Şimdi Ara

Sesi %100 'ün üstüne çıkarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tarayıcıda bir şey izlemek istediğim zaman genelde videoların sesi çok kısık oluyor video seside pc seside %100'de hiç keyif alamıyorum

Media Player Classic ile (K-Lite Codec Pack) eğer pc'de ise video sesi %100 üstüne çıkarabiliyorum fakat tarayıcıdan video izlerken bunu nasıl yapabilirim ?

• Şimdi aklıma bir yol geliyor ama, dediğim yöntemi önereceğim programda hiç denemedim. Şöyle ki ;

Şimdi pcde kayıtlı herhangi bir videoyu vlc playerla açınca, malumunuz, ses 2 katına çıkabiliyor. Ayrıca netteki herhangi bir video linkini Windows media player ortam yürütücüsüne yapıştırınca, online videoyu wmp üzerinden izleyebiliyorduk. Aynı işlemi vlc nin online ortam yürütücüsüne uygularsak, sesi iki katına çıkararak izleyebiliriz diye düşünüyorum? Ancak dediğim gibi, vlc playerda hiç denemedim. İstersen bi bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cevabını veriyim. Efeyakupun dedigi gibi kullanabilirsin.

Vlc playeri ac Dosya > 5. seçenek (Ortam ile başlayan seçnek hatırlayamadım > ve linki yaptıştır diğer ayarlara dokunmadan onayla video başlıcaktır.Direct video linki vermen gerekli.
  • Chrome sorunlu opera kullan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.