Şimdi Ara

SET YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM LTF.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şöyle guzel bı subwoofer ve guzel 2 ya da 4 adet kompedant hoporlor ve amfi düşünüyorum... bana yardım edermısınız.. marka konusunda.. Amfiyi sony düşünüyorum.. wooferıda pıoner 1000 lik düşünüyorum.. sizce nasıl ???

yani kapılarada guzel 4 adet hoporlorle guzel bı ses alabılırmıyım.. teyibim Sony V6800 ...

yardımlarınız için şimndiden teşekkür ederim...

hertz dsk 165 2 çift tanesi 120 ytl http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4420&k_id=680&kn=HERTZ
    hertz es 300 subw. 150 ytl +kabin 40 ytl http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4345&k_id=680&kn=HERTZ
    ++++
    100 ytl civarında montaj

• quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

jbl 755.6 tahminen 380 ytl
    hertz dsk 165 2 çift tanesi 120 ytl http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4420&k_id=680&kn=HERTZ
    hertz es 300 subw. 150 ytl +kabin 40 ytl http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4345&k_id=680&kn=HERTZ
    ++++
    100 ytl civarında montaj

yani amfiyi sony almıyımmı ??? bu söyledıklerınız dahamı kalıtelı ???

• quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

jbl 755.6 tahminen 380 ytl
    ++++
    100 ytl civarında montaj

yani amfiyi sony almıyımmı ??? bu söyledıklerınız dahamı kalıtelı ???

Sony ses anlamina pek bişe ifade etmiyor. Rms değerleri cok düşük anfinin ancak fiyat 270 ytl gibi fiyatlari var. 350 ytl gercekten gercekten iyi bir anfi alicaksan bütün sistemi audiocu kardesimin dediği gbi yap

• Evet gerçekten bende anlamıyorum bu ses olayından...Siz orta halli ama gerçekten iyi ve kalıteli ses alabileceğim ne önerirsiniz..kompenat lar kapılar için çok iyi diye duydum.. amfi seçiminde nasıl bi tercih yapsam uygun olur ?? kompedantı direk amfisis bağlasak iyi bir ses elde edebilirmiyiz ???

Evet gerçekten bende anlamıyorum bu ses olayından...Siz orta halli ama gerçekten iyi ve kalıteli ses alabileceğim ne önerirsiniz..kompenat lar kapılar için çok iyi diye duydum.. amfi seçiminde nasıl bi tercih yapsam uygun olur ?? kompedantı direk amfisis bağlasak iyi bir ses elde edebilirmiyiz ???

komponentleri teyp kaldırmaz anfi ile surmen gerekir.arkadasın onerdiği jbl 5 kanallı anfi ile 2 takım komponent bir sub olarak giriş seviyesi bir sistem elde edebilirsiniz.

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

SQ bir sistem düşünürseniz eğer bütçede de sorun yoksa bence Focal, audioson tarzı markalara yönelin

çok afedersin ama onlar ne oluyor ?

bücem ahım şahım değil. yani 800 ytl civarı.. amfisiz compedant pıoneer taksam kapılara sızce nasıl olur ?

satan adam amfisizde kullanabilirsin diyo.

pıoneere compt. 150 ytl diyo.. fiyat nasıl ??? yani çok bişey istemiyorum sesi açtımmı kusursuz ve birazda yuksek seste güzel bir ses kalitesi alsam yeter.. öyle dağı taşı inletecek değil ama dışardanda duyulsun

• quote:

quote:

SQ bir sistem düşünürseniz eğer bütçede de sorun yoksa bence Focal, audioson tarzı markalara yönelin

çok afedersin ama onlar ne oluyor ?

bücem ahım şahım değil. yani 800 ytl civarı.. amfisiz compedant pıoneer taksam kapılara sızce nasıl olur ?

satan adam amfisizde kullanabilirsin diyo.

pıoneere compt. 150 ytl diyo.. fiyat nasıl ??? yani çok bişey istemiyorum sesi açtımmı kusursuz ve birazda yuksek seste güzel bir ses kalitesi alsam yeter.. öyle dağı taşı inletecek değil ama dışardanda duyulsun

arkadaiom sen satan adama bakma compedantları anfisiz kullanabilirsin ama o zaman komponant almanın bir anlamı kalmaz anfisiz kullanıcam dersen git coaxial hoparlör al daha iyi hem 800 ytlde iyi bir bütçe o paraya uygun bir şey yapılabilir mesela aşağıdaki gibi ;

1 JBL 75.4 Anfi 260 ytl
    http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GTO-75-4-OTO-ANFI-SIFIR-KUTU-GARANTILI_W0QQidZZ8985335
    1 JBL GT 5 110 ytl +kabin 40 ytl
    http://www.sahibinden.com/sifir_garantili_jbl_6507c_en_ucuz_fiyat_garantisiWQQaXQQ7437311WQQpXQQdisplayitem
    2 TAKIM JBL 6507C Component 220 ytl
    http://www.sahibinden.com/sifir_garantili_jbl_6507c_en_ucuz_fiyat_garantisiWQQaXQQ7437311WQQpXQQdisplayitem

260+220+110+40=630 100-150 ytl de bağlatmaya verirsin zaten sana yeter sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyer17 -- 10 Nisan 2008; 22:40:47 >

