Bs ayt fizik
-
-
denemesini çözmüştüm sb'sini ise incelemiştim. bence şu vakitten sonra çözülmez, bence temel kitaplardan ziyade daha orijinal sorularla uğraşabileceğin kaynaklara yönelmelisin.
Ramazan ayını tebrik eder, hayırlı çalışmalar dilerim.
selam ve dua ile...
-
fikirlerin pek önemli değil diğer mesajların ne kadar bilgili olduğunu gösteriyor diğer kitaplar şuan konumuz değil incelemek başka çözmek başka 345 önerirsen çok kötü olur
-
haddini aşma, sen giderken ben dönüyordum.
ben TIP okuyorum sense sınava 3 ay kala bs fizik çözülür mü diyen sıradan birisin.
masasında guyton fizyoloji bulunan birine karşı kelimelweini daha dikkatli seçmeni öneririm...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence sınav ayarı kolay orta bir kitap
-
Tıp mı ilk üniversiten mi ben can sıkıntısında ikinci 4 yıllığımı okuyacağım, ilk üniversite eğitimi tamamladım mühendis oldum, her iş yapıp para biriktirdi şimdi bir dal daha okuyacağım sırf keyfi param var vaktim var küçücük çocuk tıp okuduğu için kendini başarılı zannetmiş büyüklerine saygılı ol derim senin hayalin benim hayatım haberin olsun.
-
benim okuduğum tıp senin okuyacağın 5 okula bedel aslanım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X