|
Seven insan terk eder mi ? (2. sayfa)

-
-
Seven insan terk etmez. Bir yolunu bulup devam eder. Sevmeyen insan da türlü türlü bahaneler üretir.
Buralarda artık fazla ciddi konu açılmıyor ama ben de benzer bir şey anlatayım. Ailelerin önceden tanışık olduğu bir ilişkim vardı. Kız bunu annesine ilk anlattığında annesi karşı çıktı fakat buna rağmen benimle olmayı kabul etti. Ondan sonra bir yıl kadar beraber olduk ama bir yıl sonra aileyi, psikolojik sorunları, benim yaşadığım ekonomik sıkıntıları bahane ederek gitti. Ben saflığıma o dönem hepsine inanmıştım çünkü seven insan karşısındakini böyle bir durumda bile aklamaya çalışıyor. Kendi kendime "lan kız annesini karşısına mı alsın" dedim ama zaten ilişkinin başında almıştı zaten. Bu olayın üstünden iki sene geçti, şimdilerde düşününce anlıyorum. Kızın hisleri bitmiş ve binbir türlü bahaneler uydurup beni ortada bırakmış.
Kısacası olay girişteki gibi. Seven her türlü kalır. Sevmeyen de en şeytanının aklına gelmeyecek yalanları söyleyip gider.
Ve bu arada karşındakini ne kadar tanıdığını düşünsen de aldatma ihtimalini her zaman aklında bulundur. Ben bu şeyin üstünden 2 sene sonra bile bu kızın niye gittiğine dair asıl nedeni aklımda çözemedim. Belki başka birinin ilgisini gördüğü için benden durduk yere soğumuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 6 Ocak 2021; 5:37:57 >
-
kurtulduğuna şükret bence öyle insanla yola çıkılmazmış zaten, ya evlenip çoluk çocuk sahibi olunca yarı yolda bıraksaydı ? birde böyle düşün.
-
Tavsiyem hiçbir kıza güvenme . biz erkeklerin adı çıkmış ama inanki sayısız kız arkadaşım oldu . kızlar genel olarak erkeklerden daha vurdumduymazlar erkekler daha sadık ve sevince tam seviyorlar. -
vardır.
Heyecanlandırmıyosa artık bişeyler, heyecanlandırıyodur artık bişiler
aile sorunları saçma 5 senelik ilişkide artık aile maile kalmamıştır yani varsa sorunları seninde onun yanında ona destek olmanı beklemesi lazım.
ilişkiyi her zaman daha az seven bitirir hep en çok seven üzülür
boşver yoluna bak harcanan zamana yazık olmuş
şarkıların günahı yok acıtan sensin icimi hangimiz istedi söyle bu adaletsiz seçimi
-
bu bahaneleri duymaya başladıysan çoktan gitmiştir. fiziken sevgili ama ruhen değilmiş. bu tarz insanlardan kurtulduğuna şükret derim hocam. evlilik yapıp, ben heyecanı kaybettim boşanmak istiyorum dediğini bir düşünsene. eğer aradığını bulamazsa geri sana dönecektir. aynı durumları yaşadığım için seni anlayabiliyorum. beynini meşgul edecek bir şey bul. hobi vs vs... gibi. 5 sene içinde ne yaşadığını ne yaşandığını bilmediğim için çok fazla yorum yapamıyorum ama tecrübelerimle yardımcı olmaya çalışırım her zaman.
-
seven insan terkedemez beyni buna izin vermez anca filmlerde olur o. sevdiğini sanmıştır
-
seven insan terk etmez sevdim deyip terk ediyorsa kendini kandırmıştır seviyorum diye ancak olması imkansız durumlar karşısında durumu anlatıp ayrılabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Berlin93Hocam ne dersek diyelim, hemen geçmeyecek hiç bir şey. Hayatın acısı da tatlısı da var. İkisini de kucaklayacağız mecburen. Zamana bırakın, üzüntünüzü yaşayın, içmek istiyorsanız için, konuşacak birileri varsa dökün içinizi. Uyandıktan 5 saniye sonra aklınıza gelmediği gün bir şeyler düzeliyor. Zamanla saatlerce gelmiyor aklınıza. Sonra günlerce. Geçtiğiniz yerlerde, yollarda anlam bulamamaya başlıyorsunuz. Yabancılaşıyor. Bir bakıyorsunuz bir şey kalmamış. Ne malmışım diyorsunuz kendinize ve gülüyorsunuz. Sonra biri çıkıyor karşınıza bambaşka bir hikaye başlıyor.
