Şimdi Ara

Sevdiğim kızla dans edicem yardım edinn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yakında resim yapan, yazı yazan, şiir yazan kaldı mı dersiniz. Ne anlarsınız sanattan git survivorunu izle sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Et Ekmek Ketçap

Çadırı dikme benim gibi

Sevdiğim kızla dans edicem yardım edinn
    Hocam cekerlerse ceksinler fotonuzu siz kızı seviyorum diyosaniz gidin dansınizi edin, dans konusunda kötüyüm diyosaniz kıza kötü olduğunuzu söyleyin ama dans etmekten kaçmak istiyor gibi demeyin ,kız o zaman zorlamayayim derse sıkıntı yok danstan kurtulmuş olursunuz eğer önemli değil kötü olman derse daha da iyi ,ilerde keşke dans etseydim dememek için bence atlatmaya çalışmayın .

Orijinalden alıntı: dotacı22

Arkadaşım bir elini kızın beline atacaksın öbür elinle kızın elini tutacaksın sonra penguen gibi sağa sola salınacaksın arada da oraya buraya doğru gidersiniz yapacağın iş bu kadar göz teması kurmaya gerek yok zaten sağa sola bakın farketmez

Ya da iki elini de kızın beline atabilirsin.

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: dotacı22

Arkadaşım bir elini kızın beline atacaksın öbür elinle kızın elini tutacaksın sonra penguen gibi sağa sola salınacaksın arada da oraya buraya doğru gidersiniz yapacağın iş bu kadar göz teması kurmaya gerek yok zaten sağa sola bakın farketmez

Ya da iki elini de kızın beline atabilirsin.

Oda olur ama adam çekingen duruyor zaten

Sonuçta özel bir dans türü(salsa v.s) yapmayacaksın kardeşim hiçmi düğünlerde kuzenlerinle dans etmedin utanıyon çekiniyon ki

Hemde sevdiğin kızmış adam gibi git dans et ulan ben sevdiğim kızla dans edicem gözlerimi gözlerinden ayırmam be

Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar...
  • kısmen26 kullanıcısına yanıt
    Hayatımda hiç nişan düğüne gitmedim. Akrabam da yokur pek. Alışkın değilim böyle şeylere. Aşığım hocam hata yapmamaya mükemmel gözükmeye çalışıyorum. Kuş gibi uçar gider sonra

Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar...
  • Anladığım kadarıyla düğün dansı olacak. Bi elin kızın elini tutsun bir elin kızın belinde olsun, Siz sallanırken şarkı biter zaten. En uzun şarkı 5 dk oluyor rahat ol.

göz temasını da sen hallediceksin artık
    sivilceleri sabunla bekle cildin çekiliyomuş gibi his olacak sonra yıka geçmez ama azalır

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Hayatımda hiç nişan düğüne gitmedim. Akrabam da yokur pek. Alışkın değilim böyle şeylere. Aşığım hocam hata yapmamaya mükemmel gözükmeye çalışıyorum. Kuş gibi uçar gider sonra

Ne hata yapmamaya çalışması hocam bu şekilde olduğundan farklı biri gibi görünebilirsin dikkat et! Bende mükkemmelliyetçiyimdir fakat biliyorsundur ki kimse mükkemmel olamaz Hollywood yıldızlarını dahi internette görüyoruz.

Velhasıl kelam mükkemmel gözükmeye çalışırken olduğundan farklı biri gibi görünebilirsin, seviyosun git temiz bir şekilde dans et gözlerine bak bunda utanılacak bişey yok sonuçta hatta göğüslerine bile bak yeter ki temiz duygularla git. Temiz duygular unutma!

Edit:Bu şekilde yazıyorum da daha kız arkadaşım yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.