor... bazen aynı sitede bile 4-5 kez çıkıyor
    ana -avrat-sülalalerine düz gidiyorum,kuranların yayınların icad edenlerin hepsine

istemiyorum dediğim hale geliyor
  • ADIBILOCKPILUS Kullanıyorsan Bunu Ekleyin "||gemius.pl^" Tırnakları Kaldırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgili internet kullanıcısı!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçen yaz bu ipsos kmg de saha görevlisi olarak anketörlük yaptım. çok ciddiye alıyorlar işi ama bu anketleri hazırlarken hiç karşıdakini rahatsız ediyor muyum düşünülmüyor galiba.

araba lastiği anketi. bilgisayardan süre ölçülerek 40 dk olacak diyorlar. hangi manyak sokakta 40 dk anket yapar. gazete anketi kapıyı çalıp 25 dk kapıda ayakta anket planlamışlar. millet sapık , hırsız sanar lan..

neyse bu da böyle bi anımdı
  • daha önce buraya, ne yaptıysam kurtulamadım diye yazmıştım ama bu gün kurtulmanın çaresini bulduğumdan, sizlerle paylaşmak için, daha önceden yazdıklarımı silerek, bunları yazıyorum. internet ölçüm araştırma penceresinden kurtulmanın mutlaka başka yollarıda vardır. kendi denediğimi yazayım.
    Revo istenilmeyen proğramı kaldırma proğramı var, google ye Rovo yazın, karşınıza çıkar. tereddüt etmeden revo'yu indirin, kesinlikle güvenebilirsiniz.
    revo'da "avcı modu" var. onu tıklayın, ekranın sağ üst köşesine bir arma şeklinde çıkacak.
    gemius'un penceresi açıldığında, o avcı modu armasını, gemius penceresinin üzerine sürükleyin. gerisini kendiniz bulursunuz.
    olay bu kadar basitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufdemir55 -- 28 Nisan 2016; 23:19:59 >
  • Şimdi de bana gelmeye başladı. Sadece donanım haber'de geliyor bir yere tıkladığımda...
  • Disconnect pro yükleyin

Sonra teşekkür edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

ADIBILOCKPILUS Kullanıyorsan Bunu Ekleyin "||gemius.pl^" Tırnakları Kaldırın.
    nasıl eklicez?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.