Şimdi Ara

Set Üstü Ocak Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
41.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir arkadaşımdan duydum doğalgaz açtırmak için artık ocağın CE belgesi ve Gaz emniyeti olması gerekiyormuş doğalgazcılar öyle istedi dedi. Bu konuda bilgisi olan varmı acaba ? Bende açılış yaptırcam inşallah yakın zamanda internette araştırdım fakat bulamadım. Almam gereken ocağın tam olarak hangi özellikleri olması gerekiyor acaba? CE ve Gaz emniyeti olayı doğrumu? Özellikle tavsiye ettiğiniz ocak varmı?
  • ya bende fankey marka bi set üstü aldım lanet olası garantisini doldurmadan 3 4 defa servis geldi
    her tarafından sorun fişkırıyor mübarek iki yılda hurdaya çıktı
    bi çaydanlığı 2 saatte kaynatıyor sabır taşı olduk
    en sonunda değiştirmeye karar verdim başka önerisi olan varmı acaba
  • bizim evde bosch setüstü ocak ar ve ben de pek yemek yapmayı sevmediğim için kullanmam şimdi evde yalnızım ve nasıl çalıştığıı bilmiyorum doğalgaz bağlı tencereyi koydum bekliyorum düğmeyi çevriyorum gaz kokusu geliyo ve ocak yanmıyo nasıl kullanabilirim acil !!!!
  • gaz geldiğinde basılı tutun birkaç saniye ateşlemeye başlar.yandıktan sonra ister kısın ister açık bırakın.
  • konu eski ama yine de sorayım..bende beko setüstü ocak var.doğalgaz dönüşümünden sonra gaz ayarı bozuldu.kısık ayara getirince ocak sönüyor ne yapmalıyım?
  • Merhabalar fankey cam set ustu ocak aldik bize buyuk oldu arkadasa vericez nasildir kaliteli görünüyor begenip aldik da insanlara ayip olmasim kotuyse vermeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatıcam konudaki arkadaşlardan çok özür diliyorum sadece burada olan ve almış olanlar ve Kullandığı memnun olan ya da şikayetçi olduğu konuları dile getirebilirler mi Kayseride yeni bir üreticiyiz ve insanları düşünce ve yorumlarını dikkaete alarak en iyisini yapmaya çalışacağız.
  • Siemens beşli ortası vooklu modelini aldım .Artılarından ziyade eksilerini yazayım belki işinize yarar.
    1.Alt kalvanizli kapak saç iki yılda paslandı ve çürüdü.
    2.Düğmeleri kullanışlı fakat sıcağa maruz kaldığından eriyip yamuluyor.
    3.Küçük bek mübarek pırpır uçak gibi ses çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap34 -- 13 Mart 2019; 0:20:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.