Şimdi Ara

Sevdiginiz kiz ile eski sevgililerinizi konusur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iste yok su kadar kiz arkadasim vardi yaptik idte bisiler gibi var mi? anlatilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır biten bitti bittiği gün bitti neden eski mevzuları açalımki bence çok gereksiz bir yaklaşım
  • sonra sevgilim beni arkadaş olarak görüyor dersiniz meriç olmayın

• olabilir neden olmasin mesela eski ciktigim kiz sozlenmis ayrilmis ben dinledim bisi demedim hatta olgun davraninca kziin daha fazla hosuna gider
  • 'ya önceden oldu tabii bir şeyler ama önemli olan şu an. geçmisi konusmaya gerek yok' tarzi bir sey soylemek daha iyi olur. Sakın anlatmayin, gecistirin bir sekilde

• Etik olmaz konuşulması. Ondan önce de birilerinin olduğunu bir kereliğine söylenir, gerektiği kadar konu konuşulur sonra bir daha açılmamak üzere kapanır. Gerçi çoğu kız kıskandırma adına bu tarz konuları olur olmaz yerlerde açmakta, hatırlatma üzerlerine vazife edinmiş olabilirler
  • yani bi erkek olarak kendinizi ustun gordurmek icin anlatir misiniz? ( bak iste cok secenegim var ama seni sectim)

yada bosver diyip kapatir misiniz'

yada yok hic olmadi mi dersiniz? bide yattin mi gibi sorular gelirse naparsiniz?

• Karşımdaki bayan sorarsa veya onun tarafında konu açılırsa söylerim tabi eğer ondan önce bir ilişkim olduysa fakat sadece o an için söylerim yani bir daha bu konunun açılmasını istemediğimi gerekiyorsa mazeretleriyle beraber söyleyip kapatırız konuyu

Kendinizi üstün görmek demişsiniz de yok canım o kadar da değil insanız sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 2 Eylül 2013; 13:11:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.