Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Nişanlı! Ne yapayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: GuLaT

Sevdiğim kız nişanlı ama oda beni seviyor. Deliler gibi seviyoruz birbirimizi. Kızı ikna edip nişanlısından ayırayım mı?

Yoksa unutmaya mı çalışayım ne diyorsunuz arkadaşlar

Burdakilerin yorumuna bağlı olarak mı ne yapacağına karar vereceksin?
  • unut gitsin bro kız mı yok sana feysbuk yonca emesen ne die duruyor..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

kız seni seviyorsa neden nişanlı?

daha önceden çıkmıştık. Sonra ayrıldık. Ama severek ayrıldık derler yaa öyle . Sebebi kalsın sormayın. Ayrıldıkdan sonra o başkasıyla ben başkasıyla çıktık. O nişanlandı çıktığıyla. offf ne bilim yaa

madem seviyodunuz niye ayrıldınız ayrıca kız suan nişanlıysa hala nasıl seni seviyo sevmediği biriyle nişanlanmaz insan dimi sen en iyisi boşver kızı filan keyfine bak
  • Ben fikrimi söyleyim iki kişinin arasına ciddi olarak biri girdiyse ki girmiş çıkmışsınız başkasıyla nişanlanmasa bile o ilişki artık ağır darbe almıştır bence zor hayır gelir kendimden biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insicam -- 1 Nisan 2008; 10:53:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

kız seni seviyorsa neden nişanlı?

Nokta
  • quote:

Sevdiğim kız nişanlı ama oda beni seviyor. Deliler gibi seviyoruz birbirimizi. Kızı ikna edip nişanlısından ayırayım mı?

Yoksa unutmaya mı çalışayım ne diyorsunuz arkadaşlar

Kız seni seviyosa sen de onu seviyosan .. kıza söyle ayrılsın ..sevmediği biriyle neden evleniyo.. hadi seni sevmese bırak peşini dicem ama
  • bu ne kardesim ya sen bir kere bir adami hem cinsini aldatiyorsun gideceksin delikanli gibi adama soyleyeceksin boyle boyle yoksa bu is teknik olarak gavatliga gider ondan sonra kiza doneceksin sie diyeceksin yoluna evam edeceksin ne yani simdi kiz seni seviyor ama nisanlisi ile bulusup onunla geziyor eleman gel bi dudagindan buse alayim diyince ne oluyor yada tam tersi sen!!!
    \kusura bakma herhaliyle beni hic irgalamaz bu durum herkesin ahlaki tekniki bakis acisi kendisine ama eger geliup burda urumunu kamuya aciyorsan orf ve gelenekler nezlinde suan senin de kizin kizin nisanlisinin DA belli SIFATLARINIZ VAR gerisi size kalmis sifatlari tek tek saymaya gerek
    \

AMMA ask HERSEYE kadirdir derlermis ....
  • çıkmazdasın ve seni ancak kendin kurtarır.kıza son kez bir telefon et diyecem ama eminim ki sana güvenmez bu saatten sonra.en iyisi akıllı bir büyüğünü yolla.kimseyede duyurma.sonuç ne olursa kabullen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.