Şimdi Ara

Sevgi ihtiyacı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,donanımhaber'i uzun zamandır kayıt olmadan takip ediyordum.Bu konuyu açmak üzere kayıt olmanın vakti geldi.
    Anlatmak istediğim bazı şeyler var.Universite 1. sınıfta okuyorum.Bundan önceki hayatım gayet iyiydi.Hayatta her zaman istediğim şeyleri yaptım.İstediğim yerde oldum.İstediğim şeyleri yaptım.Kafama buyruk yaşadım.Çoğunun bedelleri tabi ki oldu.Bunlarıda zamanında çektim.Ama hep böyle yaşadım,böyle mutlu oldum.
    Üniversiteye başlayıp hayatımın değişmesi sanırım beni bu noktaya getirdi.Manisa'nın küçük bir kasabasında,fazlasıyla yobaz halkıyla yaşıyorum.Yurt ve okuldan başka zaman geçirilebilecek hiçbir yer yok.İzmir'e yakın olması vasıtasıyla okulun %90 ı hafta sonları evine dönebildiği için sorun teşkil etmese de İstanbul gibi uzak şehirlerden gelen bizler için oldukça kötü ve psikolojik olarak çökebileceğiniz bir durum.
    Fazla uzatınca milletimizin kötü alışkanlığı olan '' okumama '' huyunu bildiğim için konuya balıklama giriş yapıyorum.
    Buraya gelmeden önceki hayatımda ortalama düzeyde bayan arkadaşım oldu.Bazıları sadece cinsel yön için,bazılarını gerçekten sevdiğim için.Buraya gelmeden önce uzaklık problemi ile yapamayacağımızdan dolayı eski kız arkadaşımla ayrıldık.Büyük aptallıktı.O zamanlar sorun etmiyordum.Üniversiteye gidiyorsun oğlum.Ne kadar 2 yıllık olsada yeni hayatın,yeni çevren,yeni arkadaşların olacak!Hayır hiç sanmıyorum!
    Buraya geldiğimden beri hayatımda onun değerini anladım.Birlikteyken fazla değer vermediğim kız,şuan çıkıp gelse sanki herşeyden vazgeçip onunla sonsuz yolculuğa çıkmayı kabul edecekmişim gibi geliyor.Bana sevginin,ilginin gücünü tam olarak hissettiriyordu.Birazda ŞUANA gelmek istiyorum.
    Okulda ve aynı yurtta bulunduğumuz bi' kız var.İsmi,sevgilisi olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok.Bana çok ihtiyacım olan,belki de şuan hayatımdaki en çok lazım olan sevgi,dolu dolu bi' aşk ihtiyacımı karşılayacak biri.Belki de değil,fakat bana öyle geliyor olması bile yeterli.İkimizinde ortak tanıdığı hiçkimse yok.Sonra baktım ki sürekli onu düşünür oldum.Bu konularda çok da tecrübesiz biri olmasam da,hiç tanımadığım biri olduğu için çaresiz hissediyorum kendimi.Ve tabi ki diğer etmenler..
    Sürekli kitaplığımdaki romanları bitirmekten,sigaranın filtresine kadar içime çekmekten bıktım.Harekete geçmek istiyorum,eski anılarımı unutup tekrardan yaşama dönmeyi istiyorum.Bana eski sevgilimi hatırlatan o kızla birlikte vakit geçirmek istiyorum.Sanki bana onu unutturacakmış gibi geliyor.
    Yazdıklarımı bi' içini dökme,kızla konuşma hakkında öneri.. Kısacası istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz.Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requiemusic -- 15 Ocak 2013; 23:44:04 >

• Sabret arkadaşım bu günlerde bitecek.
    Benzer duyguları bende Şırnakta askerlik yaparken yaşamıştım (1990) şimdi bakıyorumda üzerinden 23 sene geçmiş.
  • Neden bu kadar küçük yazdın
  • o kız ile nasıl konuşacağın hakkında bi fikrin varsa vakit kaybetmeden git konuş derim. malum başkaları da var. o yüzden bir an önce harekete geçmeni tavsiye ediyorum ve en azından şu bitmişlik duygusundan kurtulabilirsin
  • Yazi buyuklugunu duzelttim. Mobilden baglandigim icin daha duzenli gorunuyordu gozume.
    Paylastiginiz yorumlari gormek benim icin buyuk zevk,tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekingen bi insan olarak her zaman söz konusu kız olunca atılgan davranmayı seçmişimdir. Kaldı ki zamanında asosyal bir insandım, bereket versin kalmadı. Sanırsam senin böyle bir problemin yok, alt tarafı bi merhaba diyeceksin, basit bi selamdan birşey olmaz; ha basit bi selamdan havalara girip ''Sen kimsin?'' tarzı havalara girerse kız, o kızdan da sana yar olmaz gibime geliyor. Selam verdikten sonra ne konuşacağım, ne diyeceğim gibi şeyler de düşünme, plan yapma. Git selamını ver, tanış, olacağı varsa, öyle ya da böyle bir şekilde kızın nazar-ı dikkatini celbedecek birşeyin varsa zaten olur.

Not: Kızın dikkatini çekecek şey derken yanlış anlaşılmasın, para, pul, gösteriş gibi şeylerden bahsetmiyorum. Bazen farkında olmadan vücut diliyle yaptığınız bir hareket bile size olumlu dönebiliyor. Param yok, giyimime kuşamıma dikkat etmem, neysem oyum yine de adam gibi kız bulabiliyorum. Paran varsa gibi şeyler yazacak arkadaşlar yazmasın diye ekledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende manisadayim muradiye kampüsünde

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor.16 -- 16 Ocak 2013; 0:07:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Sabret arkadaşım bu günlerde bitecek.
    Benzer duyguları bende Şırnakta askerlik yaparken yaşamıştım (1990) şimdi bakıyorumda üzerinden 23 sene geçmiş.

Hocam sizin yaş kaç
  • @ aynali sazan bahsettigim konu hakkinda ettigin yorum icin tesekkur ederim,gozden geciriyorum,diger arkadaslara da tesekkurler. Uygun zamanda nihilist tavirlarla tanisacagim gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.