Şimdi Ara

Sesli Chat sitelerine giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
44.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün akşam herşey normaldi, bugün ise denediğim sesli chat sitelerinin hiçbirine giremiyorum. (Nikimi yazdıktan sonra odaların içine giremiyorum) Bu durum neden kaynaklanabilir sizlerden de böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

• skype'ı alternatif olarak kullanabilirsin
  • "Op" olduğum site var asıl derdim oraya girmek ama speakychat programını kaldırıp tekrar yüklüyorum güncelliyorum yine olmuyor. Hata olarak bu çıkıyor.
    "Hata uygulaması iexplore.exe sürüm 6.0.2900.2180 hata modülü speaky~1.ocx sürümü 0.8.7.0 hata adresi 0x00026e66"
    nasıl bir iştir anlayamadım...
  • Format dahi attım ama benim sorun hala devam ediyor, Sadece sesli chat sitelerine giremiyorum. Firefox ile denedim ondan da olmuyor Bu konuda yardımcı olacak yok mu?
  • chat siteleri genelde java tabanldır..

www.inndir.com dan tarat .. java sanal machine..

2 tane program var birisi 5 mb .

diğeri 20 mb civarıydı .. 2 sinide kur..

sanırım problemin çözülür..
  • Dediğin gibi benimde aklıma java geldi Java programını güncelledim yine düzelmedi birde o programları deneyeyim bakalım ne olacak, sağolasın...
  • Ne gibi bi hata verio?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ss koy hataya bakalım
  • Sitelere girince activex yüklemesini "speakychat" programını yüklüyor ama odaların içerisine giremiyorum, sayfayı kapatınca da "iexplorer.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor." çıkıyor.
    Hata raporunda da "Hata uygulaması iexplore.exe sürüm 6.0.2900.2180 hata modülü speaky~1.ocx sürümü 0.8.7.0 hata adresi 0x00026e66" bu yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufziya

chat siteleri genelde java tabanldır..

www.inndir.com dan tarat .. java sanal machine..

2 tane program var birisi 5 mb .

diğeri 20 mb civarıydı .. 2 sinide kur..

sanırım problemin çözülür..

Bunlarda soruna çare olamadı, denemediğim yol kalmadı.
  • arkadaşlar giremiyorumusun sesli chat ewet bende griemedim hatta 4 gün ugraştım ama sonda neyden cıktı tahmin etmeksi cok zorr anti vüris programından cıktı anti vüris progmramı sesli chatları girişi engelemiş neyse :D hadi hayırlı olsun

www.seslivefa.com

vefa6
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ. GÖREVLİ OLDUĞUM SİTEYE GİRERKEN ÜYE GİRİŞİNDEN GİRİYORUM PANEL EKRANA GELİYOR SONRA CONNECT YAZIYOR Bİ SÜRE SONRA DİSCONNECT YAZIYOR. SAYFAYI YENİLİYORUM YİNEDE AYNI YANİ SİTEYE GİREMİYORUM. LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.