Şimdi Ara

sesin boğuk çıkması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hoparlörde sesni sonuna kadar açsamda boğuk çıkmaması için ne yapmam gerekiyor?

hangi hoparlör markasından böyle bir şey yok ? bilmeden yeni hoperlör almak istemiyorum..

bunun bir programı felan varmıdır acaba ?

bilgisi olan paylaşırsa ödüllendiririm.

• Windowsun ses ayarını %70lerde tut.Üst seviye sistemler bozulma yapmazlar son seste ama lonlarda tuzlu oluyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

Windowsun ses ayarını %70lerde tut.Üst seviye sistemler bozulma yapmazlar son seste ama lonlarda tuzlu oluyor tabi.

öle yapıncada istediğim ses düzeyini alamıyorum .

istediğim: hem son ses olcak hemde hiç boğuk çıkmicak

not:çok şey istediğimi biliyorum
  • Kaliteli bir ses sistemi almalısınız o zaman.
  • quote:

Kaliteli bir ses sistemi almalısınız o zaman.

dostum kaliteli olması lasım biliyorumda hangi marka mesela ?

kaç + kaç en ideal benim kualğım hassastır düzgün ses çıksın istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogi

quote:

Sırf müzik dinliceksen 2.0 alabilirsin ama yoğun bass seviyorsan 2.1 de tercih edebilirsin.Markası ve modeli senin atırdığın bütçeye bağlı.

• quote:

quote:

quote:

Sırf müzik dinliceksen 2.0 alabilirsin ama yoğun bass seviyorsan 2.1 de tercih edebilirsin.Markası ve modeli senin yatırdığın bütçeye bağlı.

bence bass ta sesi kirletiyor..

bass şarkı dinlemem . kulağıma rahatsiz edici gelen şarkıya şarkı demem ses boğuk çıkınca rahatsız ediyor

sanırım 2.0 almalıyım. tavsiyen için saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ses sistemlerinde ses sonuna kadar açılarak dinlenecek şekilde sistem projelendirilmez.
    (Ya da sistem üreticileri bozulmadan verilen en yüksek sesi değil sistemden distorsiyon yükselse dahi alınacak en son ses gücünü broşürlerinde deklare ederler)
    Ses açıklığı 1/6 seviyeden 2/3 seviye ye kadar normal dinlenim olacak şekilde üretim yapılır.
    1/6 (~1/3) altına inildiğine dip gürültüler daha algılanır olurlar.
    2/3 üzeri ise distorsiyon kendini belli edecek şekilde artar.

1/6 (~1/3) 2/3 değerleri yaklaşık verilmiş olup her ses sisteminde bozulma aralığı farklı olacaktır.

Tabi birde ses kartının line out çıkışı sapmaları devreye girince bazen rahatsız eden seviye bozulma çok erken başlar.

Sizin yapmanız gereken ise; mesela 10 W dinleme gücü istiyorsanız, 30 W lık sitem almalısınız.

30 W lık sisteminiz varsa bu 30 W son ses temiz dinleme yapabilirsiniz anlamına gelmez.

Tabi birde şu var sistemlerin ne yazıkki neredeyse hiçbirinde gerçek watt değeri yazmıyor.
    Bu durumda da tercih yapmak zorlaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

Ses sistemlerinde ses sonuna kadar açılarak dinlenecek şekilde sistem projelendirilmez.
    (Ya da sistem üreticileri bozulmadan verilen en yüksek sesi değil sistemden distorsiyon yükselse dahi alınacak en son ses gücünü broşürlerinde deklare ederler)
    Ses açıklığı 1/6 seviyeden 2/3 seviye ye kadar normal dinlenim olacak şekilde üretim yapılır.
    1/6 (~1/3) altına inildiğine dip gürültüler daha algılanır olurlar.
    2/3 üzeri ise distorsiyon kendini belli edecek şekilde artar.

1/6 (~1/3) 2/3 değerleri yaklaşık verilmiş olup her ses sisteminde bozulma aralığı farklı olacaktır.

Tabi birde ses kartının line out çıkışı sapmaları devreye girince bazen rahatsız eden seviye bozulma çok erken başlar.

Sizin yapmanız gereken ise; mesela 10 W dinleme gücü istiyorsanız, 30 W lık sitem almalısınız.

30 W lık sisteminiz varsa bu 30 W son ses temiz dinleme yapabilirsiniz anlamına gelmez.

Tabi birde şu var sistemlerin ne yazıkki neredeyse hiçbirinde gerçek watt değeri yazmıyor.
    Bu durumda da tercih yapmak zorlaşıyor.

söylediklerin gerçekten doğru ,
    şimdi şu gece kulüplerinde çalışan sistemleri araştırıorum orda ses çok yüksek fakat hiç bozulma yok . bir arkadaşım yardımcı olacak inşallah gece kulübüne bir gidip bakacağım

• quote:

quote:

madem o kadar guzel kulagın var equalızer ayarı yap ıstediğin sesi alabılırsın.
    bılmeden equalızer ayarınız bozduysan ses boguk gelebılır.. hadı kolay gelsın..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.