Şimdi Ara

Sevdiğim kızda kalp hastalığı çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar dün akşam sevdiğim kızda kalp ritmi bozukluğu olduğunu öğrendim. Sabah hastaneye gitmiş ve doktor ritminin çok bozulduğunu söylemiş. Ayrıca astımı da var ve olası bi astım krizinde kalbi bile durabilirmiş. Dünden beri hem onun hem de benim moralim aşırı bozuk. Ben 12.sınıfım ve açılmak için sınavdan sonrasını bekliyodum. Şimdi cidden ne yapmalıyım bilmiyorum. Açılamam bu durumda çünkü ayrıca heyecanlanmaması da gerekiyor.

Son olarak ben bu kızın moralini nasıl biraz daha iyileştirebilirim? Şu anda kendi içinde çökmüş durumda. Umutsuz bi hali var. İçim parçalanıyo onu öyle görünce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kıza açılıp işi ilerletsen bile gelecekte aşırı duygusal bir anınızda anladınız siz kız elinde kalabilir. Ciddi söylüyorum uzak dur. Başın belaya girer sonra. Zaten daha 12.sınıfsın muhtemelen klasik 3 ay takılıp ayrılacaksın. Kız ayrılırken moral bozukluğundan kalp krizi geçirirse ne yapacaksın? Ömür boyu vicdan azabı çekeceksin.

• MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Birbirimize çok yakınız. Uzak durursam çok daha kötü bi hale gireceğine eminim. Ayrıca bu 3 ay takılma falan değil hocam birbirimizin aynısıyız resmen.

Eğer şimdi bırakırsam ve başına bir şey gelirse hayatım boyuncs unutamam bunu.

• Ona hasta muamelesi yapma. Kalp hastası olmasaydi nasıl muamele edecektiysen aynı öyle iletişim kur. Ona yapabileceğin en buyuk kötülük rahatsizligi var diye ona hassasiyet göstermen olur.

Yanında olmalısın. Halini hatrini sormalisin. Bugün onda cikmis astım ve kalp ritim bozukluğu. Ama hayatta herkes böyle ihtimallere gebelik unutma. Kıza moralini bozmamasi gerektiğini telkin et. Ona yanında olduğunu söyle eğer gerçekten yanında durabileceksen. Küçük hediyeler al. Mesela tofita. Ya da ne bileyim küçük bi çikolata al süpriz de karşısına çık. Ufak tefek şeylerle gülümset onu. Mutlu olsun...

İçine çökmüş. Umutsuz diyorsun. Onun yanında ol. Umutsuz olmaması gerektiğini telkin et. Benim için değerlisin de. Bu durumların herkesin başına gelebilecegini anlat ona... Güven ver.

• Tedavisi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut statüyü koru hicbir sekilde ne cok mutlu et ne cok uz acilma aynen devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu doktorlar abartmayı ne seviyor pederde yıllardır var ritim bozukluğu bende de var nabız 50 lere kadar iniyor.
    6-7 yıldır ağır spor yapıyorum haftanın 6-7 günü vücut geliştirme + kardiyo + sauna şu bu bi sıkıntım yok çok şükür. Doktorların kitabı bilgisine bakarak hemen gaza gelmeyin yaşantı önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.