• walla hocam bütçeniz gayet iyi madem öle düşünüyorsunuz bence jbl 755.6 amfi size en uygun amfidir ve 5 kanaldır. 2 takım compenant 1 adet de subwoofer bağlayabilirsiniz.Yanlış anlamayın ama ben 16cm lik compenant satıyorum size amfi ve woofer+kabin 800ytl civarını az buz zorlayacaktır.SQ sistem de sizin istediğiniz kaliteli ama çok güçlü olmayan bir sistem

walla hocam bütçeniz gayet iyi madem öle düşünüyorsunuz bence jbl 755.6 amfi size en uygun amfidir ve 5 kanaldır. 2 takım compenant 1 adet de subwoofer bağlayabilirsiniz.Yanlış anlamayın ama ben 16cm lik compenant satıyorum size amfi ve woofer+kabin 800ytl civarını az buz zorlayacaktır.SQ sistem de sizin istediğiniz kaliteli ama çok güçlü olmayan bir sistem

hocam jbl 755.6 6 kanal oluyoama bence jbl 75.4 yeter ama bunu alabilirse tabii daha da iyi olur belki ilersi için bunu alırsa evet belki bütçeyi en fazla 50 ytl falan aşar jbl 75.4 alırsada ya tam gelir yada 750 falan tutar zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: Flyer17

quote:

walla hocam bütçeniz gayet iyi madem öle düşünüyorsunuz bence jbl 755.6 amfi size en uygun amfidir ve 5 kanaldır. 2 takım compenant 1 adet de subwoofer bağlayabilirsiniz.Yanlış anlamayın ama ben 16cm lik compenant satıyorum size amfi ve woofer+kabin 800ytl civarını az buz zorlayacaktır.SQ sistem de sizin istediğiniz kaliteli ama çok güçlü olmayan bir sistem

hocam jbl 755.6 6 kanal oluyoama bence jbl 75.4 yeter ama bunu alabilirse tabii daha da iyi olur belki ilersi için bunu alırsa evet belki bütçeyi en fazla 50 ytl falan aşar jbl 75.4 alırsada ya tam gelir yada 750 falan tutar zaten

nasıl 6 kanal oluyor ? Açıklayabilirmisiniz 2 adet component 1 adet de woofer teknik olarak kaç kanal yapar?

• Yani demek istediğim jbl 755.6 6 kanallı bir anfidir senin kurduğun sistem 5 kanal kullanıyo yani 5 kanallı bir anfide yeter ama jbl 755.6 6 kanal bir anfidir 755.6 daki 6 da bunu ifade eder zaten yani sen istersen jbl 755.6 yı 3 kanal kullan bu anfinin 6 kanal olduğu gerçeğini değiştirmez

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO755.6/230&Language=ENG&Country=TR&Region=EUROPE&cat=AMP&ser=GTS

Amplifiers
    Grand Touring Series
    GTO755.6
     SET YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM LTF.

OTHER VIEWS:

SPECIFICATIONS

General
    Power Output 60 Watts RMS x 4 channels + 107 watts RMS x 2 channels at 4 ohms and ≤ 1% THD + N
    160 Watts x 2 + 300 watts x 1 at 4 ohms, 14.4V supply and ≤ 1% THD + N
    117 watts (channels 1, 2, 3, 4), 163 watts (channels 5, 6) at 2 ohms
    Signal-to-Noise Ratio 79dBA (reference 1 watt into 4 ohms)
    Effective Damping Factor 6.392 at 4 ohms
    Frequency Response 10Hz – 47kHz (channels 1, 2, 3, 4), 10Hz – 302Hz (channels 5, 6)
    Maximum input signal 6V
    Maximum sensitivity 250mV
    Output regulation 0.042dB at 4 ohms
    12dB Built-in, variable, low-pass electronic crossover
    Separate high-level and low-level inputs
    Remote bass-level control (optional)
    Dimensions (H x W x D) 475mm x 313mm x 60mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyer17 -- 11 Nisan 2008; 0:59:38 >

• Hocam doğru diyorsun 6 rakamı 6 kanal anlamında ama sub her zaman tek kanal olarak geçer hatta bass amfileri mono bass die geçer tek kanal olduğu için. 755.6 da 2 mid tiz 4kanal 1de tek sub bağlayabilirsin 5 kanal neyse konu dağılmasın ha 6 kanal ha 5 kanal fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyer17 -- 12 Nisan 2008; 11:43:23 >

şu an bahsettiğin sistem için 6 kanallı jbl 755.6 senin için daha iyi ama bütçeme fazla gelir o dersen jbl 75.4 de sana şu an için yeter

yani çok bişey istemiyorum.. sadece sesi biraz açtıgımda keyif versin patlak davul gıbı çalmasın yeter
  • hangisini alırsan al patlak davul gibi çalmaz zaten o zaman sen jbl 75.4 yeter bence sana ama ilerde geliştiririm bu sistemi bana yetmez dersen 755.6 al karar senin ama jbl 75.4 2 takım component ve 1 adet gt5i rahatlıkla çalıştırır patlak davul gibi falan da olmaz şüphen olmasın

hangisini alırsan al patlak davul gibi çalmaz zaten o zaman sen jbl 75.4 yeter bence sana ama ilerde geliştiririm bu sistemi bana yetmez dersen 755.6 al karar senin ama jbl 75.4 2 takım component ve 1 adet gt5i rahatlıkla çalıştırır patlak davul gibi falan da olmaz şüphen olmasın

eyvallah sağolasın..bu günlerde bi kaç ses sistemi yapan yere sordum onlarda senın gıbı cvp verdiler..karar senın parana göre herşey dediler...
    mulakakı paraya göredir ama bilmeyipte gidip oralarda da boş şeylere parada vermek ıstemıyorum...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.