Şimdi Ara

Sevdiğim kız cevap vermiyor [İLGİNÇ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir kızı seviyordum bi zamanlar halada seviyorum unutamıyorum bu olay 20 Ağustos 2013 Tarihi ve 1 Eylül 2013 Tarihleri arasında geçiyor...
    Öncelikle aşağıda ben akşam arkadaşlarımla oturuyordum 3 erkeğiz birde kız arkadaş var bu kız arkadaşla bu benim sevdiğim kız tanışmış ve arkadaş olmuşlar falan neyse bu kız babannesine geliyor yazları tatillerde falan normalde Ankarada yaşıyor asıl olaya gelelim bu kız bahsettiğim gibi akşam aşağı indi o kız arkadaşımla (sevgilim değil kankam) ikisi birlikte geziyorlardı kızla kesişiyoduk falan filan sonra o eve çıktı benim kız arkadaşımdan o sevdiğim kız numaramı istemiş whatsappı ma bakmak için kız vermemiş falan sonra yarın sitede otururken muhabbet ettik tanıştık başbaşa kaldık çok seviyordu futbol oynamayı oynadık beraber ve numaramı verdim akşam güzelce konuştuk falan kız benden hoşlanıyodu belli sevgiliside yoktu bende kendimi ağırdan satıp kıza yüz vermez gibi konuştum hiç güzel kız yok sitede falan kız bendemi dedi evet falan dedim aptallık işte.. Sonra kız benden soğudu mesaj atmamaya başladı sonra ben ihtiyacın olduğunda at dedim konuşma orda kapandı sonra yarın bana mesaj attı ismimi söyledi bende efendim dedim ne falan dedi atmadım falan dedi neden böyle yaptı anlamadım konu burda kapandı.Sonra arkadaşımla konuşurken sordurttum neden konuşmuyosun diye kız şöyle dedi sevgilim var o yüzden yoksa konuşurum dedi sonra ben buna mesaj attım naber napıyosun falan filan cevap vermedi numaramı değiştirdim ilk önce kimsin dedi falan sonra benim olduğumu anlayınca mesaj atmadı ben yazdım naber napıyosun neden cevap yok vs. Şuan hala öyleyiz ama 1 ay önce Foursquare den istek yolladım arkadaşlık kabul etti şuan kız bizim sitede babannesine gelmiş sömestr olduğu için.
    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız sevgili falan yapmamış sırf seni kıskandırmak kendini değere bindirmek için sanada öyle demiş sende mesaj falan atıp totosunu kaldırmışsıın iyice

Orijinalden alıntı: Hystria

Kız sevgili falan yapmamış sırf seni kıskandırmak kendini değere bindirmek için sanada öyle demiş sende mesaj falan atıp totosunu kaldırmışsıın iyice

Kafam çok karışık hocam

Orijinalden alıntı: TheRad67

Güzel değilsin demen kötü olmuş. Ayrıca tekrar dene bir şansını olmazsa takma takıntı haline getirme

en azından kızın yaptığı çıkma teklifini kabul etmemek gibi salaklık yapmamış benim gibi...

When Things Don't Go Right, Go Lift.
  • Bunu bende yaptım hemde çok farklı bir şekilde
    Şunu söyliyeyim 3 yıl kızın peşinden koştum sonra kız deneyelim dedi yok dedim nasıl olduysa sonra pişmanlık bitirdi beni

Bunu bende yaptım hemde çok farklı bir şekilde
    Şunu söyliyeyim 3 yıl kızın peşinden koştum sonra kız deneyelim dedi yok dedim nasıl olduysa sonra pişmanlık bitirdi beni

bende çok erken beklemedigim bi anda etti refleksle bide arkadaş diyince ilk defa çıkma teklifi aldı falan gibisinden direk hayır dedim .. sonra 2-3 hafta sonra o beni ondan 1-2 ay sonra ben onu en sonda 14 şubatta o beni ret etti 1 yıldır unutamıyorum (2.de benim ettigimde kabul etmediginden gereksiz tribe girdigimden kabul etmedim..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eISgood -- 28 Ocak 2015; 2:07:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayatın saçmalığı işte adaletsizlik dengesizlik

Hayatın saçmalığı işte adaletsizlik dengesizlik

yok ya her türlü hata benim ve çekiyorum da zaten

• Kendimiz yapıyoruz çoğu şeyi ama hayatta yardımcı olmuyor hiç

Kız yolluysa ;

Bende mi? diye sorduğunda gördüğüm kadarıyla güzelsin ama görmediğim yerlerini bilemem tarzı bir şey diyeydin.

