http://www.dijitaltrend.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=88686 arkadaşlar linkteki sistem alınırmı sizce . müzik ağırlıkta 2+1 sistem alacağım yardımınız gerekli . bas tiz ve midler olabildiğince dengeli . berrak ses önemli çok güçlü sistem olupta kafa yormasından sa net ses almayı tercih ediyorum . şimdiden teşekkürler
edifier hiç kullanmadım performenslarını bilmiyorum ama bu paraya 2.el logitech z2300 önerebilirim temiz ses ve güçlü bass tercih senin
kesinlikle z623 fakat fazla bass istiyorsan alma derim
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar edifier x600 aldım çok memnun um cihazdan saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: vipsec
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar edifier x600 aldım çok memnun um cihazdan saygılar
güzel seçim iyi günlerde kullanın
quote:
Orijinalden alıntı: yuxeses
quote:
eyvallah gayet iyi bu fiyata bu ses . ben z 5500 de kullandım , solo 7 ded , x230 ve x 130 da kullandım logitech bana göre değil solo 7 ve edifier benim ,çin ön planda şimdilik :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yuxeses
quote:
eyvallah gayet iyi bu fiyata bu ses . ben z 5500 de kullandım , solo 7 ded , x230 ve x 130 da kullandım logitech bana göre değil solo 7 ve edifier benim ,çin ön planda şimdilik :D
http://www.dijitaltrend.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=88686 arkadaşlar linkteki sistem alınırmı sizce . müzik ağırlıkta 2+1 sistem alacağım yardımınız gerekli . bas tiz ve midler olabildiğince dengeli . berrak ses önemli çok güçlü sistem olupta kafa yormasından sa net ses almayı tercih ediyorum . şimdiden teşekkürler
arkadaşım öncelikler başlıgınızı düzeltirseniz iyi olur zira ses anlaşılacak bir şey değil hissedilecek birşeydir ve bu da göreceli bir kavramdır lakin onun yerine ses sisteminden anlayan varmı derseniz daha uygun olur zira o zaman işin için bilimide katmış olursunuz . ve daha somut cevab ve nesnel cevap alırsınız.
bahsettiğiniz ses sistemi de 6 m^2 lik bir oda için yeterli gelir içindeki eşya materyaline bağlı olarak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme