Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 29 Ekim 2023; 0:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onu bir kenara çek ve anlat.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434

Onu bir kenara çek ve anlat.

Onu sevdiğimi biliyor zaten.Sevgilisi olduğunda da artık konuşmamız doğru değil diyip ben konuşmayı kesmiştim 2 aydır konuşmuyoruz.Ama hani bizim beraber olmamız öyle uç bişey değil,çok şükür elim yüzüm düzgün ve beni çok yakından tanıyan birisi.Ne diyebilirim ki ? Ayrılınca haber ver biz beraber olucaz mı diyim ?

• Çok kötü bir durum dostum.Pusuda beklemekden başka çaren yok ama kız seni sevseydi ne bileyim sana dönerdi.

• Kardeş sal gitsin.

Cidden olan sana oluyor.

Ben sana böyle diyorum, ama sen gidip muhtemelen kıza birşeyler söyleyeceksin.

Söyleme kardeş.

Cidden dünyada ondan daha iyileri var, inan bana.

Tüm bunları takmayacağını biliyorum ama yine yazdım.

Klasiktir, hep böyle olur

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434

Onu bir kenara çek ve anlat.

Onu sevdiğimi biliyor zaten.Sevgilisi olduğunda da artık konuşmamız doğru değil diyip ben konuşmayı kesmiştim 2 aydır konuşmuyoruz.Ama hani bizim beraber olmamız öyle uç bişey değil,çok şükür elim yüzüm düzgün ve beni çok yakından tanıyan birisi.Ne diyebilirim ki ? Ayrılınca haber ver biz beraber olucaz mı diyim ?

Aynen öyle de ayrılınca haber ver beraber oluruz.Başka çaren yok.

• gelir geçer kardeşim ben de çok geçtim o yollardan sen iyisini yapmışsın kızın gönlü olsa zaten sana gelirdi yokmuş dünyanın sonu değil acele de etme sevgilim olsun diye en beklenmedik anda çıkıveriyo karşına o kız sen sabırla beklemeye devam et.

bana bak o çocuktan ayrılınca sana yakınlaşmaya başlarsa bi gün 10 kat temkinli ol. çocuğu kıskandırmak için seni kullanmasına müsade etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Çok kötü bir durum dostum.Pusuda beklemekden başka çaren yok ama kız seni sevseydi ne bileyim sana dönerdi.

Şu da var ki direk 4 gün sonra sevgili olmadılar zaten1 aydır filan konuşuyolardı ve kızın 5 yıl önceki sevgilisiydi.Yani bi tercihte bulunmadı aslında nerdeyse olma aşamasına gelmiş ben söylediğimde zaten.Umut filan vermiş bu kız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slp

gelir geçer kardeşim ben de çok geçtim o yollardan sen iyisini yapmışsın kızın gönlü olsa zaten sana gelirdi yokmuş dünyanın sonu değil acele de etme sevgilim olsun diye en beklenmedik anda çıkıveriyo karşına o kız sen sabırla beklemeye devam et.

bana bak o çocuktan ayrılınca sana yakınlaşmaya başlarsa bi gün 10 kat temkinli ol. çocuğu kıskandırmak için seni kullanmasına müsade etme

Eğer bana yaklaşırsa ben teslim olurum hiçbir şey yapamam muhtemelen.Eğer bunu yapmak isterse engel olacak hiçbir şey yok ama bu kız benim en yakın arkadaşımdı uzun süre boyunca ve bana böyle bir şey yapmaz ya.

• AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Kopan bir ipi tekrar baglarsan ne kadar saglam olur.Buyuk ihtimalle tekrar ayrilirlar.Cunku ben eskiye donupte mutlu olan bir çift cok gormedim istisna vardır ama bilemem.Ama bence boşver yeni arayislara gir emin ol kismette varsa olur.

• suan baskasiyla biseyler yasarken nasil olur da onu hala bekleyebiliyorsun abi
  • Senden sonra başkasını sevebilmiş sevgilisi olmuş omdan ayrıldığında onunla sevg olabilir miism ki güzel değilmişşşş

• eğer sen sevdiğine kavuşmak için dua edersen, o da kendi sevdiğine kavuşmak için dua ederse duasında en samimi olanın duası kabul olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Kopan bir ipi tekrar baglarsan ne kadar saglam olur.Buyuk ihtimalle tekrar ayrilirlar.Cunku ben eskiye donupte mutlu olan bir çift cok gormedim istisna vardır ama bilemem.Ama bence boşver yeni arayislara gir emin ol kismette varsa olur.

Zaten uzun süre devam edemeyeceklerini ben de tahmin ediyorum.Ama vazgeçemiyorum yani basit bir heves değil farkındayım.Hani sevmiyorum desem 5 ay sonra sorsan kimi seviyosun diye muhtemelen bu kız olur yine.

• 4 yıldan fazla koştum dönüp bakmadı. Uğraşma derim kendini heba edersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamiyom ki ben beni sevmeyen birini sevmiyorum sevmemek bi yana nefret bile edebiliyorum :Dd siz nasil seviyorsunuz

• Kalede kaleci var diye gol de mi atmayalım bence bir aşırtma vuruş yap

• Aylarca sevdim , sevgilisi vardı şuan ayrı her gün geliyor bana neler olduğunu anlatıyor nasıl nefret ettiğini(neden hala bahsediyor diyenler için olay çok farklı ) o kızı yüzüstü bıraktı ben toplamaya çalışıyorum topladığımda yanımda olmazsa ayaklarının üstüne çıkarıp hayatından çıkacağım.Her gün acı içindeyim uykularım harap pişman olacağım şeyler yapıyorum. Neden çünkü seviyorum sana tavsiye her şeyi göze alıyorum diyorsan bırakma ama korkuların varsa başka denizlere yelken aç. Ulan öyle doluyum ki anlatamam.
  • HeartOfBonnie kullanıcısına yanıt
    Dediğini takmayacak bu iş bittiği kalbi soğuduğu zaman
    Vay be forumda adam söylemişti. Diyip iç geçirecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.