Kız yollu değilse ;

Bende mi? diye sorduğunda gördüğüm kadarıyla güzelsin yazıp verdiği her hangi bir cevaptan sonra ''Görmediğim yanlarını bilemem ama'' tarzı bir şey diyeydin.

Hayır yani kafa hiç mi basmıyor şu konulara

Bir de tavsiye vereyim bak, kızlarla konuşurken net bir cevap vermekten kaçın soruyu ona yönelt veya bir şey söylediğinde ciddi mi söylüyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun anlamasın. Tabi bu belli bir yere kadar, zamanla çözersin zaten o belli bir yeri.

Konuya gelirsek, o kızdan sana yar olmaz. Dışarıda sürüyle kız var, tek bir tanesine bağlı kalma, zaten o kızın peşine gereğinden fazla koşmuşsun.

Bir süre başka kızlarla takıl, o kız elbet bir şekil sana yanaşacak. Sömestr olduğu için gelmiş hiç suratına bile bakma, kız yine onun peşine koşacağını sanıyor ama koşma bu sefer, hatta mümkünse siteden bi kızla takıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

Direk lak diye güzel değilsin denir mi lan?

Kız yolluysa ;

Bende mi? diye sorduğunda gördüğüm kadarıyla güzelsin ama görmediğim yerlerini bilemem tarzı bir şey diyeydin.

Kız yollu değilse ;

Bende mi? diye sorduğunda gördüğüm kadarıyla güzelsin yazıp verdiği her hangi bir cevaptan sonra ''Görmediğim yanlarını bilemem ama'' tarzı bir şey diyeydin.

Bir de tavsiye vereyim bak, kızlarla konuşurken net bir cevap vermekten kaçın soruyu ona yönelt veya bir şey söylediğinde ciddi mi söylüyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun anlamasın. Tabi bu belli bir yere kadar, zamanla çözersin zaten o belli bir yeri.

Konuya gelirsek, o kızdan sana yar olmaz. Dışarıda sürüyle kız var, tek bir tanesine bağlı kalma, zaten o kızın peşine gereğinden fazla koşmuşsun.

Bir süre başka kızlarla takıl, o kız elbet bir şekil sana yanaşacak. Sömestr olduğu için gelmiş hiç suratına bile bakma, kız yine onun peşine koşacağını sanıyor ama koşma bu sefer, hatta mümkünse siteden bi kızla takıl.

Hocam sizce niye mesajlarıma cevap vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

Direk lak diye güzel değilsin denir mi lan?

Kız yolluysa ;

Kız yollu değilse ;

Hocam sizce niye mesajlarıma cevap vermiyor

Dostum sana karşı soğuk davranması tamamen bir testten ibaret, bakalım peşimden koşacak mı diye denemiş seni, sen de fazlasıyla koşmuşsun.

Dediğim gibi bir süre ne mesaj yaz, ne suratına bak. Biraz da sen onu dene bakalım nasıl tepkiler verecek.

Bunun dışında soru soracak olursan pm at konuyu uplamayalım sürekli.

• kıza "güzel değilsin" denir be kardeşim. cool davranmak için elindeki fırsatı tepmişsin yok sana kız falan
  • Değmez değmez arada bu kadar mesafe var iken bi kızla olmaz hele böyle anlamsız tepkileri olan bi kızla hiç olmaz unutmaya bakın yılda birkaç hafta ile olmaz kız buna uyanmıştır, uyandırılmıştır. Bu kadar basit üstüne düşmen zorlaman seni onun gözünde degersizleştirir, zorladıkça iyice degersizlesecek askıntı pozisyonundan ileri gitmeyeceksin. Tek yapman gereken kızdan hamle beklemek ki bence bunu da yapma çünkü asla uzun süreli sağlıklı ve bir sonuca varan ilişkiniz olmaz. Uzun süreli ilişkisi olanlar bir yıl gibi uzak kalmaları ancak kaldıra biliyor onlarda da 1 yıl gibi yani donus zamanı belli olacak yoksa bi süre sonra onlar da kopuyor. Dediğim gibi her kız uzun mesafelerde sadakati ve aşkı koruyamaz yapan var mı var tanıyorum fakat zor hele de bu kız değil kızlardan anlarım eski yorumlarıma bakabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.