Şimdi Ara

Seto no Hanayome

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 yapımı, 26 bölümlük komik bir anime serisi.

bana bir komedi anime serisi tavsiye etsene yaa ruhum sıkıldı diyenlere mutlaka tavsiye edilecek serilerin başında gelmektedir bu seri. Kısaca deniz kızı ile normal insanın ilişkisi komediyle harmanlanarak anlatılmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim en sevdiğim genrelerden biri komedidir ama ne var ki kolay kolay beğenmem kimi serileri

Seto no Hanayome de onlardan biri

Çünkü sığır karakterlere ve ezilmişlik komedisine alerjim var.Mazoşist olsam bu denli ucuz durum komedilerindense dopamin doyumumu sağlayacak matertallere yönelirdim.Ezilen liseli bir ergenin tam olarak neresi komik ve ilgi çekici hemde her bölüm tekrarlayan yapısıyla.Normalde absürt yapımları çok severim fakat bu seride yavanlaşmaktan öteye gidememiş olsa gerek ki sadece 6 bölüm dayanabildim.Aslında izlenmez diye bir şey yok 12 bölüm olsa bitirebilirdim ıkına ıkına ama böylelerine 24 bölüm fazla

Her iki anakarakterde katıksız sığır.Biri iradesiz budala diğeri ise yerel memleketçilik tadında gülünç bir ırkçılığı olan gurur manyağı o budala jakoben babasına karşı tavır almış görünse dahi onun güdümünden çıkamayan fakat aşk ve anlayış gibi hususlarda sınıfta kalan odunun teki

Ayrıca saçma kompleksleri var ve kıskanç.O klişe banyo sahneleri ise çok bayat.Erkek ana karakterin afro kafayı görünce değişik hal ve hareketlere girip dudak büzmesine de o maki denen yer cücesine de ayrı kılım.Afro kafa tek sevebileceğim karakter olabilirdi aslında böylesi bir olay yaşanmasaydı.Verilen tepkiler ise bana yapmacık geldi

Yanlış anlaşılma olayını Metal Detroit City gibi kaliteli animeler iyi becerir yeri ve zamanı ayarlar akıbetinde ise vurucu bir etki bırakırlar.Tabi ki bu durum Seto no Hanayome için geçerli değil.Ucuz birliktelik cinsellik üzerinden kurulan yanlış anlaşılmalar ilgimi çekmemekte

Festival,okul falan kesin ilerde ki bölümlerde bir de kültür festivali olur kaplıca sahnesi var mıydı onu bile hatırlamıyorum.O kadar klişe bir seri

Seksist feministler çok sevebilir ona bir şey diyemem

En azından nisekoida ki gibi birbirlerini sevmek için 29685 yıl geçmesi gerekmiyor hemen işi pişirmişler harem olmaması da ayrıca olumlu yanlarından.Ve o sapığın ana erkek karakter tarafından dövülmesi içimin yağlarını eritiyor keşke issei sapığını da böyle dövseler tabi kadın tarafından değil.Ana karakterin tek erkek olabildiği ya da cinsiyetçilik yapmayayım tek adam olabildiği yer burası sanırım

Ayrıca eve ilk geldiklerinde yaptığı yatak muhabbeti çok leşti

Neyse araya nefretimi kustuktan sonra olumlu yanlardan devam edelim

Ara sonlanırken gösterilen wallpaper ve o an arka planda çalınan müzik çok hoş.Keşke bu güzellik animenin geneline yayılabilseydi

Vasat yeni çağ animeleri izleyebilecek kadar yokluktaysanız tavsiye edebilirim ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 29 Eylül 2016; 3:24:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimi no Iru Machi Anime&Manga
    12 yıl önce açıldı
    shingeki no kyojin ova hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.