Şimdi Ara

Sevdiğim kıza okulun son günü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sevdiğim kıza okulun son günü...

(En Son Oy Tarihi: 5.6.2012)
Giriş
  • Beyler herkes klasik okulun son günü sevdiğimi söyledim sanıcak kesin ama ben o gün nolduysa valla neden yaptım bilmiyorum.

Kız benim ondan hoşlandığımın farkındaydı, şakasına çift gibi takılıyoduk ama o harbiden şaka yapıyodu, bende başta şakaydı sonra ciddi oldu. gittim kıza dedimki ya senle beni yanlış anlayanlar olmuş çevremizden, bana gelip soruyolar siz çıkıyomusunuz falan diye, umarım sende yanlış anlamamışsındır.
    (yoo hiç öyle düşünmedim falan dedi.)
    Ben seni çok seviyorum ama hiç o gözle bakmadım yani, okul bitiyo beni yanlış falan anladıysan aklında o şekilde kalmak istemem, seni çok severim ama sevgili gibi değil dedim. Sonra sarıldım birde name koydum yanağına.

Sonra dedimki; Acaba yaptığımın açıklaması ne?

Edit : Bi 4 ay falan öyle şakasına çift takıldık okulda, çift gibi dediysem kıskanmalar, başbaşa kantine inmeler falan, elinden tutup şiir okumalar. süprizler bilmemne, ama başta bende şaka yapıyodum yani son 1 ay böyle bişi hissetmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubicone -- 30 Haziran 2011; 17:27:15 >

• ay sen beni yanlis anladin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdmondDantes

Beyler herkes klasik okulun son günü sevdiğimi söyledim sanıcak kesin ama ben o gün nolduysa valla neden yaptım bilmiyorum.

Kız benim ondan hoşlandığımın farkındaydı, şakasına çift gibi takılıyoduk ama o harbiden şaka yapıyodu, bende başta şakaydı sonra ciddi oldu. gittim kıza dedimki ya senle beni yanlış anlayanlar olmuş çevremizden, bana gelip soruyolar siz çıkıyomusunuz falan diye, umarım sende yanlış anlamamışsındır.
    Ben seni çok seviyorum ama hiç o gözle bakmadım yani, okul bitiyo beni yanlış falan anladıysan aklında o şekilde kalmak istemem, seni çok severim ama sevgili gibi değil dedim. Sonra sarıldım birde name koydum yanağına.

Ne diyon hacı

• anlatmak istediğinden bir gram anladımsaoluyum yani

• Bütün yaz 'Einstein Mode : On' yapsan zor hacı

Aynen devam et derim bence eski arkadaşlığa, sonra çıkma teklif edeceksen et
  • quote:

Orijinalden alıntı: hty223

quote:

Beyler herkes klasik okulun son günü sevdiğimi söyledim sanıcak kesin ama ben o gün nolduysa valla neden yaptım bilmiyorum.

Ne diyon hacı

Arkadaşça seviyorum dedim :S kız yakın arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: hty223

quote:

Ne diyon hacı

Öbür gözle bakmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Bütün yaz 'Einstein Mode : On' yapsan zor hacı

Okul bitti ya zaten, ayda bir belki görüşürüz o kadar yani. heleki üniv başlayınca 6 ayda bire çıkar o, yani olayı tekrar döndürmek gibi bi niyetim yok. Sadece bu yaptığımla doğrumu yaptım yanlışmı onu bilmek istiyorum. Yoksa bi yük kalktı üstümden, ümidi kesince rahatladım yani, iyiyim böyle

• az sonra biri konu açar okulun son günü arkadaşım bana... diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübülüp

az sonra biri konu açar okulun son günü arkadaşım bana... diye

Kızın interneti yok beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrologDoktor

ay sen beni yanlis anladin
  • Şakasına çift gibi takılmak
  • Hacı olayın zerre popomda değilde.Yanağına "name" koydum ne demek onu çıkaramadım?
    Hayır sırf eksantiring olmak için "öpücük" demiyorsan.Bari doğru anlamını yaz.
    Liseyi bitirdin ama benim gözümde hep liseli kalıcaksın genç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panişır

