Şimdi Ara

Sevdiğim çocuk dhli çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaa arkadaşlar 2 senedir tanıştığımız bir çocuk var duygularımı hiç belli etmedim sırf onun için okulumu felan değiştirdim bugün bana whatsapptan yazdı.O kadar öküz ki "sa" diye başladı ilk mesajına ama ben kim olduğunu bilmediğim için kimsin diye sordum neyse konuştuk bana aynen şunu yazdı :

imdi kızla 11. sınıfta dersanede tanıştık. aynı sınıftayız o en arkanın ortasında ben en arka köşede oturuyorum yakınız baya. hafif sohbet var ama ben yanığım. hayatımda ilk defa bir kıza karşı böyle şeyler hissediyorum. dışardan bakıldığında kız benim çok üstümde duruyor ama etraflıca düşününce birbirimize dengiz. neyse 11. sınıf bitti yaz tatilinde kızı unuttum ygs-lys heyecanı var ders çalışıyoruz. dersanede arkadaş dedi ki senin ki sizin okula geçmiş ben beynimden vurulmuşa döndüm okul başladı ilk önce merdivende karşılaştık

ben- hayırlı olsun neden geldin buraya (kıza hesap sordum)

kız- değişiklik olsun değil

ben- hayırlı olsun

bu saçma konuşmadan sonra öğle arası gittim 40-45 dk adam akıllı sohbet ettim hocaları falan tanıttım. olaylar burdan sonra başladı 1-1.5 ay her gün öğle arası kızın sınıfına gittim. oradaki arkadaşlara rezil olum sınıfta rezil oldum. hiçbirini önemsemedim gittim kıza sohbet muhabbet. ama kızın şöyle bir özelliği var buz gibi soğuk. okulda 2-3 arkadaşı var hepsi kız tek konuştuğu erkek benim bir de dersaneden ortak arkadaşımız onlada sohbetleri yok. kıza okulda yanaşan çok ama hepsini geri çeviriyor. suratlarına bile bakmıyor. bende kendi kendime çok namuslu kız ulan bu vakitte böyle kız bulmak zor diyorum. zaten beni etkileyende bu. neyse biz gitgide daha samimi olduk artık ailelerden falan bahsediyorduk ben herkesin önyargısını kırdım. 4 yılda kızlarla sohbete girmeyen çocuk okulun en güzel kızıyla konuşuyordu. ama amacım diğerlerini etkilemek değildi. okulun yıllık mevzusu eldi ben dedim ki bana yazart mısın o da tamam dedi. bir kaç gün geçti yazmamış yıllık vardı falan diye bir kaç defa uyardım tamam dedi ne yazayım dedi beraber yazalım dedi bende sen yaz dedim beraber yazılır mı dedim. yıllık yazıları geçti bu getirmedi bende kırılırdım tribe girdim 1 defa verdiği selamı almadım direkt yürüdüm gittim. o da üzüldü merdivende karşılaşınca hızla çıkmalar falan. neyse kendi kendime olmadı olum bu kız dedim unuttum. ygs'ye girdik çıktık okul serbest bıraktı kimse gelmedi. lys'ye bir ay kala 11. sınıftaki hocamızın bu yıl açtığı bir kurs vardı. biz arkadaşlarla oraya takılmaya başladık ben 1 gün gitmedim kız kursa gelmeye başlamış. olaylar burada başladı. bzim arkadaşlar benim sohbetimi yaparken kulak misafirliği falan ypmış dediler bana sende gl kursa konuş et yok dedim tribe girdim işte burada kaybettim. sonrada whatsapp grubundan bugün kimler var yazdım kızın en yakın arkadaşı demişki bizim arkadaşlara söyleyin kız yok boşuna gelmesin. işte o anda kafama sıkasım geldi kız herşeyin farkındaymış ama ben salak gibi kızla konuşmaya gitmedim. hala ulaşma imkanım var hocadan numarasını alıp arayabilirim ama aramıyorum neden mi? çünkü salağım ve korkağım kızlarla konuşamıyorum aptal bir asosyalim tek derdim bilgisayar. sizi gerçek zannediyorum derdimi arkadaşlarım yerine size anlatıyorum çünkü ben salağım neyse siz kişisel algılamayın.

benden size tavsiye kızlarla konuşurken korkmayın seviyorum lan diye bağırın. hayatınızdan mı kaybedeceksiniz namusunuz mu kirlenecek sanki insan sevdiğini söylemeli. yoksa benim gibi rezil rüsva duruma düşersiniz. bunu neden buraya yazdım çünkü salağım bu yazıyı koplayalıp kıza göndersem direkt sevişiriz ama nerede bende o cesaret

işte ssleri atmıyorum çünkü en yakın arkadaşıma bile atmadım ss leri,ama o burda konu açmış sizce ne yapmalıyım bu çocuğun amacı ne ?

• Bi mok anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzun yazmışsın, özet yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki konuyu da açan aynı kişi değilse diğer konuda da söylediğim gibi...

• BLOK

• Gerçek ad Emre Aygören

• Biz gerçeğiz yalnız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşver onu sana adammı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.