Bildirim
Sevdiklerinizi Bimcell e getirin dostluk kazansın (sektörel)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam 3 ayda bi habire zamla karşılaşmak isteyen varsa geçsin bimcele 😂 en iyisi faturalı hocam 12 ay en azından sabit fiyat var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belki ilgisini çeken olur diye paylaştım hocam :)
-
Kampanyaya katılmak isteyen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bimcell faturasiz hat aldim referans olabilecek varsa burdan yazabilirmi acaba
Kampanyaya katilmak istiyorum yardimci olabilirmisiniz
Sen konuyu yanlış anlamışsın sen Bimcell e geçtin artık top sende sen Bimcell e müşteri çek yani eş dost arkadaş vb. Bimcell e numara taşıttır cigabaytları onlar bimcell e geçtikten sonra kazanacaksın bak bimcell sayfasında açıkça belirtmiş
Ailenizi veya arkadaşlarınızı Bimcell e getirin, Bimcell Dostum kampanyası ile aylık 5gb cepten internet kazanma fırsatı yakalayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 3 Ekim 2024; 22:56:46 >
Anladim cok tsk ederim kolay gelsin
Eyvallah
Referans olabilecek var mı? Numaraya sms gelecek ve onay vermek gerekiyor. Ve dost paketini yenilenen şeklinde alan bir hat olması gerekiyor
Detaylarda yeni abone 6 ay , mevcut abone 3 ay 5 gb kampanyasından faydalanabilir yazıyor. 1 ayda en fazla 5 kişiye referans olunabiliyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 26 Ekim 2024; 18:11:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X