Şimdi Ara

SESLİCHAT PANELİ NASIL KURULUR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaslar Seslichat Piyasasında Cok Sayıda Panelci Vardır Bilirsiniz Boşuna Panelcilere Para Vermeyin Yazık Gunah Size Burda Seslichat Panel Kurmasını Gösterecegimdir Eyer Kuramasanız Yapamadıgınız Şeyi Yazarsınız Cevablarım Evet Başlıyalım...

SESLİCHAT PANEL NASIL KURULUR

DOMAIN ALMANIZ GEREK ORNEK SİTEİSMİ.COM

1 ADET HOSTING WINDOWS VEYA LİNUX

EVET BASLIYALIM

1 - FİLLEZELLA İNDİRİYORSUNUZ PC MASAUSTUNUZE

2 - SUNUCU BOLUMUNE KULANICI BOLUMUNE SIFRE BOLUMUNE HOSTING FTP BILGILERINI YAZIYORSUNUZ

3 - ELLİNİZDEKİ SESLİCHAT PANELİNİ ADLANDIRMANIZ GEREK ORNEK sivas ŞEKLİNDE SONRA FTP DEN BU OLUSTURDUGUNUZ SİVAS DOSYASINI BULUP KARSIDAN YUKLEMEYI TIKLIYORSUNUZ DİREK DOSYA YUKLEMESI BITTIGI TAKTIRDE

PLASEKE GIRIYORSUNUZ HOSTING BILGILERINIZDE MEVCUTTUR

ORDA DATABASEDEN HESAB OLUSTURUYORSUNUZ MYSQL GOZUKECEKTIR PANELIN ICERISINDE MUTLAKA VARDIR SQL DOSYASINNI YUKLUYORSUNUZ İSTER PLASEKTEN İSTERSENIZ FTP FILLEZELLA BOLUMUNDEN DOSYALLARA IZIN YETKISI VEREBILMEK ICIN DOSYA IZIN MENUSUNU ACAAK 777 YAZIP ENTER TIKLIYARAK
    KURUMU YAPABİLECEKSINIZDIR...

EVET EN SONUNCU BOLUM BUNLARI YAPTINIZ DIYELIM ORNEK LINK

siteismi.com/sivas.php seklinde veya asp seklinde tıklayın panel ortaya cıkacaktır bazen

siteismi.com/sivas.giris.php seklındede acılmaktadır panelın gırıs bolumu ındex cok onemlı

AKLINIZA TAKILAN YAPAMADIGINIZ SEYLER KONUSSUNDA YARDIMCI OLURUM GEREKIRSE PC NIZE TEAMDAN GIRIM YARDIMCI OLURUM YETERKİ YARDIM ISTEYINIZ LUTFEN OZELDEN YAZMAYINIZ BURDAN
    FORUMDAN YAZINKI BILMIYENLERDE OGRENMIS OLSUN PAYLASIMLARDAN

BİDAKİNDE PANELİ KOMPLE ETİTLEMEYİ TARİF EDECEGİMDİR

• Yazılım az çok hadi varda Geliştirme neresinde?
  • Erdinc Arkadasım Bilmiyenler icin ufak bir anlatım yaptım aklına takılan bir sorun varsa orayada yazdım yardımcı olabilirim diye belirtmişim tam okuduysan
  • ahmtbrk58 kullanıcısına yanıt
    Ben İnsan Olanlara Paylastım senın gıbı karaktersızler yorum yapsın dıye degıl
  • İsteyene Şu Şekil Veya Buna Yakın Benzer Ucretsız Web Sitesi Kurabilirim Ucretsız Kurulacaktır

www.sivas724.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: SivasMansur

Ben İnsan Olanlara Paylastım senın gıbı karaktersızler yorum yapsın dıye degıl

Dostum daha bilgi nasıl verilir onu öğrenememişsin forum kültüründen bir habersin.
    Yazdığın yazıdan tek satır anlaşılmıyor.
    + Bold karakterde ve büyük harflerle mesaj yazmışsın.
    Dediğin şeyler öyle 3 - 5 satırda anlatılacak basit şeyler değil
  • Bu satırları yazdıgım zaman anlamadığınız şey olursa teamdan girim gösterm diyerek izzasınıda yaptım ikincisi ben kartalpanel olarak 4 yıl seslide gectim günüm anlatımı kısa olabilir sonucta anlamayanlar icin gerekli paylasımmıda yaptım forumda nasıl yazacagımıda sen ogretme bana oldumu bildigini kendine sakla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E ticaret sitesi nasıl kurulur?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SivasMansur kullanıcısına yanıt
    Merhaba Dostum şimdi yazının başlığına bakınca gerçekten yararlı bir içerik olacağını düşündüğüm için sevindim. Ancak yazının başında panelcilere boşuna para vermeyin yazıktır yazmışsın. Sanırım sizde panelcilik yapıyorsunuz. Bilmelisiniz ki bu iş için kimse zorla para vermiyor. Orada boşuna vermeyin gibisinden kelime kullanmak yerine şunu diyebilirdiniz. Arkadaşlar panel kurulu hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum gibisinden olsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Konuya gelecek olursak panel kurulumunu anlatmışsın bir şekilde ancak keşke insanlara o paneli de temin edebilseydin. Yada temin edebilecek bir yere yönlendirseydin. Diyelim internetten indirip kurdular bu işi bilmeyen kişiler tarafınca bu işlem yapıldığında yanlışlıkla sunucunuza sızıp size zarar verenlerde olur deseydiniz. Hepsini geçtim. Panelcilik yaptığınızı söylüyorsunuz. Artık ne kadar doğru yapıyorsunuz onuda bilmiyorum ama bence böyle yararlı bilgi paylaşacaksanız tam kapsamlı yapın. Diğer yorumlarda gördüm bir arkadaş zaten benim demek istediklerimi dile getirmiş. Forum kuralı adı altında. Bakın eğer birşey anlatacaksanız. Açıklayıcı olun. Bu işi ilk defa yapan kişi Sunucu nerden temin edebilir ? Sunucu nedir? Filezilla Ftp aracından bahsetmişsiniz. Onun kullanımı nasıldır. Sql dosyasını yükledikten sonra config.php düzenlemesinden bahsetmmişsiniz. Kısacası sadece konu olsun diye yazmışsınız. Ancak bilmiyorsanız eğer insanların kafasını bulandırmayın derim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.