Şakasına çift gibi takılmak

Hiç takılmadınmı ya, ben ne zaman kızlı erkekli bir ortama girsem görürüm böyle çift takılan, çok eğlenceli bişeydir tavsiye ederim, benimkisi çift takılmaktan değil kızın bakım yaptıkça güzelleşmesinden kaynaklanan bi sapma oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Hacı olayın zerre popomda değilde.Yanağına "name" koydum ne demek onu çıkaramadım?
    Hayır sırf eksantiring olmak için "öpücük" demiyorsan.Bari doğru anlamını yaz.
    Liseyi bitirdin ama benim gözümde hep liseli kalıcaksın genç..

eksantiring konuşmayı severim kardeşim, konuşurken araya katarım hep öyle kelimeler. arkadaş grubumda çok kullanan var, sende bu kusur bulmaya çalışan tipinle hep gözümde herkesin fark edip önemsemediği şeyleri bitek kendi farkettiğini sanıp onla ilgi çeken, hatta övünen insan olarak kalıcaksın. Evet şimdi mallık şıkkını işaretleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrologDoktor

ay sen beni yanlis anladin

Anırdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panişır

Şakasına çift gibi takılmak

Hiç takılmadınmı ya, ben ne zaman kızlı erkekli bir ortama girsem görürüm böyle çift takılan, çok eğlenceli bişeydir tavsiye ederim, benimkisi çift takılmaktan değil kızın bakım yaptıkça güzelleşmesinden kaynaklanan bi sapma oldu

Tabi ki kız arkadaşlarla çok samimi takılan arkadaşlarım vardı. Ama ben dediğin şekilde(el ele tutuşma, sürprizler, başbaşa bir yerlere gitmeler) davranan birilerini görmedim desem yeridir. O kadar yakınlaşan olmuşsa da en sonunda bu ilişkiye bi isim koydular. Zaten sen de gönlünün ona kaydığını söylüyorsun.

Sonuç olarak yapığın saçma olmuş hocam, kusura bakma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Bütün yaz 'Einstein Mode : On' yapsan zor hacı

Okul bitti ya zaten, ayda bir belki görüşürüz o kadar yani. heleki üniv başlayınca 6 ayda bire çıkar o, yani olayı tekrar döndürmek gibi bi niyetim yok. Sadece bu yaptığımla doğrumu yaptım yanlışmı onu bilmek istiyorum. Yoksa bi yük kalktı üstümden, ümidi kesince rahatladım yani, iyiyim böyle

Oha ya rahatlığa bak, benim kaç aydır kafam meşgul bu konuda, adam ümidi kesince rahatladım diyor

Ümitdi kestiysen zaten bir şey yokmuş sende de, boşver

• Bir gıdım ümidin bile olunca için içini yiyor kardeşim. Eğer gidip kıza teklif edersen o seni redde kabulde etse rahatlıyorsun çünkü olan oluyor, seviyormu sevmiyormu, olurmu olmazmı diye kafayı yemiyosun artık. Ben kızı görsem elbette böyle rahat olamam ama zaten haziranın başından beri görüşmüyoduk, bi tek balo günü ve devam eden 2 gün daha görüştük, şimdi yine görüşmüyoruz, diğer kızlara atıyorum msj falan ona atmıyorum sırf bağlanıcam diye.

Bi görseniz çok tatlı lan
    Huyu iyi değil amma..

Edit : Bide bu eğer vazgeçebiliyorsan zaten hiç istememişsindir felsefesine hiç girmeyelim abi aman diyim :D

@Panişır :
    Kardeş öyle şakasına takılıyorduk sadece, o dediğim elini tutup şiir okuma falan diyince aklına gözgöze romantik bişey gelmesin, okurken gülüyorduk ikimizde şaka olduğunu bildiğimiz için. Ne yalan söyliyim bizim kadar abartan bende görmedim çevremde ama çift takılan çok gördüm. Adını koydular diyosun, benimde adını koyasım vardıda, kızın gönlü yoktu. Ama yinede yaptığım mantıksız biliyorum o gün hangi psikolojiyle öyle bişey yaptım onu bilmiyorum

• eğer vazgeçebiliyorsan zaten hiç istememişsindir (kopyala-yapıştır yaptım senden)

E bi yerde bu söz de haklı oluyor. He huyu kötü demişsin belki de soğutan, istemeni engelleyen bir tarafı olmuştur bunun. Bir düşünürsek ben de sigara içen ve ya konuşma tarzını(kaç kere konuştuysam zaten), davranışlarını vs. beğenmediğim birinden anında soğurdum, 'iyiki böyle bir salaklık yapmamışım' derdim.

Aman kardeşim kafan rahat olsun da, gerisi boş işler, en güzel yıllarımızdayız, eğlen keyfini çıkar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.