Şimdi Ara

Sevdiğim kız tam bir egoist çıktı soğudum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aydır hoşlandığım kızdan soğudum sebebi ise kıza çok tatlısın dedim egoistler gibi evet biliyoruz diye cevap verdi sonra çok ters bi insansın dedim konuştukça tamam diye cevap verdi ask.fmde kızı bana sordular bende şu cevabı verdim "abi şekersin dedik insan bi teşekkür eder egoistler gibi evet diyor çok terssin dedim tamam diyo ne mutsuz insan lan Allah kimsenin başıan vermesin böyle kız zaten okuldan biliyorum bu kızları böyle terslerdir ayrıca apaçilerle çıkarlar genelde görülmüş onaylanmış bişey :D " dedim kızda kuyruk acısı çekiyor dedi birde kaç kere öpüştün diye sordum 2.kez öpüştüm pişman değilim dedi kızda soğumakta haklımıyım sizce siz olsanız sizde soğurmuydunuz ? yalnız kız çok ters herkese ters cevap veriyor burnu havada kolay kolay mutlu olmayan tiplerden güzel laftan anlamayan bir kız siz olsanız sizde sinir olurmuydunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi believe745 -- 21 Kasım 2012; 21:12:36 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

Yaşlar kaç

15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kız herkese ters cevap vermiyor. kız metal veya ciddi müzikler dinliyor. sen de "ben justin bibere benziyorum ehehee" havalarında olduğun için senden tiksiniyor.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.