Naçizane tavsiyem üstünü örtmek için hemen bir ilişkiye başlamayın, kendinize vakit ayırın. Arkadaşlarınızla vakit geçirin. Oyun oynayın, kitap okuyun ve hayatınız bitmiş gibi düşünüp tek derdinizi bu sanmayın. Sosyal medyadan vs. takip edip takıntı haline getirmeyin. Eğer bitti diyorsa gerçekten bitmiştir, acabalarla kendinizi zor duruma sokmayın.
Sağolun hocam , be hiç tanımayan ve bu yazdığı konu ile bana yazdığın ve diğer üyelerin yazdığı mesajlar o kadar iyi geliyor ki.
1 dakika ayırdınız belki inanın o kadar moral oluyor ki , kendimi yalnız hissetmiyorum.
Çok teşekkür ederim , sadece bir mesaj değil bu yazdığınız.
Elbet bitecek şu an zor gibi geliyor ama bunlar da gidecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Soner62
Yani aşk bitmiş dostum bu hayatın kuralı 5 sene yine iyi ilişki yürütmüşsünüz. Bu devirde 5 sene ilişki yürütmek için eros fln olman lazım helal olsun.. bence bu olaya iyi tarafından bak herşey bir deneyim bu hayattaAdam gibi sevmek deyimini gerçekleştirdim.Ama insanlar adam gibi sevmeyi değil , yalanı şatafatı seviyorlar onu anladım.
Eminim şerefsiz bir insan olup yalan dolanlar ile yaşasaydım üzülen ben olmazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: QuirahSeven insan terk etmez. Bir yolunu bulup devam eder. Sevmeyen insan da türlü türlü bahaneler üretir.
Buralarda artık fazla ciddi konu açılmıyor ama ben de benzer bir şey anlatayım. Ailelerin önceden tanışık olduğu bir ilişkim vardı. Kız bunu annesine ilk anlattığında annesi karşı çıktı fakat buna rağmen benimle olmayı kabul etti. Ondan sonra bir yıl kadar beraber olduk ama bir yıl sonra aileyi, psikolojik sorunları, benim yaşadığım ekonomik sıkıntıları bahane ederek gitti. Ben saflığıma o dönem hepsine inanmıştım çünkü seven insan karşısındakini böyle bir durumda bile aklamaya çalışıyor. Kendi kendime "lan kız annesini karşısına mı alsın" dedim ama zaten ilişkinin başında almıştı zaten. Bu olayın üstünden iki sene geçti, şimdilerde düşününce anlıyorum. Kızın hisleri bitmiş ve binbir türlü bahaneler uydurup beni ortada bırakmış.
Kısacası olay girişteki gibi. Seven her türlü kalır. Sevmeyen de en şeytanının aklına gelmeyecek yalanları söyleyip gider.
Ve bu arada karşındakini ne kadar tanıdığını düşünsen de aldatma ihtimalini her zaman aklında bulundur. Ben bu şeyin üstünden 2 sene sonra bile bu kızın niye gittiğine dair asıl nedeni aklımda çözemedim. Belki başka birinin ilgisini gördüğü için benden durduk yere soğumuştur.
Hocam , çok benzerlik var...Güneşli hava da aniden başlayan yağmur fırtınası gibi... Ailevi sorun ,piskolojim iyi değil , annem şöyle dedi , iş sorunu , hatta maaş sorununu hepsini yarım yamalak anlattı.
Ortalık sakinleşince hepsini inkar etti , sadece heyeycan yok sıkıldıma getirdi.Şunu da söyliyim aşırı güvensiz insanım , tabumu yıkmıştı güvenmiştim...Ama tekrar bana hatılattı asla güven yok.
