Evet Arkadaslar Seslichat Piyasasında Cok Sayıda Panelci Vardır Bilirsiniz Boşuna Panelcilere Para Vermeyin Yazık Gunah Size Burda Seslichat Panel Kurmasını Gösterecegimdir Eyer Kuramasanız Yapamadıgınız Şeyi Yazarsınız Cevablarım Evet Başlıyalım...
ORDA DATABASEDEN HESAB OLUSTURUYORSUNUZ MYSQL GOZUKECEKTIR PANELIN ICERISINDE MUTLAKA VARDIR SQL DOSYASINNI YUKLUYORSUNUZ İSTER PLASEKTEN İSTERSENIZ FTP FILLEZELLA BOLUMUNDEN DOSYALLARA IZIN YETKISI VEREBILMEK ICIN DOSYA IZIN MENUSUNU ACAAK 777 YAZIP ENTER TIKLIYARAK KURUMU YAPABİLECEKSINIZDIR...
EVET EN SONUNCU BOLUM BUNLARI YAPTINIZ DIYELIM ORNEK LINK
siteismi.com/sivas.php seklinde veya asp seklinde tıklayın panel ortaya cıkacaktır bazen
siteismi.com/sivas.giris.php seklındede acılmaktadır panelın gırıs bolumu ındex cok onemlı
Erdinc Arkadasım Bilmiyenler icin ufak bir anlatım yaptım aklına takılan bir sorun varsa orayada yazdım yardımcı olabilirim diye belirtmişim tam okuduysan
ahmtbrk58
kullanıcısına yanıt
Ben İnsan Olanlara Paylastım senın gıbı karaktersızler yorum yapsın dıye degıl
İsteyene Şu Şekil Veya Buna Yakın Benzer Ucretsız Web Sitesi Kurabilirim Ucretsız Kurulacaktır
Ben İnsan Olanlara Paylastım senın gıbı karaktersızler yorum yapsın dıye degıl
Dostum daha bilgi nasıl verilir onu öğrenememişsin forum kültüründen bir habersin. Yazdığın yazıdan tek satır anlaşılmıyor. + Bold karakterde ve büyük harflerle mesaj yazmışsın. Dediğin şeyler öyle 3 - 5 satırda anlatılacak basit şeyler değil
Bu satırları yazdıgım zaman anlamadığınız şey olursa teamdan girim gösterm diyerek izzasınıda yaptım ikincisi ben kartalpanel olarak 4 yıl seslide gectim günüm anlatımı kısa olabilir sonucta anlamayanlar icin gerekli paylasımmıda yaptım forumda nasıl yazacagımıda sen ogretme bana oldumu bildigini kendine sakla
Merhaba Dostum şimdi yazının başlığına bakınca gerçekten yararlı bir içerik olacağını düşündüğüm için sevindim. Ancak yazının başında panelcilere boşuna para vermeyin yazıktır yazmışsın. Sanırım sizde panelcilik yapıyorsunuz. Bilmelisiniz ki bu iş için kimse zorla para vermiyor. Orada boşuna vermeyin gibisinden kelime kullanmak yerine şunu diyebilirdiniz. Arkadaşlar panel kurulu hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum gibisinden olsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Konuya gelecek olursak panel kurulumunu anlatmışsın bir şekilde ancak keşke insanlara o paneli de temin edebilseydin. Yada temin edebilecek bir yere yönlendirseydin. Diyelim internetten indirip kurdular bu işi bilmeyen kişiler tarafınca bu işlem yapıldığında yanlışlıkla sunucunuza sızıp size zarar verenlerde olur deseydiniz. Hepsini geçtim. Panelcilik yaptığınızı söylüyorsunuz. Artık ne kadar doğru yapıyorsunuz onuda bilmiyorum ama bence böyle yararlı bilgi paylaşacaksanız tam kapsamlı yapın. Diğer yorumlarda gördüm bir arkadaş zaten benim demek istediklerimi dile getirmiş. Forum kuralı adı altında. Bakın eğer birşey anlatacaksanız. Açıklayıcı olun. Bu işi ilk defa yapan kişi Sunucu nerden temin edebilir ? Sunucu nedir? Filezilla Ftp aracından bahsetmişsiniz. Onun kullanımı nasıldır. Sql dosyasını yükledikten sonra config.php düzenlemesinden bahsetmmişsiniz. Kısacası sadece konu olsun diye yazmışsınız. Ancak bilmiyorsanız eğer insanların kafasını bulandırmayın derim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme