Şimdi Ara

Sev olmayan kızla nerelere gidilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarımla sinemaya gidiyoruz ama sevim olmayan kızla sinemaya gitmem absürd olur tavsiyeler var mı piknik falan mı yapıcaz? Erkekmiş gibi mi davranmalıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Konser veyahut nezih bir mekan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • redhood2112 R kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açar mısın konser yok ve konsere de gidilmez kızın sevgilisiym algısı oluşur nezih bir mekan kafeler gibi mi? Piknik yapmayı teklif etti ama bizim gibi taş fırın erkeğini bozar.

• Evet daha önceden gittiğin bir kafe olmasını tercih ederim kızın yanında sanki 40 senedir o kafeyi gidiyormuşsun izlenimi bırak rahat ol kafanda birşeyler kurup düşünme kızı sıkma yani dengeyi tut demek istiyorum

• bu nasil tanimlama. sevgilin olsun istiyorsan simdiden sevgiliymis gibi davran eger akraba ise takilma zaten.

• Nargile için

• hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Alakası yok

• ne kadar yıkıksın la,sevgilisi olarak algılansan ne olacak bu durumdan korkuyor musun?

• Pikniğe gidin parası olmayabilir.Ya da cafelere para saçmak istemiyordur. Sıkıntı şurda sen bu kızı istiyon mu yoksa kız olsunda ne olursa olsun gibisinden mi? Piknikte samimi olmanız daha olası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızı internet cafeye götür

• hynx kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz hocam ama ben biraz yıkığım bende bişeyler yanlış ama nasıl düzelticem bulamıyorum galiba tek sorun özgüven eksikliği

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Belki de sinemaya gitmeyi teklif etmeliyim

• fairtru kullanıcısına yanıt
    Hocam piknik hayatımda hiç yapmadım bilmiyorum piknikte aynı maliyette olmaz mı? Bir dürüm alsak zaten sinema çıkışı yiyeceğimizle aynı yemeğe gelir birde 20tl ekler sinemaya gireriz avmde.

Ben bu kızla sevgili değilim olmakta istemiyorum sadece arkadaşım.

Piknik nasıl yapılıyor temel olarak anlatabilir misin? Yer sofrasına birkaç şey konulup yenildiğini biliyorum sadece.

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Camiye götürcem giydiği cropları çarpanlara ayırsın

• kusura bakma kardesim ben 2005liler ile muhatap olmuyorum

Hocam vaktinizi çaldığım için özür dilerim isterseniz banlayın konularım karşınıza çıkmasın

• tamam dostum seni bu seferlik banlamiyorum fakat istirham ederim artik yorumlarima cevap verme

Ş-şey hocam yaşıtlarım batuflex dinlerken ben ilham irem dinliyorum ben biraz farklıyım galiba

• yarın ben de bir kızla buluşacağım ve ilk önce yemek yiyecez sonra çay kahve faslı falan ondan sonra da yan yana yürürken elinden tutmayı planlıyorum bence sen de dene

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.