Duygusal olarak kötü oldum fakat daha iyi bir hayat için çabalıyorum.Benim içim temiz olduktan sonra elbet birileri bulunur.
-
Karakter farklılığı. Herkes aynı olgularla yaşamıyor. Kimi için 5 yıl sevgisine sevgi katar, arttırır. Kimileri için de 5 yıl sevginin ömründen yer, azaltır. Hayata devam etmekten başka yol yok, yeni denizlere açıl. Geçmiş ola...
-
quote:
Orijinalden alıntı: War Rockkurtulduğuna şükret bence öyle insanla yola çıkılmazmış zaten, ya evlenip çoluk çocuk sahibi olunca yarı yolda bıraksaydı ? birde böyle düşün.
Evet düşündüm , hayatımı verebilirdim ama o verir miydi ? Bir gün parasız kaldığım da yanım da olur muydu ? Eskiden olsa yüzde yüz emindim ama şuan asla...
Bunun da bir ah alması vardır.Bence yaşar...
quote:
Orijinalden alıntı: pordakallıördek
Tavsiyem hiçbir kıza güvenme . biz erkeklerin adı çıkmış ama inanki sayısız kız arkadaşım oldu . kızlar genel olarak erkeklerden daha vurdumduymazlar erkekler daha sadık ve sevince tam seviyorlar.Tek güvendiğim kızdı.Artık güvenir miyim hayır ? Güven tabumu o yıkmıştı.
Şimdi ise hayatımı oturtmadan karşıma gerçek biri çıkar ise beraber yürürüz ama çıkmaz ise ben hayatımı kurarım beğenen gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: DNAbu bahaneleri duymaya başladıysan çoktan gitmiştir. fiziken sevgili ama ruhen değilmiş. bu tarz insanlardan kurtulduğuna şükret derim hocam. evlilik yapıp, ben heyecanı kaybettim boşanmak istiyorum dediğini bir düşünsene. eğer aradığını bulamazsa geri sana dönecektir. aynı durumları yaşadığım için seni anlayabiliyorum. beynini meşgul edecek bir şey bul. hobi vs vs... gibi. 5 sene içinde ne yaşadığını ne yaşandığını bilmediğim için çok fazla yorum yapamıyorum ama tecrübelerimle yardımcı olmaya çalışırım her zaman.
Aradığı sevgi dürüstlük ilişkisi ise , beden iyisini bulacaksa mutlu olsun.
Şurada adam gibi adam kaldı mı ? Derdi gösteriş ise anlarız pişmanlığını.
quote:
Orijinalden alıntı: poturseven insan terkedemez beyni buna izin vermez anca filmlerde olur o. sevdiğini sanmıştır
çok seviyormuş yapamıyormuş.Hani haklısın galiba 2021 yılına girdik , kıtalar arası insanlar sevgili kalabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: generation zseven insan terk etmez sevdim deyip terk ediyorsa kendini kandırmıştır seviyorum diye ancak olması imkansız durumlar karşısında durumu anlatıp ayrılabilir
Dese ki başka birisi var , eyvallah derdim ama bahaneler avutmuyor.
Sevmeler yalan olunca gitmeler çok kolay olurmuş devam et yoluna hocam herkes bir gün yaşıyor bu durumu dile kolay 5 yıl Allah çok daha iyilerini çıkarır karşınıza inşallah.
-
1 yıl ilişkim oldu bitti 4 yıl anam ağladı berbat günler geçirdim 7/24 düşünürdüm 5 yıl birlikte olup ayrılsak napardım kimbilir
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7seni sonsuza kadar seveceğini mi sanıyordun ?
Sen yanlış tanımadın, sevgisi tükendi ve bitti.
bu cok klise bir yaklasim. cogu kisi boyle dusunuyor zaten.
ama maalesef aci gercek karsimizdaki insani taniyamadigimiz, o insanin rol yaptigi ve gercekten sevmedigidir.
sevgi oyle yok yaninda rahat edemedim yok heyecanlandim yok ailen soyle (konu sahibinin dile getirdigi kizin soyledigi bahaneler) gibi bahanelerle biten bir sey degildir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X