Şimdi Ara

Sevdiğim Meslek Mi? Parası Çok Olan Meslek Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi arasında kaldım. Sevdiğim mesleği (makinistlik) seçersem aylık max. kazancım 4.000 TL olacak. Parası iyi olan mesleği(yani hukuk bölümü) seçersem çok daha fazla para kazanacağım ama sevmediğim bir mesleği yapacağım.

Sevdiğim mesleğin artıları neredeyse yok sadece seviyorum. Parası iyi olan meslek rahat ve getirisi, prestiji olan bir meslek.

Sizce hangisini seçmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 29 Ağustos 2016; 23:31:12 >

• bimden su al sat
  • Gerçekten zor bir seçim. Lanet ülke şartları seni parası çok olanı seçmeye itiyor ama bir şeyi sevmeyince de hayattan soğuyorsun. Sevmediğin bir şeyi yapmaya mecbur kalıyorsun ve bu berbat bir şey. Sevdiğini yap.

"Sevdiğin işi yaparsan hayatın boyunca bir gün bile çalışmak zorunda kalmazsın" demiş Konfüçyüs.
  • Hangi meslek max 4.000 TL olan, merak ettim. Bu arada işinde ortalamanın üstünde olmadan iyi para kazanabileceğin tek meslek tıp, o da en dandik doktor bile olacak olsan yine deli gibi kastıracak zaten.

Bence hangi mesleklerden bahsettiğini biraz daha aç, belki yanlış bilgilerin vardır.
  • vybe keşke bende sevdiğim işi yapsam 4 bin güzel rakam
  • Sevdigin meslegi sec eger sevsigin meslek yoksa parasi cok olanı seç derdim ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parası çok olan mesleği sev böylece sorun ortadan kalkar ve sen de hem mutlu hem de zengin olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Dizel lokomotif makinisti olmak istiyorum ama şartları çok zor. Lisede eşit ağırlık bölümündeyim şuan hukukta var gözümde ama severek yapabileceğim bir meslek mi? Tartışılır.
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    4.000 TL güzel rakam ama mesleğin zorlukları bir hayli var. Örnekler çok: Uykusuz kalacaksın, koca lokomotifi idare edeceksin ve büyük sorumluluk alacaksın.
  • Sadece 1 kere yaşıyorsun.

Para için, hayalinden vazgeçme.

4000 lira bile Türkiye şartlarında iyi bir rakam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.