Şimdi Ara

Sevdiğim kızın sevgilisi çıktı. Çok kötüyüm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevdiğim kızın sevgilisi çıktı. Çok kötüyüm..

• hepimiz değilmiyiz...
  • Üzülme zaten sana bakmazdı o.
  • ya nolacagdi ?

paket yapip sana mi verecekti ?
  • Bugün aynısı benim başıma gel
  • görmeden inanma kızlar yalancıdır unutma ,gerçekten varsa üzülme 1kız yok dünyada daha iyileri sokaklarda dolaşıyor uzaklarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

görmeden inanma kızlar yalancıdır unutma ,gerçekten varsa üzülme 1kız yok dünyada daha iyileri sokaklarda dolaşıyor uzaklarda

xxx ile İlişkisi Başladı
    27 Eylül 2012

• Yahu 250 gr için 2 günlük dünyada üzülmeye değermi. hepsi aynı bunların sende daha iyisi gelir sana vermez ona veriri yaşı 40 olnca sana vermek ister sen almazsın :D para para para haa tabi çok namuslu ve taşlaarıda var yok değl ama onlarda 1.000.000. da 100 tane felan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanstar -- 23 Ekim 2012; 16:40:54 >
  • boşver başka kız mı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başta biraz acı çekersin. Sol kaburgan acır onu düşününce. Ama alışırsın zamanla. Eğer hoşlantıysa çabuk geçer, başka kızlara yönelirsin. Ama aşıksan... Neyse kardeşim geçmiş olsun, düşünme onu. Başla şeyler düşün. Başka kızlara bak, aç bir- iki film izle. Oyun falan oyna. Ne biliyim takma yani
  • Montla s*ç

• ben 7 senedir bi kıza açılamadım kız 10 tane sevgili değişti

• Başta cidden hayattan soğursun. Ama 2-3 hafta bilemedin 1 ay geçince, ne salakmışım ben, dersin. 1 ay sonrasını düşünerek kendini avut bir şey olmaz.

Ayrıca bu kız karşıma çıkmış ve çıkabilecek en düzgün güzel tatlı vs. vs. kız dersin ama inan sonra yanıldığını anlarsın boşver kısaca.
  • ohhooo. sen kızın sevgilisi çıktı diye hemen pes ediceksen zaten sevmiyomuşun ki o kızı. zaten hak etmiyomuşun.

hak etmek için napıcan? kız zaten seninmiş gibi düşünücen ve kız da, sevgilisi de dünya alem de ne derse desin hiç vazgeçmeden ve sonsuz bir sabırla, kendini kızı elde etmeye adıycan. iyi ya da kötü sürekli planlar yapıcan ve uyguluycan. kıza sürekli, birbiriniz için yaratıldığınız fikrini empoze edicen. 1000 defa başarısız olsan yine amacından şaşmıycan. hiç bir durumu gurur ve ego sorunu yapmıycan, kimseden bu konuda (işi bozacak bir) ayar almıycan. düşünceni bu konuda sabit tutucan. başaramamanda tek neden senin vazgeçmen olabilir ve hiç bir zaman vazgeçmezsin diye aklına kazıycan. sürekli hedef odaklı çalışıp amaca yönelicen. hiççç bir olumsuzluktan ve başarısız denemelerden asla yılmadığın gibi, onları çıkılmış basamaklar ve zirveye ulaşmada önemli engelleri alt etme ve dönemeçleri dönme gibi görücen. bak bakalım o zaman kız eninde sonunda senin oluyo mu olmuyo mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

ohhooo. sen kızın sevgilisi çıktı diye hemen pes ediceksen zaten sevmiyomuşun ki o kızı. zaten hak etmiyomuşun.

hak etmek için napıcan? kız zaten seninmiş gibi düşünücen ve kız da, sevgilisi de dünya alem de ne derse desin hiç vazgeçmeden ve sonsuz bir sabırla, kendini kızı elde etmeye adıycan. iyi ya da kötü sürekli planlar yapıcan ve uyguluycan. kıza sürekli, birbiriniz için yaratıldığınız fikrini empoze edicen. 1000 defa başarısız olsan yine amacından şaşmıycan. hiç bir durumu gurur ve ego sorunu yapmıycan, kimseden bu konuda (işi bozacak bir) ayar almıycan. düşünceni bu konuda sabit tutucan. başaramamanda tek neden senin vazgeçmen olabilir ve hiç bir zaman vazgeçmezsin diye aklına kazıycan. sürekli hedef odaklı çalışıp amaca yönelicen. hiççç bir olumsuzluktan ve başarısız denemelerden asla yılmadığın gibi, onları çıkılmış basamaklar ve zirveye ulaşmada önemli engelleri alt etme ve dönemeçleri dönme gibi görücen. bak bakalım o zaman kız eninde sonunda senin oluyo mu olmuyo mu?

Iyıde bunları nasıl yapabilirim. Kızın sevgilisi varken elden ne gelirki.

• quote:

Orijinalden alıntı: GS GS

quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

ohhooo. sen kızın sevgilisi çıktı diye hemen pes ediceksen zaten sevmiyomuşun ki o kızı. zaten hak etmiyomuşun.

Iyıde bunları nasıl yapabilirim. Kızın sevgilisi varken elden ne gelirki.

Uzun uzun yzan arkadasa katiliyorum benimde sevdlgim kizin sevgilisi var ama o kiz benim sevgilimmis gibi davraniyorum tabii abartmiyorum.

• kalede kaleci var diye gol atmaktan vazgeçermi forvet ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

kalede kaleci var diye gol atmaktan vazgeçermi forvet ?

Kalecinin yemebilitesine bağlı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.