Şimdi Ara

SESSİZ 1GB 5750-5770-4850 TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MONİTÖRÜM 23,6 FULL HD ARADA PES VE STRATEJİ OYNARIM PERFORMANSINDAN ÇOK SESSİZ OLMASI ÖN PLANDA DAHA ÖNCE SAPHİRE 5750 ALMIŞTIM AMA SESLİYDİ
    TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM İKİNCİ ELDE OLABİLİR

• sessizlik istiyorsan özel bir soğutucu al
  • Ekran kartının, işlemcinin kullandığı güç kasa içinde birikiyor ve güç kaynağının fanı yüksek devre çıkıyor olabilir. Bende oluyor mesela. Hd5750 ile oyundan çıktıktan sonra da fan sesi devam ediyor mu? Bende bir süre oluyordu hız aşırtma varken işlemcide.
    Ekran kartını sessizleştirmek istersen akasa apache 12cm fanlardan al, sabit sürücünün üzerine 90 derece açıyla kondur, karta giden hava hacmini arttırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Ekran kartının, işlemcinin kullandığı güç kasa içinde birikiyor ve güç kaynağının fanı yüksek devre çıkıyor olabilir.

• Komik olan? Güç=ısı anlamadıysan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Ekran kartının, işlemcinin kullandığı güç kasa içinde birikiyor ve güç kaynağının fanı yüksek devre çıkıyor olabilir.

özel bir güç olabilir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

özel bir güç olabilir bu

jedi mind trick

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/ff0de6c9d8c369fdb99bcfdf25fb7a04/GIGABYTE-GV-R575SL-1GI-HD5750-1GB-GDDR5-128Bit-HDMI-16x

Sessizlik dedi mi "Silent Cell" i tek geçerim.
    Aşağıdaki linkte de incelemesi var.

http://galeri.pclabs.com.tr/index.php?album=gigabyte-radeon-hd-5750-silent-cell-&image=img_1921.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 18 Eylül 2010; 2:59:51 >

• Yukarıdaki arkadaşın önerisi gayet güzel 0 fan 0 ses,daha farklı birşey derseniz his 5750 icooler iv,sapphire 5750-5770 vapor x modelleri oldukça sessizdir. Bu modellerin hepsini kullandım, düz sapphire 5750'ye (bunuda kullandım) göre oldukça sessizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick72 -- 18 Eylül 2010; 8:09:53 >
  • His 5750 icooler kullanmıştım daha önce; hiç ses yapmıyordu. Çok da iyi oc oluyordu. Diğer 5750'leri bilmiyorum ama bendeki kart 880/5600 hızlarında stabil çalışıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heady -- 18 Eylül 2010; 12:41:23 >
  • SAOLUN ARKADAŞLAR SAPHİRE DÜZ 5750 KULLANDIM AMA BİRAZ SES YAPIYORDU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.